- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz Anulu79 #35357 üzenetére
Én pl jóval olcsóbban vettem a rendes garis telómat! Volt Nokia ,és Samu is!
Csak jó hely kell hozzá!
Ahol adnak AFA-s számlát ott él igen,ott van garancia!Én vettem Fehérváron a tacskóban levő GSMben rendes garis Note 3 at! Ők már elébe mennek a vacak garanciázásnak! Gondolom tanultak?
De korrektek,és nem első telót vettem ott!
Többször lett javítva az otthonunkban az a t teló ,de nem volt gond !
Tehát Afa -s számlát kell kérni!Ha az nincs,akkor csak GSM gari van,vagy nincs gyakorlatilag! Az semmit sem ér,így ára a telónak 2/3 a alapból!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
CB
senior tag
Ez a "vegyünk olcsóbban, és lehetőleg garanciális telefont" csak akkor tud működni, ha rogyásig árulják még a típust. Most, hogy gyakorlatilag mindenhol elfogyott, így nehéz lesz.
Szerintem kis országunk utolsó új note edge telefonját én vettem meg, persze sufni garival. De mit csináljak, ha ez tetszett? Persze ennyiért már sokkal gyorsabb felső kategóriás telefonokat lehetett volna kapni, de ott nincs toll, meg infra, meg cserélhető akku.
Szóval, hogy a note7-et visszagyűjtötték, még gyárthattak volna néhány note4-et a note8-ig.40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
Anulu79
addikt
A Playen megadta valaki a rendes kártya számát? Azért kérdezem mert szeretném ha 1-2 appom rendesen lenne meg. Csak kicsit fosok megadni a rendes kártyám számát. Holnap készíttetek egy másik számlát amit ilyen internetes vásárlásokra akarok majd használni.
-
Nodika88
tag
Sziasztok! Valakinek van esetleg felesleges Note 4 minosegi tokja, ne tartsa magaban! Erdekelne mindenkeppen! Most csereltek a kijelzot kerettel egyutt es szeretnem megovni!
Samsug S22 Ultra
-
-
mobiltom
tag
Sziasztok! Szerintetek kap 7-es frissítést ez a telefon?
-
dancsuri
veterán
a vállalkozó szelleműeknek egy kis Nugat "F"
Emotion_N_beta_30_r1
majd utána Gappsköltekezz, hogy más is költekezhessen!
-
dancsuri
veterán
-
papp54
aktív tag
N910C-hez note 7 port rom amiben működik az ujjlenyomatolvasó tudd valaki?
Xiaomi 12
-
-
dancsuri
veterán
válasz papp54 #35375 üzenetére
"C"-be nem vagyok jártas de ez egy jó csapat
ha esetleg nem találnál rá a letöltő linkre itt van egy
[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Anulu79
addikt
Régóta szemeztem már a Nova launcherrel mert sokan dícsérik sok helyen. Az évek alatt kicsit rá is untam a TW-re mert nem sok minden változik rajta. Szóval az lenne a kérdésem, hogy ha belövöm a Nova-t akkor a TE nem fog menni a háttérben? A másik kérdésem, hogy ha leszedem a Nova-t akkor minden beállítás vissza áll a TW-en (widgetek, háttér meg egyebek) ahogy most van?
-
apaszka
veterán
válasz Anulu79 #35379 üzenetére
Így van mint mondod!
A gyári nem fut a háttérben csak amelyiket használod!Ha az alapértelmezettkénti launchert átállítod akkor is láttatod, hogy minden megmarad!
Régen az SS launchert használtam. Az egy besz@rás micsoda frankó!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz Anulu79 #35383 üzenetére
[link] Ezt gyors csináltam vele demonstrálni! Minden pedál, óta,minden gomb működik, és funkciója van!
Persze finomítani kell még! A szemüvegem is beeb van a szobában.....
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz Anulu79 #35385 üzenetére
Akármit próbálok, egyik launcher sem tud annyit, mint a Nova.
Talán az SS launcher volt még ilyen, amit apaszka említett
Csak abba nem volt már időm bele merülni annyira.A Novának egy alternatíváját találtam a SO Launcher-t, nagyon hasonló hozzá, szinte tudja ugyanazt.
Illetve most látom, már sokkal frissebb verzió, akkor passz[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
Wolfskin
őstag
sziasztok,
most vettem egyet, note 3 után nekem nagyon sok minden nem tetsziktudtok ajánlani olyan launchert vagy témát, bármit, hogy fekete alapon fehér legyen a menük színe? nappal is zavaró, éjszaka meg egyenesen kisüti a szemem a fehér háttér. még nem láttam telefont - beleértve a 10 ezer Ft-os tescos kínait is - amin így lett volna megoldva...
itt sajnos a bal gomb hívja elő a futó alkalmazásokat/előzményeket, eddig a középső hosszan nyomva tartása. ott valami google baromság van most, azt szerencsére sikerült letiltani már. arra van megoldás, hogy a futó alkalmazások listája ne így jelenjen meg? (mint a 80-as évek pörgetős névjegykártyái, sajnos csak az alkalmazások neve látszik, ami az égvilágon semmit nem mond. korábbi verziónál egy kis kép jelent meg a képernyőről, ráadásul egymás alatt, lehetett görgetni, úgy azonnal felismeri az ember, hogy mit keres. most sajnos használhatatlan, csak elfoglalja az addig nagyon hasznos helyi menük helyét (korábban az volt a bal alsó gomb)
elméletileg vissza lehet rá tenni az 5-ös androidot, azt nem ismerem. abban is ilyen sok "hasznos fejlesztés" van, vagy az jobban hajaz a régi Jelly Bean-ra? erről van valakinek tapasztalata? (Sajnos a Kitkat már nem tehető vissza )
úgy néz ki jobban meg kell becsülni a megszokott, bevált dolgokat, mer a "fejlődés" megállíthatatlan...
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
Wolfskin
őstag
van arra tapasztalat, vissza lehet tenni a 4-es androidot (Kitakat) a 6.01 után?
-
Wolfskin
őstag
Sajnos lejárt az időkorlát (15 perc), a hozzászólás már nem módosítható!
[ Szerkesztve ]
-
Wolfskin
őstag
akkor folytatom itt...
úgy látom, a Kitkat lenne a megoldás az összes kérdésemre. egy csomó weboldal foglalkozik vele, hogyan lehet downgradelni.
van erre valakinek tapasztalata? kivel lehetne megcsináltatni? hogyan viszonyul ez a garanciához...?[ Szerkesztve ]
-
watchfun
tag
Üdv! Android 6.0.1 alatt erre a hihetetlen sebességű merülésre nincs orvosság? Az (új, eredeti) akku 90% feletti az AccuBattery szerint, se fb, se messenger, 1db időjáráswidget, wifi, bt bekapcsolva, push szinkronizálás bekapcsolva és 2.5 óra körüli kijelzőidőket produkál 8-10 óra készenlét mellett... Ehhez egy mobil konnektor kellene.
-
apaszka
veterán
válasz Wolfskin #35387 üzenetére
Még itthon van a Nota3 am! A Kis feleségem nyúzza régóta! Az aksi ideje szégyen! Már mint nekem! Még az eredeti is lazán bír neki 1,5 napot! Kijelző ideje 7-8 óra....
A Note 4 jobb szerintem,de ebben nem vagyok biztos! Kamerában jobb ,de a szolgáltatások,elérhetőségek hozzá nem!
A Note 3 szerinetm egy nagyon franó készülék! MÉG MA IS!
Szóval kitartást![ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Wolfskin #35387 üzenetére
Ezek nagyon gyorsan megszokható különbségek. Eleinte nekem is voltak fenntartásaim, de nagyon hamar rájöttem, hogy sokkal jobb ez az újabb rendszerben, és ma már az sokkal kényelmetlenebb, ha pl. a Home-gombot kell hosszan nyomnom az alkalmazásváltáshoz, és nem elég az erre szolgáló gomb érintése.
Szubjektív vélemény: Ne akarj emiatt egy sokkal elavultabb rendszert ráerőltetni!
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Wolfskin
őstag
válasz apaszka #35394 üzenetére
A note 4 fényképezőben jobb de másban szerintem nem igazán. mindenben egy kicsivel több, sok jelentőségét nem látom.
amikor összeszedtem pro és kontra az érveket, a jobb fényképezőgép és a nagyobb fényerő, nagyobb hangerő szólt mellette. nem gondoltam, hogy szoftveresen ennyivel szarabb
úgyhogy nagyon bízom benne, hogy lehet még kitkatot tenni rá
itt a különbségek (mobilarena, notebookcheck adatai alapján):
piros a pro, kék a kontra, ezek az eltérések szolgáltatásban, a hardveres eltérések evidensek, a többi adatot kitöröltem, hogy ráférjen egy képernyőre[ Szerkesztve ]
-
Wolfskin
őstag
válasz MaCS_70 #35395 üzenetére
az ember nagyon sokféle körülményhez képes alkalmazkodni, ha nincs választási lehetősége. én viszont nem szeretném megszokni, mert valahányszor este sötétben használni szeretném, és kisüti a szemem, utána pedig hosszú percekig tart míg újra látok valamit, mindig feldühítem magam az emberi ostobaság végtelenségén, ehhez pedig nem szeretnék alkalmazkodni. eddig minden telefonomon meg tudtam oldani a sötét hátteret, vagy nem tartottam meg. ezzel is így lesz.
a nyitott alkalmazások gomb helyét meg lehet szokni, de a helyi menük nagyon hiányoznak, és a nyitott alkalmazások listája ebben a formáben teljesen használhatatlan. az ikon és a kicsi képernyőkép együtt egy szemvillanás alatt beazonosítja az adott appot, a neve leírva leginkább nem mond semmit. te szeretnél megszokni egy olyan órát, amire ha ránézel ezt látod, így kiírva: "Háromnegyed tizenegy lesz öt perc múlva" el kel olvasnod, értelmezned, míg ha a 2 mutatóra nézel abban a pillanatban tudod.
amúgy már a note 3-nál rászoktam, hogy minden frissítés letiltok, és ha közben volt 1-1 új telefonom, a legelőször letöltött legrégebbi verziót tettem fel mindenből. néha kipróbáltam egy-egy frissebbet, de 10-ből 10-szer rá kellett jönnöm, hogy csak szarabb lett, úgyhogy ment vissza a megszokott, jól működő, régi
az "elavult" so zu sagen.
egyszer legyen jó és maradjon úgy örökre. vagy ameddig lehet. én ezt vallom.
és itt is így lesz, vagy nem tartom meg[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3x duál SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest