- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben0211
tag
válasz alcapone386 #20548 üzenetére
hát elég vicc a zedge meg a samsung részéről is hogy ilyen szerintem alapvető dolgokra nemis figyelnek oda. huaweies voltam mindig most van masodjara samsungom es hat a huawei szerintem jobban odateszi magát pár dologban. de ezvan
-
gaben0211
tag
van akinek megjott mar a pite frissítés?
-
Rinocerosz
őstag
válasz gaben0211 #20553 üzenetére
Pár dologban annyira oda teszi magát, hogy a vlc-t már nem lehet letölteni rá a play áruházból mert mindíg ki lőtte az appot és elege lett a vlc nek belőlük.
Amúgy meg van egy olyan alkalmazás, hogy samsung themes ott találsz mindent amit szeretnél.(témák, képek, ikonok, aod,)
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz csorbajeno #20558 üzenetére
Erre rápróbálok. Igaz van 365 előfizetés, de erre kíváncsi vagyok.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
stickrs
senior tag
válasz csorbajeno #20556 üzenetére
Addig az eltérést mutatja ameddig nem kalibrálod egy vérnyomásméröhöz. Szoval akkor neked is jol működik, csak be kell állitani, és utána nem %-ban irja, hanem az értékeket.
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
alcapone386
őstag
válasz csorbajeno #20556 üzenetére
Na frissítettem én is. Valóban megy már pitén is. Kalibráltam is gyorsan. Szépen mutatja az értékeket.
Mondom én, hogy tud vérnyomást mérni... Nem orvosi műszer, de informálódni jó.
[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
válasz Rinocerosz #20532 üzenetére
Azt hogy csinálod hogy egész éjjel nem merül az akksi? Repülő mód?
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
TOZ
addikt
válasz csorbajeno #20561 üzenetére
Plus és Pie
-
Tibson
tag
Sziasztok!
Vodafone-os S9+ -om van. A szolgáltatótól kapott kóddal függetlenítettem a készüléket, majd ma felraktam a független XEH Pie-t. Utána nyomtam egy wipe cache-t és egy factory resetet. A telefon ettől ugye nem felejti el, hogy korábban függetlenítettem? Ezek után tudom dual sim-es telefonként használni vagy a Vodafone-os múltja miatt ez nem lehetséges?
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
Jön állítólag frissités a pitére, valaki már megkapta.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
IamTheDog
tag
A Bixby gombbal a Bixby Home-ot (a kártyákat) elő lehet szerintetek varázsolni valahogy Pie alatt?
-
csorbajeno
veterán
válasz Tibson #20574 üzenetére
A függetlenítő kód után elfogad minden SIM-kártyát és bármi történjen is vele, ezt nem felejti el. Az a függetlenítés olyan, mint PC-nél a BIOS. Attól, hogy változik az op.rendszer, a BIOS beállításai maradnak. Viszont, ha Vodafone-os a telefon, akkor az csak 1 SIM-es, ezt a függetlenítés nem befolyásolja, hardveres eltérés van elvileg. A fórum elején volt róla szó, nem igazán értettem, de a lényeg az volt, hogy csak a Telekom és a gyári független Dual SIM-es Magyarországon, a Telenor és Vodafone pedig Single SIM-es.
-
dvarw.mtl
tag
-
Isten88
senior tag
Sziasztok!
Olvastam, hogy egyeseknel rezeg magatol a telefon.
Nalam is volt ilyen, de csak este fordult elo, mert akkor levettem a hangot a telorol es csak a rezgest engedelyeztem.
Javaslom ilyenkor, hogy egy logolo appot (notification/notify logger, catcher) szedjetek le, azzal ki tudjatok "merni", hogy melyik app kuld rejtett ertesiteseket. Nalam a kepen lathato widget okozta a rezgeseket, mikor befrissitette magat.
Remelem par embernek tudtam segiteni. -
Sungoo
addikt
-
leslien
nagyúr
válasz dvarw.mtl #20595 üzenetére
akkor máskor írd oda h "loptam a képet" ...btw sajnos kb 20 éve vagyok Telenoros és tapasztalatból mondom
Samsungos telokra mindig az útólsóként dobja ki a frissítéseket viszont LG-re meg elsőként ...ja és bár elennék varázsolvaLáttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
ACE-
addikt
Az mitől lehet hogy pl. a Gmail app értesítéseket, pl. új levélről, néha tök későn kapom meg? Néha 5 perc, de van hogy fél óra.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Horgász topik
- Androidos fejegységek
- DIGI kábel TV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest