Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kleroo

    veterán

    Sziasztok. Nagy a dilemma.
    Note2 van, nagyon szeretem, sok probléma nincs vele. nem is érzek hatalmas előrelépést azóta még a N4-nél sem. De váltani "kell". Note3 és 4 között őrlődöm. Szerintetek megér kb 30ezres felárat a 4, maku használt példányokat nézve? Pláne úgy, hogy kérdéses a Nóta5.... kicsit úgy érzem az hatalmasat fog robbantani az S6 alapján. viszont félő hogy az sem lesz bővíthető, és egyéb apró korlátok. Viszont az S6 SOC, nagyobb kijelző, több nyalánkság, premium anyaghasználat eléggé nagy ugrás lenne N4-ről is, és a N5 tükrében a N3 és 4 egykutya kategória.

    Viszont alapvetően a N4 úgy érzem tökéletes lehet. A N2 is szinte az. Egyedül kamerában kéne már kicsit előrelépnem. Elégedett vagyok ezzel a kb S2 szinttel, 3éve ilyen minőségi szinten gyűlnek az adhoc képek. És dejó lenne ha mégjobb minőségben, csak egy kis lépéssel "feljebb" lenne az összes.(van komoly tükrösöm, nem ez a baj, csak nicns mindig az embernél). A QHD-ra magasról tojok, inkább lenne 5.8as :) SOC antutu eredményére tojok, játékokra 10km magasról tojok.
    Amire használom: Rengeteg jegyzetelés, alaposan kiaknázom az s-pen előnyeit. sok fotó camera FV5-el, sokszor használom zseblámpaként,és igényem hogy a lehető legjobb minőségben halljanak, és halljak másokat. Illetve a videó alatt a mic minél királyabb legyen (iq-ban itt már a Note2 is elég, mic-ben viszont nem elég jó) Illetve a WIFI és GPs jelerősség.Ilyen viszonylatban valakinek átfogóbb tapasztalat? Nagyon sok dolgot megkapnék a N3-al ami hiányzik(nagyobb kijelző,IR,jobb kamera,spen featureök), de hátha van 1-2 buktató amiben a N4 pont annyival jobb, hogy évekig szeretni fogom, és nem fog izgatni a N5.

    Illetve a fő kérdés: A valóságban mit mutat a felbontás@SOC kombó N2-3-4 viszonylatban? Melyik a legpörgősebb heavy userként(Megosztott ablakban fölül böngészek 7-8fülön, alatta yt videó, rámírnak FB-n, és a háttérben frissít a play 10 alkalmazást) A note 2 ebben elég erős volt, ezért is várnék el még további előrelépést. A N3at érezném sweetspotnak, de a franc se tudja optimalizálásban hová jutottak

    Hodor. Hodor? Hodooor!

Új hozzászólás Aktív témák