- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
taki01
őstag
válasz trialboj #2737 üzenetére
Fejlesztettem alatta néha pychamrba és eclipsbe és ott nem voltak problémáim. Youtue videók nem mentek jól vele ahogy a játékok se. Mondjuk egy doksi szerkesztéshez libreoffice az királyul ment. A parancssoros felületet használtam még mobilon debugolás céljából munkám miatt.
-
trialboj
őstag
Egy szót sem értettem abból amit írtál , nekem csak arra kéne hogy ha gépen dolgozom, és jönnek az éteresítések, messengerről, emailről, whatsappról, akkor ne csippanjon 1000x még akkor is mikor pc-n már olvasom az üzenetet, hanem legyen csendben, mert látja hogy már megnyitottam, és nincs miért értesítenie minden egyes új üzenetnél.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
KoryHu
aktív tag
Sziasztok!
Milyen beállítást kellene változtatnom ahhoz, hogy a Google Photos automatikusan töltse fel a képeket, ne csak akkor ébredjen erre rá, akkor mikor belépek az alkalmazásba...más telefonon ez jól működött.
[ Szerkesztve ]
Nem öreg, csak régebb óta fiatal.
-
aktív tag
Fotók alkalmazás / Akkumulátorhasználat kezelése / Háttérbeli tevékenység enged. pipa, alatta Akkumulátorhaszn. optim. menüben pipa kivesz.
Alkalmazáson belül az Automatikus mentés és szinkronizálás gondolom be van kapcsolva.
Esetleg még Akkumulátor beállításokon belül Teljesítménymód Optimalizálva, Beállítások alatt Adaptív akkumulátorkezelés ki.
[ Szerkesztve ]
-
KoryHu
aktív tag
Köszönöm szépen a válaszokat, átállítottam, az optimalizációt.
("a háttérbeli tevékenység enged." nevezetű opció ekkor amúgy kiszürkül).Remélem a telefon vagy sms alkalmazásra a jövőben nem találják ki, hogy optimalizáljuk, és csak akkor jönnek hívások, amíg a telefonkönyvet böngészem, bár néha nyugi miatt nem ártana
[ Szerkesztve ]
Nem öreg, csak régebb óta fiatal.
-
Atlantis
veterán
Ezt alapból tudja az S10-sorozat, néha akkor is elérhetetlennek mutat, mikor te nem is gondolnád...
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Bass
addikt
Sziasztok
Másnál volt már olyan h nem lehetett mobilnetet kapcsolni? Wifi ok ,mobilnet nem ,bekapcs és nincs hálózat és csak a restart segit. Telo vagy szoft hiba lehet?"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
-
bigrock
addikt
OTP visszafrissítette az ujjlenyomatos azonosítás a Smartbank app-ban.
-
-
SajTTTT
csendes tag
Sziasztok!
S10e telómon 2 napja az a hiba jelentkezett hogy nem tudja rendesen beolvasni rendesem semelyik ujjamat. Eddig éppen hogy hozzáértem egyből felololdott, most meg állandóan jelszóval kell feloldanom mert nem ismeri fel. Frissen regisztrált ujjamal ia ez a probléma. Valakinek valami ötlet? -
Pano
addikt
Aki még esetleg nem futott bele:
4 hónapig reklámmentes YouTube és YouTube Music a Samsung Galaxy tulajdonosoknak. -
trialboj
őstag
Nagyon köszönöm, pont most fogom lemondani a spotify-t. Igaz hogy egész jó, de nem nagyon enged új stílusokat felfedezni, mindig szinte pont ugyan olyan zenéket ajánl, amiket az elején kiválogattam, hiába változott azóta az ízlésem, vagy akár csak néha szeretnék mást, az ajánlási lista teljes mértékben egyhangú, nem ad lehetőséget az egyéb stílusok felfedezésére.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
-
-
testify
csendes tag
Sziasztok. Én úgy használom a 2 SIM-et a telefonban, hogy a főkártya egy Telekomos, kevés mobilnet használattal, főleg hívásokra. A második egy Telenoros CSAK netes kártya, értelem szerűen ez az alapértelmezett a mobilinternethez. Szerintetek normális az, hogy készenlétben majdnem úgy merül, mint aktív kijelzőnél?! Ha kiveszem a netes kártyát, közel egyharmadával nő a készenléti idő. Szerintem ez nem normális. Valaki használja így? [kép]
-
kátú
őstag
Lehetőséget ad a videók és a zenék lementésére, amivel offline is elérhetővé válnak. Helyigénye a letöltésnek minimális van és a minősége eléggé megnyerő szerintem. De adott a 4 hónap, nincs kötelezettség, próbáld ki. Nekem kifejezetten jó, (mivel van egy iPad mini 2019 esem is az s10e mellé, és így ennek köszönhetően az iPad en egyetlen egy reklám sem jelenik meg és megy slideoveren a videó) lezárt képernyővel is megy még a Vanced néha hülyéskedett. Van Spotify om is e mellé egyébként és mind a kettő másban nagyon jó és valószínűleg egyiket sem fogom elengedni, mert a kettő egyben 3300 pénz, nem eget rengető összeg szerencsére.
It still works!
-
-
robyg
senior tag
Sziasztok.
Tudnátok nekem ajánlani üvegfóliát ehhez a mobilhoz?
Rendeltem ebayről hozzá de hiába kissebb maga az üveg így is a szélein nem tapad hozzá.
Ennél azt irják hogy kerekítettek a végei de majdnem négy ezer forint.[ Szerkesztve ]
-
kaciokos
őstag
válasz testify #2788 üzenetére
Két kártyával sajnos eléggé megnő a fogyasztás, ami logikus is, hasonlítsd össze azzal a helyzettel, hogy ha egy egykártyás telefont repülő üzemmódba raksz, akkor drasztikusan visszaesik a készenléti fogyasztás. A "majdnem úgy merül, mint aktív kijelzőnél" mondat azt jelenti, hogy két kártyával ha be se kapcsolod a kijelzőt, akkor is lemerül 100%-ról 0%-ra 5-6 óra alatt? Mert az durva lenne.
-
testify
csendes tag
válasz kaciokos #2792 üzenetére
Éjszaka feltöltöttem a telefont 100-ra, direkt lekapcsoltam a második SIM-et. Reggelre cirka 20-25%-ot merült. Azt vettem észre, hogy majdnem mindegy, hogy kikapcsolom-e a második SIM szlotot, vagy nem, durván merül. Ha kiveszem a második kártyát, durván egyharmadával nő a készenléti idő.
-
Pocok256
veterán
válasz testify #2793 üzenetére
Az nem semmi nekem egy éjszaka max 3-4% ot csökken általában. (mondjuk 1 kártyával használom)
Pedig azt se mondanám, hoyg kevés dolog van a telomon több mint 120 plusz applikáció és ezek közül 20+ amit napi szinten használok.[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
sfefe
addikt
En ilyet vettem igaz ez meg dragabb de elotte fel lett probalva spigen is de az meg kozepen maradt szivarvanyos ( levegos )
Ez telibe tapad es ugy nezki mintha ez lenne a telo gyari kijelzoje.
[link]( azt hiszem en a speedshopban vettem ott is 7k volt de vettem melle meg gyari bortokot is )
[ Szerkesztve ]
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
trialboj
őstag
1 simmel, éjszaka (7-8 óra), minden mókolás nélkül, nekem 3-4%ot merül, ami a korrekt kategória, akinek ennél jóval többet zabál, az valami appot sikerült felpattintson ami nem megy el aludni, nézzen utána, ha nem találja meg, hard reset, ha nem opció akkor meg estére állíts be valami power saver cuccot és megoldja az.
-
kbyte1024
veterán
Sziasztok elbucsuznek a tisztelt tagoktol. Köszönöm a sok segítséget és minden jót nektek👌
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest