- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
*azota nem sokat valtozott a grafikus teljesitmeny illetve az optimalizacio.
*exynos soc - xclipse gpu termeszetesen.valoszinunek tartom elfogjak hagyni ezt az architekturat a kovetkezo generaciokban.
vissza tekintve a pc-s eraban tortent amd optimalizacios komplikaciokat alapul veve jobb is igy...
[ Szerkesztve ]
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
ace05
senior tag
Nem az van, hogy RCS üzenetküldés interneten keresztül megy? Van mobil és wifi rendesen, de nem megy az üzenetküldés, a google üzeneteket használom, tegnap működött.
-
TomPack
őstag
Sziasztok,
hol tudom a rajzoláshoz ki-be kapcsolni ezeket az opciókat; Ujjrajz, képernyő széli tenyérérintés?
Az előbb elémdobta ezeket a beállításokat, de most nem tudom sehonnan elővarázsolni! -
szkutyi
addikt
Sziasztok.
Kint voltam németben, ott akarmire rá kerestem magyarul a google-ban, a német boltokat, és árakat dobta ki .
Itthon vagyok most, hogy tudnám ugyan ezt produkálni magyarországon?
Köszi. -
Curtain
senior tag
válasz Remiel #10847 üzenetére
Az a baj hogy az optimalizáció a legkevesebb. A legnagyobb problémát a world of tanks blitz egyik changelog-jában írták le (aláhúztam a lényeget): "Track Marks and Shell Hit Marks remain unavailable on this device because its GPU doesn't support the OpenGL ES extension required for these features to work." Az a baj hogy az amd gpu kizárólag a vulkan api-t támogatja. Minden játékot/programot ami open gl-t használ azt az ANGLE (leginkább böngészőkhöz lett tervezve és nem 3d-s alkalmazásokhoz) fordítja le külön a gpu-nak hogy tudja értelmezni. Ezzel szemben az adreno gpu alapból tudja a vulkan és az open gl api-t is értelmezni.
[ Szerkesztve ]
"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”
-
run4fun
tag
Valakinek esetleg elfekvőben egy ses.hu kuponja (diákigazolványos akár)?
-
Arvist
tag
Üdv,
Bejövő hívásnál megpróbálom felvenni, azonnal lefagy a kijelző, és pár másodperc múlva újraindul a telefon. Rendszeres.
Sim kártya szinte új (Telekom). Wifi hang kikapcsolva. 13 érkezésekor legyalulva, teljesen újra lett telepítve. Azóta is csinálja.
Esetleg ötlet valakinek ? -
Remiel
őstag
válasz Arvist #10866 üzenetére
Hasonló hiba volt már nekem is más telefonnál, a baj az, hogy bevittem a szervízbe, ahol 10x felhívtak és minden tökéletes volt, kissé szánakozva néztek rám. Szoftverfrissítést ajánlottak, de azon túl voltam. Elindultam haza, az első hívásnál lefagyott.
Nem voltak tele a fórumok panaszokkal, néhány embernél fordult elő, máig nem tudom mi baja volt a telefonnak, beszámíttattam és tovább léptem (persze tudom nem ezt keresed mint megoldást)."Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
-
Remiel
őstag
válasz Arvist #10870 üzenetére
Nekem is az első, de szerencsére semmi gondom vele (eddig). Nem hiszem, hogy az lenne a megoldás, hogy eladod. Próbálok rájönni hogyan lehetne ez hardveres hiba, de ötletem sincs, viszont 3 szervíz után cserélik a telefont. Tudom nem nagy vígasz.
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Arvist
tag
válasz Remiel #10872 üzenetére
Egyelőre nem adom fel, próbálok valami rendszert találni a hibában.
7 év teljesen problémamentes Huawei év után kicsit furcsa ilyennel foglalkozni, kicsit meg is bántam a váltást.
A katasztrofális térerőn (és a jelen hibán) kívül nem tudok egyébként rosszat mondani az Ultrára. -
Remiel
őstag
válasz Arvist #10873 üzenetére
Nekem is alacsony térerőt mutat, de még sosem volt gondom semmilyen hívással hangminőség vagy bármi más szempontból és mintha itt említették volna, hogy ne azt nézzük ami látható, mármint a kijelzés.
Én is Huaweiről váltottam (Mate20 Pro), de nem bántam meg
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
storm28
csendes tag
Most komolyan.. csucs meg premium, de bakker fosva fekszem le ebreszt e majd ez a majom.
ket honap alatt mar parszor ujraindult.. napkozben meg elmegy.. eszreveszem.. de sztem majd felmisis telonal alap hogy akkor indul ujra vagy kapcsol ki ha en azt akarom🤣
FR pipa, uj simkarik pipa, kikapcsolt automata ujrainditas pipa
visszaolvasva a topicot nem találtam erre mas megoldast, csak megreptetem ha a 💩akodasa miatt elalszom.
Kezdem elvezni a samusságot, tullepek az aprobb betegsegein, egesz elvezhetok a fotok, kezd tetszeni az akksiidom.. az enyem biztosan nőnemű, mert durcaba vagja magát 🤣
Van valami otlet, tipp mit kellene kezdeni ezzel az apro kis hibaval -
storm28
csendes tag
vegulis ez is opcio
caseology, spiegen clear, es egy burga elmeletben nem alis kicioccoöccázas tokok. Elozo telon is ezek a tipusok bevaltak minosegiek voltak, gombot csak akkor nyomtak ha eppen raeroszakoltam telora a"bugyit"de sosem kikapcsolasig😃
ranezek van e ilyen hajlama az s22unak😃 -
Remiel
őstag
válasz storm28 #10883 üzenetére
Hát nekem még alis tokkal nagy gondom nem volt talán egy volt szar az évek alatt (ami élőben nem tetszett azt nem számolom, mert az szubjektív), pedig bőven 20+ rendeltem eddig a különféle telefonokhoz. De a kicioccoöccá azért már elmúlt
-
petymeg
addikt
válasz Arvist #10873 üzenetére
Kifogtál egy hibás darabot. Nekem az előző Note9 volt, egy pár hét után cseréltetni kellett a kameramodulját, mégis életem legjobb vétele volt az a telefon, annyira megszerettem. 100-ból 1 hibás, ez van sajnos.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
senior tag
[Mai] gyors holdfotozas melletti rogzitett tartalom.
A Huawei Mate 20 Pro AI-ja sokkal agresszivebben huzta ra max zoom mellett a villanyoszlopra a hold texturajat.
Itt szerencsere miutan brutal mod kinagyitja a fenypontot elotte azert eszbe kap hogy valami nagyon nem okes.Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
eami
veterán
aki használ apex launchert... nektek is loopbe került és folyamatosan el crachel a launcher android 13 update óta?
-
soniq
tag
Jó reggelt,mindegykinek!
Valaki használja esetleg a hex_,illetve Shizuku HU nevezetű appokat?
Mennyire biztonságos telepíteni őket?
A quick panel mókolásához kellene, valamiért fétisem a gyári Android megoldás.„Biztos vagyok benne, hogy az internet rövid időn belül összeomlik, és 1996-ban katasztrofális véget ér”
-
petymeg
addikt
A samsung levelező applikációban be van állítva a mellékletek méretkorlát nélküli letöltése, mégis a nagy méretre való hivatkozással tagadja meg a mellékletek letöltését. Mit kell még beállítani, hogy letöltse?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
PeteePeti
őstag
Samsung.hu webshopról tud valaki valamit? Kosárba lépéskor hibát hoz, valami szerverre hivatkozva!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
senior tag
UWB mennyit fogyaszthat?
Mivel nalam felesleges ezert kikapcsoltam, hatha lehet rajta valamennyi SoT-ot nyerni meg..Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?