- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
*RLaci*
addikt
válasz pixelblondie #1352 üzenetére
Nem is olyan rossz. Gyengébb fényben érdemes lehet a pro módot használni.
[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
válasz pixelblondie #1347 üzenetére
"de ez a jószág még a p30-am szintjét sem képes hozni."
Ezt egy kicsit enyhe túlzásnak látom, de te tudod. -
Tin
veterán
válasz pixelblondie #1356 üzenetére
Mi a baj ezzel? Nagy a szenzor, szűk a DOF. Főkamerával csináltad gondolom.
-
Teal'C
veterán
válasz pixelblondie #1356 üzenetére
Felhívnám rá a figyelmedet hogy ahól a fókuszpont van ott éles a kép esetlegpróbáld oda irányítani amit le akarsz fényképezni
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
*RLaci*
addikt
válasz pixelblondie #1354 üzenetére
Nem rossz ez. [link] Persze nem tökéletes, meg vannak a korlátai mint a többi mobilkamerának is. Mielőtt rám sütöd nem vagyok Samu fan, Pixel fan annál inkább, majd mindegyiket használtam ami megjelent, ahhoz hasonlítom mindig az éppen nálam lévő más márkát. Nincs miért szégyenkeznie az Ultrának.
Persze meggyőzni nem akarlak, mások az igényeink minden bizonnyal. Neked a Huawei jött be, ennyi (hozzá teszem nekem ingyen sem kéne ).
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Direkt csináltál ilyen béna képet? Amúgy van P30 Pro a családban. Nagyon meglepődnék, ha jobb képet csinálna, mint az S21U. Pláne kevés fénynél.
-
Nem egészen ugyanaz a megvilágítás, pl a háttérben világított a Huaweinél a lámpa. A globális világosság a szobában is kérdéses. Ja igen, a fókusz meg teljesen máshol van a 2 képen.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
BusinessGuy
őstag
Most két teljesen eltérő fókuszpontú kép alapján próbálod eladni hogy a p30 szintjét nem üti az s21u? Mesélj még.
Világítás, fókuszpont, fényerő... Minden más..
A p30pro szintjét már az s20 széria is meghaladta nemhogy az újabbak..[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz ForRedGlory #1362 üzenetére
Asszony fotómániás...kb 6-8 éve mindig úgy dönt hogy melyik telót veszi hogy milyen a kamerája. Minden más sokadrangú. Ezért is vett pár éve egy P30 prot...de most sír az én S21U-mtól
És ha valaki akkor ő látja a különbséget, mert több tizezer képet lő telefonnal kb éventeEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
VIBO
őstag
Ajándékokkal kapcs jött valakinek már visszajelzés?
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
xedamen
senior tag
válasz wong kok wah #1370 üzenetére
Én is egyből regisztráltam, akkor jött email, hogy ellenőrzik a jogosultságot, de azóta semmi. Máskor ez 1-2 munkanap volt.
-
Teal'C
veterán
-
xedamen
senior tag
Egyébként 5G téma:
Telekomnál dual SIM mellett és single SIM-mel (fizikai és e-SIM) is van 5G. Szépen vált automatikusan, ha 5G lefedettségbe érek, úgyhogy biztosan nem a készülékek hibája, ha a Vodafone-nal nincs 5G, biztosan szolgáltatói malőr. -
Teal'C
veterán
válasz MadMancs #1359 üzenetére
SimplePay
Na jó elvesztettem a fonalat megint.
Megcsináltam a regisztrációt
Cib Visa felvettem a kártyák közé
Rányomtam hogy szeretnék mobillal fizetni
Felvettem egy virtuális kártyát
Kaptam kódot aktiváltam
Feltöltöttem próbaképp 5000ft al
Kimentem a büfébe fizettem
Ez kb 10perc volt de akkor minem működik.Mellesleg jó nagy faszság hogy állítsak be ujlenyomatot és mikor fizetek érintsem oda a telefont aztán adjam meg a simple kódom aztán az ujlenyomat majd érintsem oda megint. Vagy én nem állítottam be valamit?
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Tiger.
nagyúr
Kimondtad a nem működik szót, feltöltötted. Elmesélem ioson hogyan működik ez. kikapcsolt kijelzőnél is akár kétszer megnyomom a bekapcs gombot,ekkor aktiválja az nfc-t, felismeri az arcom, ott mivel most két kártya van ki választom amivel akarok, és fizetek.
Rakd ki widgetbe, én mastercarddal könnyen tudtam fizetni, volt hogy kérte az ujjlenyomatot, de volt hogy nem rá kattintottam a widgetre és fizettem.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
De igy folyamatosan be van kapcsolva az nfc, én úgy halottam nem túl jó ötlet.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
kakuk100
őstag
Sziasztok! Sajnos nem tudok bejutni a Sammobile-hoz, pedig kifizettem a következő félévre is az összeget. Vajon mi lehet a gond?
-
BusinessGuy
őstag
Ennyit a snapdragon elönyről.
[link] -
brazor
tag
válasz BusinessGuy #1382 üzenetére
Már csak az a fránya kamera maradt... remélem szoftveresen majd valahogy megoldják.
"Have you ever seen a man this rich? This broke? This lost in the smoke? Please pray for me"
-
Tiger.
nagyúr
Érdekesek a tesztek, itt teljesen máshogy néz ki a felállás . [link]
-
adamklark
senior tag
az a gondom, hogy nem tudom kinek higgyek, több videót láttam drasztikusan eltérő eredménnyel, valahol az exynos duplán olyan forró volt, valahol az exynos volt gyorsabb stb..
-
MadMancs
veterán
Virtuális kártya. Az más. Itt saját kártyáról van szó amit nem töltögetsz hanem használom mint a fizikait. Nem ugyanaz.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
ForRedGlory
félisten
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz ForRedGlory #1390 üzenetére
Milyen jól tompitja az esést. Még a hangja is olyan "biztonságos puffanás"
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
BusinessGuy
őstag
válasz adamklark #1385 üzenetére
Én a saját használatomnak hiszek. Nálam még csak melegnek sem mondanám a motyit több óra játék közben se. Langyos, smooth fasza. Akksi bitang. Kamera meg korrekt, de van ahol szoftveresen még javulnia kell.
Akinél úgy felforrósodik mint az egyik arab faszinál akit a videóban idéz, valami gixer lehet. -
válasz ForRedGlory #1390 üzenetére
Nekem ilyen van.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
addikt
Mik azok a tesztprogramok akkor amikkel össze tudjuk merni a teljesítményt?
Antutu főleg ami a videóban van verzió, azt nekem ilyen alvilági oldalnak mutatja nem engedi telepíteni (nem is akarom)
Ami nálam elérhető play store bol
3D mark és Geekbench 5
Linkeltek eredményeket + infót, hogy mennyire melegedett fel?
Annyi, hogy szoba hőmérsékleten futtassatok plz ne a fagyasztóba/kint.
Illetve WQHD+ / Adaptív és a mai fw ha lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
válasz ImpersonatoR #1396 üzenetére
Semmivel igazából. Passzív hűtés, szerencsétől függ, hogy sikerült a te példányod. Ezért van ekkora szórás.
-
cotag
senior tag
Budapest bankos NFC fizetés működik nálatok?
Digitalizálás megvolt, és kiválasztva mit használok fizetésre.
Nem tudom mi lehet a baj...
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 5G 128GB/8GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 Plus gyári független dobozos 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest