Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • World-Soft

    senior tag

    Sziasztok!

    Valakinek van még N910FXXS1DQA3 FW fent?
    Mit tudni róla.
    Pénteken kaptam vissza a szerviztől ezzel a verzióval, de a http://samsung-updates.com szerinte csak Finn verzió van ebből csak kint hivatalosan.

    Amit tapasztaltam:
    - Képernyőmentéskor megjelenik : "Rendszer UI alkalmazás leállt" (vagy valami hasonló.)

    - Ma éppen egy alkalmazásban voltam, és jött egy hívás. Kiírta: Telefon leállt. És ha leokáztam úja és újra előjött a felugró ablak. Végül ki kellett vennem az aksit, mert semmit nem lehetett csinálni vele.

    - Mindig valami képernyőfedény-re panaszkodik és nem lehet kapcsolni jogokat. Még egy hülye galéria sem indult el. Halálra lett már kapcsolva minden, már minden rendszeralkalmazás is lekapcsolva, hogy valami nagy nehezen elinduljon. De most sem minid megy. De volt hogy a jogot is csak akkor vette be ha külön elindítottam az alkalmazáskezelőt és ott állítottam. Akkor nem fogadta el a beállítást ha futás közben az alkalmazás kért jogot. Eddig 4.4 volt fent. Lehet ez más 6.0.1-is gond. Valaki segítene ha ez általános gond, hogy ezt hogy kéne úgy kezelni, hogy ne órákig tartson egy alkalmazást életre kelteni? Főleg úgy hogy már azt sem tudom hogy sikerült.

    Mit ajánlotok.
    Mert eddig volt egy jó telefonon, de azt a FW egy hallodék így (vagy ahogy felkerült).

    Előre is köszönöm a segítségeteket.
    Zoli

Új hozzászólás Aktív témák