- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanti
senior tag
válasz Dave Crank #10399 üzenetére
Nálam nincs ilyen, gyors mint a villám, cache törlés volt?
-
forintuser
őstag
válasz forintuser #9657 üzenetére
Eddig bírtam. Elcseréltem egy Pixel 7 Pro-ra. Szerintem első és utolsó Samsung telefonom volt.
Holnapkészítést vállalok.
-
TomPack
őstag
Arra van valamilyen módszer, hogy újraindítás után ne jelenjen meg a SIM-kezelő?
-
Saccco
nagyúr
válasz gyuri81 #10410 üzenetére
Most jöttem rá, hogy elvette a jogokat a KWGT-től és visszaállt az egyik widget egy alap nézetre. Csak el kellett indítani újra!
Nekem akartam ajánlani pont a KWGT-t.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Dave Crank
senior tag
Srácok, olyat lehet-e valahogy, hogy AOD értesítésre legyen, DE csak mondjuk 10sec-re, aztán kikapcsol?
Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
adamklark
senior tag
válasz Dave Crank #10416 üzenetére
olyat lehet hogy csak akkor van ha koppintasz (feljebb írta valaki) és olyat is lehet hogy amikor jön értesítés akkor jelenik meg AOD, egyébként nem (ennek idejét nem tudom hol lehet beállítani, addig jelzi amíg nem csekkolom)
-
T0mcs
tag
Így 1 nap után! Azt mondom pofás lett 13. Valamiért lényegesen gyorsabb nak is érzem. Van pár újdonsága majd még kísérletezek...
Már nektek sem írja hogy milyen töltés. Rádugáskor kiírta de aztán hiába böködöm nem írja[ Szerkesztve ]
-
bordi10
senior tag
-
minilego
senior tag
Erd3mes mar telepiteni ezt az uj frissitest?
-
bordi10
senior tag
válasz Tomi881 #10426 üzenetére
Innen eléred és ezzel (#mono_ version 2.1) lehet telepíteni, ezt vagy bármilyen .ttf file-t
[ Szerkesztve ]
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
cinikis
tag
Ki milyen UAG tokban használja?
-
NY_A
őstag
Sziasztok.
Android 13 alatt az alkalmazás menüben felül a keresés sávot el lehet valahogy tüntetni? Mert nekem nem sikerült. -
DzsonKonor
tag
Sziasztok csatlakozom a Csapathoz egy S22 Ultrával, Telekomos bár szoftveresen ebből hál istennek semmi sem látszik.
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
bordi10
senior tag
válasz gyuri81 #10438 üzenetére
Inkább más. Kipróbáltam, beállítgattam, adtam neki, meg magamnak 2-3 napot, bejött. "Tisztább", egyszerűbb, de egyáltalán nem tud kevesebbet a Novánál. Itt csak 1 widget mehet ki bármekkora méretben, 1 asztal van, az összes parancsikonra be lehet állítani 1 felugró ablakot, amikbe mehetnek widgetek, shortcutok, bármi. Az alkalmazáslista meg veszett gyors, mintha egy telókönyvet tekernél 120hz-en. Próba-cserkó
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
Jappán
tag
válasz DzsonKonor #10441 üzenetére
Csak annyi, hogy később kapunk frissítéseket
S22 Ultra /Watch 4 Classic 46mm /Galaxy Buds+ /JBL Xtreme2/
-
subset
senior tag
Igaz még béta...de itt az ideje mindenkinek ellátogatni a Galaxy(kus) Appstore -ba...a
"Camera Assistant" -appértHDR on/off
Objektívváltás...
Faster shutter
Soften picturesHasználj Te is szabad szoftvert !
-
Hauzer
tag
Sziasztok. Tapasztalt vki messenger hibát? Nem működik a videó hívás rajta..minden más ok, de se hívni, se fogadni nem tudom őket.. kilép,majd kiírja hogy leállt mert hibás a program.
-
Saccco
nagyúr
válasz Hauzer #10448 üzenetére
Töröld az alkalmazás gyorsítótárát, ha nem elég, akkor az adatait és jelentkezz be újra!
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?