- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nVIPER
senior tag
válasz
Szellem. #2532 üzenetére
Nm. Igaz nem sok értelmét látom az alkalmazás gyorsindítónak. Talán ha van 6-7 oldal program a menüben akkor gyorsabban lehet indítani a kedvenc progit. De ezzel az erővel a kezdőképernyőre is kitehetem. Kicsit olyan szaga van ennek az opciónak, mintha nagyon unatkoznának a fejlesztők és nincs mit kitalálni az edge szélre. Ez az edge teló tényleg inkább csak design elem és különlegesség marad, mintsem hasznos lehetőség...
-
Kasya
nagyúr
válasz
Szellem. #2165 üzenetére
En G3, S4-hez hasonlitva nem vettem eszre kulonbseget. Atlag hasznalat mellett ugyan ugy birja, eros leterheltseg mellett viszont jobban birja. En pedig az "eros aktiv user" kategoriaba sorolom magam.
Debloater, root nelkul...
Persze tudom hogy nem mindenkinel nyujtja ugyanazt az elmenyt, de ez mas telefon eseteben is elojott. Ha nem jon be, erdemes cserelni. Foloslegesen ne szivassa magat az ember. En se lennek boldog.
Ugyanakkor ketlemn hogy az en keszulekem kiugro lenne a tobbi kozul. -
-
válasz
Szellem. #2144 üzenetére
Ez érdekes, mert én csak 3-4 dolgot tiltottam le -köztük az általad is említett GPZ-ét-, és a Hangouts-ra mindig kapom az "alkalmazás leállt" üzenetet. 5.0-án ilyet nem tapasztaltam..
Rejtély nekem is ez az egész. Csak azért bosszant, mert előtte tökéletes volt a telefon a multitaskingot leszámítva. Hibátlan üzemidő, és nulla akadás!
Szerk.: Factory-n már túl vagyok, az nem oldotta meg. -
-
kbadam83
senior tag
válasz
Szellem. #1961 üzenetére
Az üzemidő 5.02 vs. 5.1.1 a következő képen tudnám leírni.
Eddig nekem egyforma felhasználás mellett egy bizonyos időpontig 15-20%-ig merült le 5.02 esetén, 50 % körül állt eddig 2 napból 2-szer. Szerintem ez eléggé jó javulást mutat. A multitask pedig sokkal folyamatosabban teszi a dolgát, nem kell rá várni 1-2 másodpercet
-
barna.roland
csendes tag
válasz
Szellem. #1802 üzenetére
Jaja elég egyszerűnek néz ki a felrakás, meg nem is tűnik gagyinak...sőt. Örülök ha segíthettem
. Azért majd írj róla véleményt ha sikerült beszerezni. Kíváncsi vagyok rá, hogy milyen. Jelenleg olyan fóliám van ami nem nyúlik le az oldalára és nagyon idegesít. Csúnya is, a szélénél megragad a kosz, bele akad az ujjam. Erősen gondolkozok rajta, hogy leszedem és fólia nélkül használom, míg nrm találok egy értelmes fóliát.
-
fermacht1994
aktív tag
válasz
Szellem. #1778 üzenetére
Az első fóliát elrontottam sajnos a másodikat hibátlanul felraktam, szinte alig matadt buborék. Passzol is mindenhol. Viszont most nézem, hogy a kinelző közepén van egy fekete pötty ami fehérnél látszik. Hát nem egy tized miliméteres muslinca az?
Komolyan mondom mindjárt magamhoz nyúlok. 😁
-
aggleány
addikt
válasz
Szellem. #1524 üzenetére
Pont erre gondoltam. Azt szeretném, hogy ez nálam is így működjön.
Sajnos nálam Win XP van, és ott egy kicsit macerásabb a dolog.
Az a vicces, hogy az itteni kérdéseim alapján tök hülye vagyok a droidhoz, pedig nem, anno pár cikkecskét is eszközöltem a témában néhány oldalra, de ez a Lollipop még új nekem, tegnap vettem a telót, és egy csomó mindent nem találok rajta, ami kellene.
Anno a Note 3-nál valamilyen fejlesztői beállításokban kellett valamit bepipálni, hogy működjön a kapcsolat Win XP-vel is, de itt nem találom azt a lehetőséget.
-
silentkiller
senior tag
válasz
Szellem. #1457 üzenetére
Nyugodj meg, a Moderátor 1121-es hozzászólása már belengetett neki egy ban-t.
-
kovecses
aktív tag
válasz
Szellem. #1449 üzenetére
Ne idegesíts már kérlek!
3x elmondtam, ebből 1x privát üzenetben.
Megadtam a linket, az a link a Spigen cég hivatalos Ebay oldala.
Azt is elmondtam, hogy tőlük idáig minden megjött.
Ezúton kérlek szépen, hogy ne kérdezd meg soha többet, hanem légyszíves rendeld már végre meg!
Köszönöm!A gyengébbek kedvéért a link 4x-re is!
-
resu8823
tag
válasz
Szellem. #1400 üzenetére
Most beszéltem a T-mobile-os sráccal, ő még nem hallott ilyet, de szerinte egybefüggően simának, vagy homogénnek kellene lennie, már csak azért is mert prémium készülék. Mindenesetre holnap viszem be, úgy néz ki mintha az aksi és a belső szerelésnél használt csavarok csap része nyomná az amoled panelt. Ez így rohadt gáz.
-
kovecses
aktív tag
válasz
Szellem. #1369 üzenetére
Nem szeretem a bumper jellegű tokokat, mert túl szélesítik a telefont.
De innen rendelhető. -
kovecses
aktív tag
-
utomi
senior tag
válasz
Szellem. #1290 üzenetére
Na kíváncsian várom a tapasztalatot. Mondom simán lehet, hogy csak az enyém egy hibás darab. Most várom kinek mi jön be, bár már a Screen Knight-ot berendeltem. Egyébként valaki írta, hogy le volt e kezelve. Igen le, nem én raktam fel hanem egy profi srác aki ebből él és eddig minden telómra Ő rakta fel. Egyértelműen a fólia van elcseszve, ráadásul nem csak az egyik hanem mindkét oldalon feljön. Most még ez van rajta mert jobb mint a semmi bár nagyon idegesítő de addig már kibírom míg a SK meg nem jön. Igen valóban drága mulatság volt mert postával együtt 9e-be ált meg ami így fáj.
(#1285) kovecses:
A Flex fóliával én is szemeztem csak végül a fixet választottam de ha az SK se jött be akkor az marad. Egyébként ha mégis azt választod kérlek oszd már meg a tapasztalatod. Köszi.
-
válasz
Szellem. #1292 üzenetére
Az S6 topikban volt pár embernek gondja az LTE térerővel -leginkább Telekom hálózaton. Van aki ezt úgy állítja be, mintha egy általános S6 hibajelenségről lenne szó, holott nyilván csak egy nagyon szűk réteget érint, és egyáltalán nem is biztos, hogy a telefon hibája. Ettől persze lehet, hogy az, de semmiképpen nem általános jelenség.. Mindenesetre ennek az eredményeként jönnek az ehhez hasonló kérdések.
-
w333
félisten
válasz
Szellem. #1278 üzenetére
Biztosan ... különben milyen anyagból lehet az a tok ami így összekarcolja a kijelzőt ?
ez nagyon durva, YouTubon szikével + tűvel szabdalják a kijelzőt és egy karcolás nincs rajta Link, mekkora mázi hogy utálom ezeket a Flip tokokat
És miért nem várod meg a prémium szervizt ? most tényleg hagyod hogy összekokányolják a szervizesek a baromi drága telefont ?
-
w333
félisten
válasz
Szellem. #1238 üzenetére
És meg is érkezett a hír ... a gyári Clear View a bűnös
Figyeljétek meg, még a végén majd kiderül hogy az EDGE -n nem is GG üveg van !
-
utomi
senior tag
válasz
Szellem. #1259 üzenetére
STN Store, ebay. Eredeti az biztos. Modnom amikor felraktam tökéletes, örültem is mint majom a farkának. Majd 15 perc és elkezd felválni az íveknél. Tökéletesen követi igen de mégis úgy tűnik mintha egy picit jobban kellett volna ívelni. Nem akarok senkit se meggyőzni semmiről. Ez csak a saját szomorú tapasztalatom.
(#1258) fermacht1994 :
Most a fentebb linkelt Screen Knight-ot rendeltem be. Meglátjuk, már semmibe se tudok hinni de pucéran se merem hagyni a kijelzőt mert félek, hogy nagyon karcos lesz és az engem baromira tudna zavarni.
-
leslien
nagyúr
válasz
Szellem. #1238 üzenetére
tessék itt van h kell szétszedni..
sztem kezdj hozzá szokni h kapsz egy újat... ha házhoz jövöst hívtad ..én az hívnám..
Sebibalu igen működik és knox 0*0
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest