- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalolaci
senior tag
Akkumulátor töltöttségi szint kijelzését, hol kell beállítani? Csak ha lehúzom az értesítési sávot, akkor mutatja számokkal.
-
trialboj
őstag
Kelet eu-ba is megjött a 10+es droid. De nagyítóval kell keresnem a változásokat. A moré, gomb a kameránál nagyon hasznos, és kb ennyi is ami tényleg észrevehető változás. Hogy kell beállítani a balra lapozást appok között?
Edge noti, csak nem tud messengert kezelni, és nincs opció hogy addig mutassa, amíg fel nem oldod?!
Nálam is kinyírta az app meg navistar mini appokat, ezekből lesz 10-re frissített verzió is?"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
WaG_Gaming
tag
válasz trialboj #3355 üzenetére
Az iOS-es navigációs módszer beállításához vissza kell térni a normál Samsung Lancher-re, mert ez anélkül nem fog működni (hacsaknem rootolt a telefon, akkor jó lesz a Magisk + Lawnchair + QuickSwitch trió). Miután beállítátottad a Samsung Kezdőképernyőt alapértelmezett kezdőképernyőként, menj be a Beállításokba, ott a Kijelző menüpontra, majd a Navigációs sávra, végül pedig a További opciók gombra. Ott lesz az az opció, amit úgy neveznek, hogy "Húzza ujját oldalt alulról". Na az lesz az!
Casual és hardcore gaming, mobiltelefonok, egyéb tech cuccok - mi kell még?
-
törölt tag
A napokban észre vettem, hogy azt csinálja néha a telefon, hogy hiába van az állapotsáv szerint térerő és aktív mobilnet is, de gyakorlatban semmi nem tud hálózatra csatlakozni, és csak újraindítás segít
Próbálom leszűkíteni az esetleges kiváltó okokat, de eddig nem nagyon tudok mire gondolni sajna. Ugyanaz a SIM, mint eddig, nem raktam fel új appot sem, szóval vagy valamelyik app frissítése, vagy az Android 10 talán.Más esetleg tapasztalt ilyet?
-
trialboj
őstag
válasz WaG_Gaming #3357 üzenetére
Köszi, angolul azért normálisan hangzik , viszont ez sajnos eltünteti a 3 ikont lentről, amit én szeretek, és ha jól értem, inkább csak egy vissza gomb/gesztus lesz az egész. Nem lapoz az appok között, mindig visszamegy, egész a főképernyőig. A feladatkezelő v hogy nevezik helyesen, elég macerásan jön elő, ha sietek nem tartom eleget nyomva, és azt sem értem miért nem állíthatom hogy a két sarokból felhúzva mást csináljon, gondolom többen NEM használják az asszisztenst mint amennyien igen, szóval felesleges volt mindkét sarokba azt rakni.
Még szokom picit, próbálok keresni róla valami videót, de ha nem tévedek és tényleg csak vissza gomb lett belőle, nem az appok között lapozható megoldás, akkor nem sok haszna van számomra.
Ami nagyon tetszik az az appokból kilépő felfele húzós animáció. Nagyon elegáns
Bónuszpont hogy végre lehet rendesen színezni a samsung jegyzeteket, kár hogy nem 2 hónappal ezelőtt jött meg, azóta átálltam a google keepre, és bukott a samu, egy igen aktívan jegyzetelő ügyfelet"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
kalolaci
senior tag
Alkalmazások app, gyárilag nincs a telefonon? S7-en volt, itt meg kell majd szoknom, a hiányát.
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Búcsúzom... Szeretném megköszönni a segítséget amit a topikban kaptam, az S10e tényleg az egyik legszerethetőbb telefonom volt.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
tibbike01
őstag
A Firstphone-nál árult 2 év garancia mit jelent pontosan? Teljes értékű 2 év a Samsjng által?
-
evo87
őstag
válasz raziel01 #3362 üzenetére
Családon belül és a szűk baráti körben túlnyomóan almás telefont használnak, így praktikusságot is figyelembe véve én is emellett döntöttem (XS). Érzésre időtállóbb, és sokkal jobb az értéktartása, hasonlóan kompakt méretben.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
kalolaci
senior tag
aodNotify alkalmazás csak akkor működik, ha az AOD is be van kapcsolva a telefonon? Nem lehet úgy beállítani, hogy csak a karika jelezzen a kamera körül, mikor értesítést kapok?
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Van itt olyan user, akinek nem bír ki egy napot az S10e-e töltés nélkül?
-
-
aktív tag
válasz tibbike01 #3370 üzenetére
ha játszom is egy picit, akkor meló után otthon már rá kell tölteni (általában teli akksival indítom a napot)
2 kártya, 3 e-mail folyamatos szinkron, melóhelyen-otthon wifi, út közben mobilnet. térerő valamelyik kártyán mindig gyengécske, nálam egyértelműen az a fő fogyasztó.
1 kártyával szerintem simán meglenne a nap.
-
törölt tag
Próbáltam múltkor azt is, de csak így félig kijelölve beragadt a repülő mód ikonja, és nem lehetett utána se ki se bekapcsolni
Mondjuk elvileg kellene lássa a tornyot, bár most reggel otthoni wifi-ről leválasztva nem talált hálózatot, amikor elindultam otthonról, de attól még volt mobilhálózat, csak mobilnet nem volt aktív. -
DanielLong
senior tag
válasz kalolaci #3366 üzenetére
Az AODNotify majd beállítja ezt neked magától. A lényeg, hogy a beállításokon menj végig és válaszd, hogy Lighting Effect->Style- > (screen is off)Camera Edge, majd a display durationt növeld meg, különben 5 perc alatt lelövi a jelzést. A Settings menü alatt pedig válaszd a Show Never opciót, ha egyébként nem akarsz semmi mást látni az AOD-on.
-
aggleány
addikt
válasz DanielLong #3376 üzenetére
Note 10-en simán megy, ott viszont van egy olyan opció a Settings-ben, hogy Hide the AOD, az S10e-n meg nincs. Ez mitől lehet?
-
DanielLong
senior tag
válasz aggleány #3377 üzenetére
Szerintem frissítened kell az appot. A legújabb verzióban a fejlesztő teljesen implementálta a Hide AOD funkciót, így már ténylegesen semmi sem látszik csak a kamera körül forgó effekt. A Settingsben megjelent a Show Never opció, míg korábban ehelyett volt a béta állapotú Hide AOD. Azelőtt meg semmi ilyesmi nem volt.
-
kalolaci
senior tag
válasz DanielLong #3376 üzenetére
Nekem az ingyenes alkalmazás van, nem a fizetős. Lehet, hogy azért nem tudom beállítani?
-
aggleány
addikt
válasz DanielLong #3378 üzenetére
Ma töltöttem le. Úgy állítottam be, ahogy leírtad, és nem jelez, ha elalszik a kijelző. A másik telómon akkor ezek szerint még a béta van, az működik.
-
PACSA75
őstag
Romániába megérkezett az Android 10. Ami elsőre feltűnt hogy a fehér az fehérebb lett.
Ja, és az, hogy nincs édesség neve ennek a verziónak 😁.[ Szerkesztve ]
-
LustaDick123
tag
válasz trialboj #3355 üzenetére
Külsőre, elsőre tényleg nincs sok változás. Én azt vettem észre, hogy a device care / battery részt átvariálták nagyon, nem jeleníti meg a hanghívások idejét, mint akkumulátor merítendő dolgok (3óra hanghvás csak megérne 0.1%-ot).
Sebességre rendben van, a kijelző érzékenysége jobb lett, az ujjlenyomatolvasó és végre jól működött egész nap. Pozitív, apró öröm, hogy a dialer végre ad hangot, miután már van vonal pl. ha beütöd egy IVR menüszámát (sokat telefonálok és jól jön a visszajelzés). -
thungoozka
csendes tag
Sziasztok!
Egy első generációs A3 tulajdonosa vagyok, boldog, csak éppen kezd felengedni a kijelző és a gomb. Most vacillálok egy S10e vagy egy iPhone 8 beszerzésén, igazából nagyon erős a holtverseny.Nem vagyok influencer, se facebooker, socialön legfeljebb instagram, netezés, voip, mobilarénaindexorigo, fizetés, noteszelgetés és emlékfotózás a főbb funkciók. Gyűlölöm, ha egy telefon 5 perc screen time után melegszik. Mennyire termeli a hőt az S10e? Szerintetek melyik a bölcsebb döntés (nem os érzelmi alapon)?
-
ricsike_p20
tag
válasz PACSA75 #3382 üzenetére
Nekem a fehérrel eddig sem volt bajom, viszont.. Lehet nem függ össze, de mintha frissítés óta vagy élénkebb, vagy több fényerő, vagy nem is tudom, de bizonyos idő után határozottan zavarja a szemem. (fényerő eddig is automatán volt mindig, kék-fény-szűrő eddig is be volt kapcsolva, körülmények fényviszonyok ugyanazok..)
Huawei P8-9-10-20_____ Galaxy S10e,.. S20 FE 5G,.. S21FE - i13mini - i14.
-
raziel01
veterán
válasz thungoozka #3385 üzenetére
Én az S10e-t venném. Modernebb. Most jön rá az Android 10. Az Iphone 8 meg egy 2 éves telefon. Kamerában se fog annyit nyújtani.
-
ricsike_p20
tag
Holtverseny s10e és i8 között? Már meg ne haragudj, de.. A kérdéshez: melegedés nem vészes, hónapok óta gyilkolom, tegnap volt először "meleg", miután leszedte és telepítette a kb két gigás telepítő-csomagot. Amúgy nem jellemző. Első perctől vezetékmentesen töltődik, enyhén langyos, de annyi. Negatív tapasztalat nem igazán van, pozitív annál több. Mondjuk nekem kész megváltás volt, ezzel a mérettel.
Huawei P8-9-10-20_____ Galaxy S10e,.. S20 FE 5G,.. S21FE - i13mini - i14.
-
PACSA75
őstag
Én mostanság vettem a lányomnak egy iPhone X et, ami picit újabb mint a 8, tök szép, meg gyors is, de kamerában köze sincs az S10e hez. Ha ez nem gond és sokkal olcsóbb, akkor i8, ha az ár ugyanaz, akkor én mindenképpen az S10e t ajánlom. Ja és ha már melegedés, az iPhone nagyon szeret melegedni, persze nem minden app al, de egyébként ezen a téren az S10e sem remekel, tud ez is melegedni.
-
kátú
őstag
válasz PACSA75 #3389 üzenetére
Efelől vannak kételyeim, haveromnak van egy X e és sötétben egyértelmű az iPhone előnye. Pedig az én kezem atom stabil ha a hosszú záridő kitartása a cél nappal pedig nagyjából azonos annyi, hogy ebben nagylátó van abban meg tele. Én a telét irigylem ő a nagylátot
It still works!
-
PACSA75
őstag
válasz ricsike_p20 #3386 üzenetére
Nekem sem volt bajom a fehérrel, ezt inkább csak azért emeltem ki, mert néhány oldallal arrébb, többen írták hogy ezen a telón a fehér nem elég kékes. A feleségemnek is ugyanilyen telefonja van, és frissítés után feltűnt ez a változás, ezért az övé mellé tettem kíváncsiságból, és valóban volt különbség.
-
PACSA75
őstag
Hát ebben nem fogunk egyet érteni, de össze veszni sem. Csináltam több olyan képet, hogy a két telefont egymás mellé téve ugyanarra fókuszáltam, és főleg zavaró fényhatások mellett "nálam" az S10e volt a jobb. Ha lesz időm csinálok egy ilyen képet mindkettővel, és kérek majd tippeket, hogy melyik az ájfos és melyik a szarszung😁.
[ Szerkesztve ]
-
PACSA75
őstag
válasz raziel01 #3396 üzenetére
Hát akkor ez öngól lett, hiszen az alsó a Samu. Viszont nekem jobban tetszik, mert a tv fényeit szebben tompította, természetesen ez a szőnyeg rovására ment. De valamelyik nap a kisebbik lányomat fényképeztem ebből a szögből, és akkor tűnt fel, hogy a Samsung automatikusan megszűrte a tv fényeit és éles volt a lányom, míg az iPhone vagy a lányomat hozta ki élesen és a tv fénye olyan volt mint most a felső képen, vagy ha manuálisan ráfókuszáltam a tv re, akkor jó lett a fény, de a lányom teljesen kiesett a fókuszból.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest