- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz World-Soft #11692 üzenetére
a kihangosított telefont nem emelem a fülemhez, hogy beleszóljak, hiszen anélkül is működik a dolog, a két másik lehetséges módozat - a fülhöz emelés előtt beleszólok és utána leveszem a kihangosítást és emelem a fülemhez, vagy pedig a fülhöz emelés előtt leveszem a kihangosítást és csak utána szólok bele, amikor a fülemhez emeltem a már nem kihangosított telefont - is életszerűbb ettől.
a kamera esetén beállítás kérdése, hogy érintésre csak fókuszáljon, vagy fényképezzen is;
kamera -> fogaskerék -> 3 pötty -> fénykép készítése (második sorban a második opció)
én jeleztem egy illetékesnek a 4 GB korlátot a videó készítése esetén, bár nem az ügyfélszolgálatnak, hanem valamivel feljebb, ígéretet kaptam az ismerőstől, hogy célirányosan rákérdez a megfelelő helyen, várok a visszajelzésére.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
littlejones
csendes tag
válasz littlejones #11701 üzenetére
<ID:0/006> cache.img.ext4
<ID:0/006> FAIL! (Auth)
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)ezt írja...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz S e t h #11666 üzenetére
Elvileg annyit csináltam, hogy megnyitottam a névjegyet, akinél a kép van. Ahogy megnyitotta a névjegyet, akkor a kis képet kinagyította a kis körről teljes méretre. Azóta az adott névjegynél is, nem a kis kerek kép van, hanem nagy.
Azóta úgy néz ki jó. Viszont a holland romnál olyan érdekesen mutat, hogy mutatja a képet, felette a kép felső részén a zöld sáv.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
World-Soft
senior tag
Kali:
1. örök hála. Na erre nem jöttük rá. Pedig éreztem, hogy nem nálam lesz a hiba, hanem valami beállítás. Először az 1 hetes készüléken gyári visszaállítást akart próbálni, csak mondtam még csak jó 1-1.5 hetes.
Bár ha érintésre nincs fénykép rögtön, akkor miért nem úgy van mint videónál: ott meg tudnak egy AF gombot jeleníteni, és addig tartja a beállítást amíg nem nyomok rá.2. örök hál. Köszönöm, hogy jelezted a videóhosszat.
3. A kihangosítást az megszokás kérdése (munkahelyen gyakran csinálom, hogy zene közben kihangosítom, majd ha beleszólnak automatikusan fejhez kapom (mert az LG-nél nem volt baj), és miután beleszóltam, kezdem el kioldani a billentyűzetet, és szedegetem le a kihangosítót). Csak mikor kérdeztem, akkor még úgy tűnt, hogy a számbillentyű nyitva tartása is figyelmen kívül hagyja a szenzort, de kiderült az döntési szögtől is függ.
4. Ha hosszan nyomom a kameránál a kijelzőt, az az expozíciót esetleg nem tudod mi, mert próbált valamit magyarázni, a nő, de nem teljesen volt tiszta. Vagyis az volt, csak nem volt úgy értelme a funkciónak.
Nap min nap találok sok olyan funkciót, amit a Samsung nem igazán dokumentál. Pedig párnak még értelme is van...
Nincs valami gyűjtemény ahol ezeket gyűjtik? Ma reggel is ment a meeting, nyomkodtam a telót és véletlen találtam cucokat. Jó lenne a többit is megtalálni, vagy ha nincs, akkor ezeket összegyűjteni. -
törölt tag
válasz littlejones #11703 üzenetére
Természetes, hogy egy 2 napja kiadott szoftver verzióra nincs még root.
-
dancsuri
veterán
-
zack
nagyúr
C-re biztos van root. 2db fozott is van XDA-n ami mar BOC3 es rootoltak. Hogy kulon van e root, azt nem tudom.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
dancsuri
veterán
válasz littlejones #11709 üzenetére
nem válaszoltál azért leírom:
amennyiben 5.0.1 rendszered van. Letöltöd ezt az Odint kicsomagolod, NEM állitasz át semmit,elinditod, betallózod az "AP/PDA" hoz Ebböl a fájlbol a " . CF-Auto-Root-trlte-trltexx-smn910f.tar.md5" fájlt .Download modba rádugod a Samut és elinditod, majd megvárod mig ujraindul.[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz World-Soft #11706 üzenetére
Ez a hosszan nyitvatartás utani expo (kék kör) ez eltűnt a hollanf romban.
Véleményem szubjektív...
-
World-Soft
senior tag
válasz hackeeeee #11713 üzenetére
Igazából nem is értettem mi akarna lenni.
Azt mondta, hogy ha hosszan nyomom, akkor oda teszi a fókuszt, és utána bárhova viszem a lencsét, ugyanazon a fókuszponton marad a készülék (nem tárgyat követ, hanem úgy marad).
Viszont ez ugyanaz lenne, mintha csak koppintok (és nem fényképezek automatikusan).
Viszont ugyanúgy 2-3 másodperc után visszaáll automata fókuszra akár koppintok, akár hosszan tartom.De akkor ez kikerült.
Esetleg ha koppintásra nincs automatán fényképezés, akkor lehet esetleg a fókuszt is megtartja úgy mint videónál további rendelkezésig? Ezt esetleg megnéznéd nekem?
Köszi.Ui.:
YamatoVTEC: most olvasom neked meg van, tehát akkor lehet mégis van valami értelme, csak akkor mi?...[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
bobiii1991
csendes tag
Sziasztok
Találtam egy gyanúsan olcsó note 4-et, és ma megnézem.
Mit és hogyan ellenőrizzek ahhoz hogy biztosra mehessek?
Eddig annyit tudok róla h euronics-ből való. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz bobiii1991 #11719 üzenetére
Mi az a gyanúsan olcsó?
-
littlejones
csendes tag
-
törölt tag
válasz littlejones #11721 üzenetére
Korábban téma volt, hogy az új root nem visszi a 4.4-et. Az Ázsiai verzió viszont igen.
-
laverdadb
tag
Szaiasztok! Magyar Telekomos 5.0 szoftverrol van valakinek valamilyen infoja?
-
dancsuri
veterán
-
törölt tag
válasz littlejones #11728 üzenetére
Neked a 910G-hez való verzió kell. ugyanaz a hardver. Hibátlanul fog rootolni 4.4 alatt.
-
zack
nagyúr
Jó lenne ha a könnyebb azonosítás érdekében az aláírásotokban, szerepelne a típusjelzés N910F, C, U, stb.
Ha egy probléma elhúzódik, pláne ha bekapcsolódok, elfelejtem, melyik verzió az érintett.
Láttam, hogy másoknál is gondot okozott, de ne erről szóljon már 4-5 hsz, "hogy most akkor neked milyen is van?", aki meg később kapcsolódik be, az megint megkérdezi.
Vagy külön kellene venni a 2 nagy tábort szakmailag, vagy mindenki tüntesse fel az aláírásában a verziót, mert előbb utóbb téglásítás lesz, root miatt is akár, nem egyszer volt már rá példa, hogy a rossz root kinyírta adott típust.1-es hsz-ben is fel kellene tüntetni, aláhúzva, hogy a tipus megjelölés az aláírásban a segítség elengedhetetlen része.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
littlejones
csendes tag
válasz dancsuri #11726 üzenetére
F-es verzióm van.
Szóval feltettem a holland 5.0.1-et, de nem engedte rootolni. Visszatettem a vodás 4.4.4-et, de már ezt sem engedi.
Most - mindegy alapon - újra feltettem az 5.0.1-est.
Pedig nagyon kéne a root, mert mindenem titaniumban van mentve...
Sőt a gyári recovery cseréjét sem tudtam megoldani sem twrp-et, sem cwm-et nem enged odinon keresztül feltenni.
Csak és kizárólag romot tudok cserélni.Tud valaki esetleg olyan .zip-et amivel a gyári recoveryből tudok más recovery-t feltenni?
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz littlejones #11731 üzenetére
Szedd le, vedd meg a Flashify-t. Remek progi. [link]
Root nélkül nincs recovery install. Először root, utána recovery install.
A szükséges fájlokat tedd telóra, és próbáld meg a Flashify-vel.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
törölt tag
válasz littlejones #11731 üzenetére
Az előbb írtam le a megoldást.
-
-
törölt tag
válasz littlejones #11734 üzenetére
Pontosan. Ha az sem visszi, akkor valami nagy gond lehet nalad. Azzal mennie kéne. A dbt német lollihoz van root, ahhoz jó amit először próbáltál. De az a lolli verzió erősen béta. Az új hollandra még nincs root.
[ Szerkesztve ]
-
silmatauki
őstag
válasz bobiii1991 #11746 üzenetére
Akkor tuti lopott vagy valami nem stimmel vele.
-
World-Soft
senior tag
Kicsit szerettem volna kísérletezni ezzel a 4GB-os határral.
A HDR kamera progit viszont hiába állítom korlátlan hosszúságra, az neki s azt jelenti: max 4GB, és ha engedem darabolni, akkor agy új fájlba hajlandó folytatni.
Tudtok valami olyan progit, amivel még érdemes próbálkozni, amivel esetleg át tudom lépni a bűvös határt? -
hackeeeee
Jómunkásember
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest