- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Rendelt már valaki latercase-t? Érdekelne, hogy vámot kap-e szerintetek?
Xbox One: bandymnc
-
Ezt nézzétek meg, eszement sok trükköt lehet csinálni a kamerával.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
sparks
senior tag
Hivatalos Samsung oldalról vettem én is egy 12/512-es S22U-t. Kedden dél felé rendeltem, csütörtökön már hozta a futár, gyorsak voltak. Köszönet a kuponos tippekért, kicsit lejjebb áraztam én is
Oneplus 7pro 12/256-ról érkeztem, annak az akkuja már kicsit kezdte megadni magát és már szerettem volna valami újat, továbbá régebben is Samu telefonjaim voltak (egészen a 1+1-ig, amióta minden telefonom onnan volt), így gondoltam ismét bepróbálom a Samu vonalat. 1+7pro marad tartalék telefonnak egy akku csere után.Első kézbevételnél nem éreztem azt az érzést, hogy igen, ez most minőségi ugrás lenne. A 7pro egy kiváló telefon volt és nem volt a képernyőjén luk. Igazán szépre is sikerült, amit ezen a Samun most nem annyira érzetem. A lyukat meg kellett szoknom, ami őszintén szólva könnyen ment. Legalábbis egyelőre nem zavar. Így 2 nap használat után, viszont már azt érzem, hogy nagyon tetszik az egész úgy, ahogy van!
Ami nagyon tetszik, hogy végre látom kint az utcán, verőfényes napsütésben is a kijelzőt, nem kell takargatnom, kiváló! Nagyon szép a képe, igaz "csak" fullHD+ módban használom, az én 50 éves szemem amúgy sem lát nagy különbséget és az akku is jobban fogja bírni.
A mérete is tetszik, elfér a kezemben szépen - nagyra nőttem
Az ujjlenyomat olvasó kb. hozza azt a kiváló szintet, amit a 7pro-m tudott, ennek is örülök.
Olvastam térerő gondokról. Nálam ez nagyon fura, mert látom, hogy kevesebb térerőt jelez, mint a 7pro, ugyanakkor, az Aldiban a 7pro már a bejárat után 3 méterrel eldobta a Yettel hálót és semmi net, az S22U egész mélyen belül is adott netet, igaz már 0 térőrt írt. Nem reprezentatív a mérésem, mert csak 1x voltam ott azótaFényképező is baromira jó képeket és videókat csinál, ezt majd még mélyebben kell tanulmányoznom, a tegnap linkelt youtube videó ebben nagy segítség lesz.
S-pent eddig sosem használtam, most sem nagyon vettem elő, de azt a videót is megnézem majd, talán hasznos is lehet.
Üzemidő nekem első nap teljes feltöltéssel 5ó58p képernyőidőt hozott 16ó13p teljes idő mellett (itt volt még benne 7% körül) - 2 kártyával, de 99% wifivel. Ha ez még javulni fog, akkor baromira elégedett leszek. Nagyon vegyes használattal, sok-sok nyomkodással, fényképezéssel, videózással, böngészéssel, beszélgetésekkel.Az átköltözés nekem nagyon egyszerű volt: Nova Launchert használok már időtlen idők óta. Ott lehet menteni az aktuális állást és azt átraktam az S22U-ra. Így megkaptam ugyan azt a kinézetet, amit eddig is használtam, amelyik alkalmazást meg éppen használni akarok, ott rábökök és szedi is le az áruházból. Így nem veszett el semmilyen appom, és szép lassan be is lakom. Még mindig sok alkalmazás nincs fent, de a helyén van az ikonja, kicsit kiszürkítve, hogy hiányzik, de marha kényelmes így költözni.
Összességében elégedett vagyok, remélem pár évig ez a telefon is kiszolgál, mint az elődje.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Ha valakit érdekel( vagy hasonló cipőben jár) a Samsung napra pontosan 3 hónapra küldte meg a javítottam cégés vásárlásomhoz kapcsolódó számlát. ( cserébe küldtek egy 15%-os kupont)
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Topikgazda
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Taci
addikt
válasz Memmaao #6312 üzenetére
Kocsiba nem "túl gyors" ez? Csak mert ennél a töltési sebességnél jobban melegszik, az autóban a szélvédő környékén meg amúgy is extra forróság van (most nyáron), és ez így összeadva nem biztos, hogy jót tesz az akksinak hosszú távon (vagy rövid távon sem).
Csak kérdezem, nem töltöm autóban, csak egyből erre gondoltam. -
addikt
-
kchris78
veterán
válasz Memmaao #6320 üzenetére
Huhh hát ha már valami letilt akkor az az aksinak már nagyon nem tesz jót... Én ilyen időben hanyagolom a töltést és ha nem megy a légkondi hogy rácson hideg maradjon (rövid utakon hanyagolom városon belül) akkor beteszem középre a váltó mögé ahol biztos nem kap napot.
[ Szerkesztve ]
-
vezse
tag
válasz kchris78 #6324 üzenetére
[Pen Drive 128GB Sandisk Ultra Dual Drive USB Type-C 9550Ft]
[SANDISK ULTRA DUAL 64GB USB 3.1 6390Ft]
Nekem a 64GB-os verzió van, nem volt még vele gond. -
addikt
válasz kchris78 #6322 üzenetére
Nálam soha nincs az ablakban. Mert mint írtam, még vezetékes töltés esetén is letilthat ilyen időben, nemhogy qi töltéssel. Ha csak simán az ablakban van tartóban és nem tölt, akkor is felmelegedhet akár 60-70 fokra is. Nekem mindig lent van középen. És vagy AA-hoz csatlakozik, vagy ha le van merülve, akkor 45W vezetékes 2.0 töltéssel 15-20 perc alatt fent van 60% felett.
My name is Bond, James... Dean.
-
Leonardo91
senior tag
Fólia témában még ajánlom ezt: [link]
Ha szépen fel tudja rakni az ember 1-2 nap alatt szépen kiszárad buborekmentesre.[ Szerkesztve ]
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
ShadowLac
addikt
válasz Leonardo91 #6330 üzenetére
Nem nyílik meg
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Dave Crank
senior tag
A kijelzőre az üveg az továbbra is felejtős, működő ujjlenyomatolvasóval?
Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Saccco
nagyúr
válasz Dave Crank #6333 üzenetére
Eddig sem volt felejtős. Csak jól kell felhelyezni.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Leonardo91
senior tag
Megjött a spigen optik armor
Én ebbe se csalódtam minőség terén
Szerintem jobb mint a nillkin féle| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
Dave Crank
senior tag
Köszi!
White stone-nak adok még egy esélyt.Másik:
eSim-ről van valakinek valami infója yettel-nél, hogy milyen?Ki akartam cseréltetni a fizikai sim-et esim-re, de azt javasolták, hogy ne tegyem, mert még sok a probléma vele.
Pedig jó lenne az órával (watch4 classic 46) használni, futáshoz nem kellene telefont is magammal hordani.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Saccco
nagyúr
válasz Dave Crank #6336 üzenetére
Az ujjlenyomat helyén le kell nyomni és úgy kell levilágítani. Felesleges az a drága üveg, olcsóbbal is megy.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
válasz Dave Crank #6338 üzenetére
Random kínai vackot 5db volt 4.000ft szállítva. Nem is baj, ha van több, mert nekem is másodikra lett csak értékelhető. A felső részén le kell világítani, alul meg nyomás mellett. Az olvasó kissé a telefon jobb széle felé van. Ha fényben forgatod, akkor látszik is egy kis téglalap. Illetve jobb lenne, ha picit kisebbek lennének az üvegek, mert a tokkal fel lehet nyomni a sarkot. Mindentől függetlenül továbbra is üveget fogok rá tenni.
-
polonic
félisten
Júliusi frissítésre fel.
-
koxmatyi
tag
Aod-nál eltűnt frissítés után a kép, másnál is ez van vagy csak én bénázok és nem tudom visszaállítani,hogy legyen ott kép is ne csak az óra?
-
JanR
addikt
Szemezgetek egy S22U 8/128-al. Mindenem felhőben van, így a nagyobb tárhely nem vonzz annyira, viszont a 8 vs 12GB ram annál inkább kérdéses.
Mennyire szükségeltetett a 12GB-os verzió? Nem játszok telefonon. Vagy elegendő a 8GB ram is. S21-em van, ebben is 8GB a memória és semmit nem érzek kevésnek.
Köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Felújított Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 5G DS Black - 8/128 GB, EGYRE OLCSÓBBAN
- Samsung Galaxy S22 Plus Kártyafüggetlen 3 Hónap Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest