- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laszlo733
aktív tag
Sziasztok! Ránéztem a GPS Test Plus programra és abban szűrhetők a különböző műholdak. Az mitől lehet, hogy az összes műholdat kikapcsolva és csak a Galileo -t meghagyva egy darab műholdat nem talál, míg a többiekre szűrve egyenként mindnél van találat.
-
MikeWazowski
veterán
válasz thamasz #10944 üzenetére
Köszönöm, megpróbáltam, de nem jött össze. Szépen mindent testre lehet szabni, fehér is a képen, de ahogy elmentem fekete marad. Piros, meg stb színre tudom színezni, de fehérre nem Azért köszönöm!
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
thamasz
senior tag
Megoldható valahogy, hogy egy a Samsung böngészőben megnyitott lapot parancsikonként ill. widgetkent kitegyek a főképernyőre? Pl. anyukámnak tiltottam a facebook appot, és arra vettem rá hogy böngészőben nyissa meg a fb-t. Viszont a bezárogatással nem nagyon törődik, és van hogy már sok lapon meg van nyitva ugyanaz. Azt szeretném elérni hogy csak egyszer legyen megnyitva minden amit szokott nézni fb. hír oldal stb.
-
thamasz
senior tag
válasz MikeWazowski #10955 üzenetére
Érdekes. Nálam működik a fehér is.
-
thamasz
senior tag
válasz MikeWazowski #10955 üzenetére
-
Laszlo733
aktív tag
válasz guriga1234 #10954 üzenetére
Köszönöm. Megnyugtató akkor, hogy nem a telefonnal van gond.
-
roxan
senior tag
Üdv!
Gyári E-mail programmal kapcsolatban lenne kérdésem:
a telefon kezel több mail-címet, amit asztali gépen is használok (pop3). A gondom, hogy amikor megnézem a leveleket, törli a szerverről, így az asztali gépemen már nem kapom meg. Nem találom azt a beállítást, hogy soha ne törölje a szerverről a leveleket. S7-en még megvolt, működött. Itt merre van, vagy nincs ilyen? -
OPiiPO
veterán
Hali,
Azt hogy tudom megoldani, hogy galériában ha megnyitok egy fényképet és szerkeszteni szeretném,. akkor felkínálja a Snapseed-et is, ne csak a gyári Photo editor-t mint alapértelmezett progit?"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Teal'C
veterán
Sammobile cikk az éjszakai mód ról ultra széles látószögben. Azért jól látszik a különbség auto és éjszakai mód között
[link]"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
OPiiPO
veterán
Mai utolsó kérdés, igérem
Bekapcsoltam hogy helymeghatározás alapján otthon ne kérjen kódot a feloldáshoz, hozzáadtam a biztonságos helyekhez. Ebből az lett, hogy az imént amikor kivettem a zsebemből, fel volt oldva a billentyűzet, átkapcsolta magát repülő üzemmódba, és az Alza-n majdnem megrendeltem egy Xiaomi Mi 9-et, szóval eléggé önállósította magát
Van erre valami megoldás azon kívül hogy otthon is nyomogatom a képernyőzárat minden esetben?
Köszi előre is!
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Yogibear974
senior tag
válasz bounty123 #10622 üzenetére
Arattárolásnál, mentésnél fontos a szerverek lokalizaciója. Anno pl. MSDN teszter időszakban (1év ingyen) windows azure eseténél. Elméletileg az előfizetett storegeid legalább 600 km- re kellettek egymástól lennie. Optimális esetben.Természeti katasztrófa, pl. földrengés esetére. Ott volt a mirror. Így az adatait biztonságban tudhattad.
Üdv: -=Yogibear=-
-
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
LED view tokom van. Sajnos nem fér bele igy az autós tartomba. Tudtok olyan csiptetos tartót, amibe belefér? Nem szeretném mindig kivenni a tokbol, ha navizok... -
Chrys_
addikt
válasz Grande Ale #10974 üzenetére
Ezt vettem, a legjobb:
[link]Wireless, fast charger, mikro-USB csatalkozós. A tartó nyitása az oldalán lévő gombok egyikével történik, a zárás pedig a felső részen középen elhelyezett mikrokapcsolóval, amit a telefon hátlapja megnyom. A tartó alja kihúzható, és jelzi a töltést stb. (piros/kék színű megvilágítást kap a tokból kivezetve).
Van hozzá tapadókorongos és szellőzőrácsos felfogatás is.[ Szerkesztve ]
-
-
Grenczii
tag
válasz Grande Ale #10974 üzenetére
Ezt használom:[link]
Spigen Tough Armor és Unicorn Beetle Pro tokkal is belefér az S10 -
OPiiPO
veterán
Időképnél mindent engedélyeztem: ikon értesítést, push értesítést, minden be van kapcsolva. Ellenben nem jönnek az értesítések, az LG-n pedig vígan. Mit néztem be?
Köszi!"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
LoGeN90
aktív tag
Sziasztok.
S8+rol jonnek, de picit felek a meretkulonbsegtol. Van aki pluszrol jott? Mik a tapasztalatok?
Koszi
-
-
-
dkovizoli
addikt
válasz LoGeN90 #10983 üzenetére
Nekem van mellette 8+, páromnak 8. Legjobban az íriszolvasót hiányolom. Szokni kell az új ujjlenyomatolvasót. Én még mindig tapicskolom a kamerát sokszor, pedig az arcfelismerő is be van kapcsolva. Gyorsabb egyébként. A tárhely is nagyobb, igaz az enyém 512-es. A sima s10 nem nagyobb, mint a sima 8, sőt vékonyabb. Vagyis laposabb.
[ Szerkesztve ]
-
stewe780
őstag
válasz Teal'C #10988 üzenetére
Ez lehet, csak mobilról néztem, viszont a fények automatában a valósághoz jobban közelítenek.
Tudom, higy nem ez a divat, túlszaturált magas kontrasztú képek keltik fel sok szemlélődőben a "húdejókép" érzést, én nem tartozom közéjük. A világ szürkébb, mint amit az emberek látni szeretnének, ettől még én jobban szeretem viszont látni a valóságot.
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
Teal'C
veterán
válasz stewe780 #10990 üzenetére
A képek bizonyos részein igaz amit írsz pl az első képen az út jobban tetszik az automatán de viszont a háttér kiemelés jobb az éjszakain. Ezt kéne valahogy összegyurni vagy esetleg több automata képből választani.
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
tag
Sziasztok!
A 25W-os töltő, nyugodtan használható az s10+ hoz?“Ha Rómában élsz, élj úgy, mint a rómaiak, ha másutt élsz, élj úgy, ahogy ott élnek”
-
Teal'C
veterán
válasz Paladin1492 #10992 üzenetére
Igen nekem az van de sajnos amúgy nem támogatott a 25watt.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
tag
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok nem tudtok ajanlani valami dockot vagy valami tartot ami a polcra tennék es bele tudnam helyezni a telefont? Valami telefon tarto amire konyu ra helyezni a telot es konyu kivenni belole. Koszi a tippeket elore is
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
gr.bence
aktív tag
Sziasztok.
A világító szélek be vannak kapcsolva, és mindig-re van állítva, viszont lezárt képernyőnél ha jön valami értesítés ott nem működik. Tapasztalt valaki ilyet?
Ja az összes alkalmazás engedélyezve van.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest