Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parallaxis

    addikt

    válasz privacy99 #3212 üzenetére

    Én kipróbáltam az i6 plus-t is egy iCenterben, de azon bizony volt akadozás

    Nekem egy több éves, ma már elég elavultnak számító iPad 3-mam van itthon, de alkalmazás szinten (akár a Google saját alkalmazásaiban is) kevesebb laggot produkál, mint a Note 4, ami eléggé szégyenletes, tekintve, hogy legalább 4x erősebb hardver a Note.
    Én ezt betudom annak, hogy gyorsan ki kellett jönni a Samsungnak a Note 4-el, nem várhatták meg a Lollipop megjelenését, így egy nagyjából félig kész, optimalizálatlan rendszerrel dobták piacra.
    Majd decemberben az 5.0-s droiddal valószínű azt a sebességet fogja mutatni, ami elvárható a vastól.
    Legalábbis én ebben reménykedem. Ha nem, akkor én is váltok.

    bemutatók alkalmával lélegzetelállító újdonságként állítják be az sms-re azonnal válaszolást

    Tekintve, hogy az Android sem tud ilyet, mondhatjuk, hogy újdonság, nem?

    meg a control centert, meg a notification bar widgeteket

    A Notification bar widget megoldást jobb ötletnek tartom, mint a home screen-re pakolást, mert az utóbbihoz csak akkor férek hozzá, ha visszalépek a kezdőképernyőre, az utóbbit meg bármilyen alkalmazás futása mellett elérem. Eleve a notifikációk testreszabása is sokkal rugalmasabb iOS-en (Androidon ez Lollipop után kicsit javul, de még mindig nem az igazi).

    na meg az elterjedt szabványok (micro USB) figyelmen kívül hagyása

    Egy végletekig elavult megoldást nem fognak átvenni, hogy utána fél év múlva ismét cserélgessék a tartozékokat (az Apple eszközeihez készülő tartozékokra egy egész iparág állt rá, ezeket nem lehet fél évente-évente szívatni egy újabb csatlakozóval) .
    Az Apple 8-10 évre előre fejleszt, a microUSB nagyjából a kőbalta szintjén van a Lightning csatihoz képest (eleve, hogy USB, míg az Apple megoldása mögött bármi lehet, akár Thunderbolt, vagy bármilyen jövőbeli szabvány, mivel nincs semmi kőbe vésbe, a csatlakozó is adaptív, vagyis a felhasználástól függően akár a kiosztás is változhat).
    Ha megnézed a Samsung is szenved a microUSB miatt, a Note 3-nál bepróbálkoztak az USB 3.0-val, de nem vált be, most ismét 2.0-t raktak a Note 4-hez, de ki tudja mi lesz a következő Note-nál.

Új hozzászólás Aktív témák