-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Galéria probléma orvoslása: Beállítások - Felhő és fiókok - Samsung Cloud - Galária szinkronizálás kapcs ki, majd galéria alkalmazás adatainak törlése, újraindít és jó lesz
Értesítés menüben a teló infó kikapcsolása: Rom Control - Bal felül a 3 vonal (hamburger menünek hívják) - Notification Panel - legalján Device info customization - Enable device info view kikapcs
xposed működik: 86.1 mm arm xposed kell
Always on display természetesen villog, pedig nem kéne
Kékfényszűrő sosem működött
Energiatakarékos üzemmóddal óvatosan, mert elállítja a DPI-t
-
GML
őstag
SOS keresek egy telefonját szívesen szerelő, N3-mal rendelkező fórumtagot, lehetőleg budapesti illetőségűt. Jelentkezését privátban várom. Köszönöm!
-
veterán
válasz #81280768 #37052 üzenetére
ez a rom tartalmazza az összes fixet mint pl a GPS, wifi, flashlight.... stb?
Galériát sajnos nem oldja meg a trükk
Szerintem megvárok még egy frissítést a Phronesis romon majd csak utána teszem fel! ( egyelőre elvagyok a Darklord Note 7 romon.....persze itt is van hiba bőven)
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
törölt tag
Hívásrögzítés értesítéssel nem lehet mit tenni, csak kikapcsolni lehet, azt a telefon - jobb felső sarokban egyebek, beállítás és ott. A galéria meg nekem jó
szerk.
esetleg a samsung cloud agent fagyaszd leIgen, javítva vannak, ebben a postban van még egy kis felület javítás: ITT
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ext sd kártyán, Android - Data mappa azon belül a com.sec.android.gallery3d mappát törölve elvileg megoldódik a galéria hiba
-
szabog74
aktív tag
Proximity szenzor megint rakoncátlankodott, tisztítás se segített, így rendeltem egy újat ebay-ről. Kicseréltem és az alábbi szoftveres mókolással meggyógyult:
Follow these steps
1. download Android Terminal from store
2. type these commands to calibrate automatically
$ su
# echo 0 > /sys/devices/virtual/sensors/proximity_sensor/prox_cal
# echo 1 > /sys/devices/virtual/sensors/proximity_sensor/prox_calReboot and see if it works.go to *#0*# and check if it continuously vibrating or only does so when you put your finger on the SENSOR.
-
veterán
feltettem tegnap este a Phronesis Nóta 7 romot! Eddig egész jól muzsikál! ( kopp-kopp) A galéria eddig MÉG nem fehéredett be, pedig nem is tettem fel hozzá fix-et és nem is töröltem semmit.
Nekem sokkal jobban bejön mint a Darklord féle Note 7 rom! Nekem abban rengeteg hiba volt....
Azt hiszem egy darabig nem kell még új telefont vennem
-
veterán
-
veterán
-
seger
addikt
Galeria fix után is előjött a galeria hiba
-
HGab777
csendes tag
Szia!
Én a com.sec.android.gallery3d -ből a 2.1.07-es verziót tettem fel (a régi verziót átneveztem, ezt bemásoltam, megadtam neki a jogosultságokat és újraindítottam a telót) és már egy hete jó a galéria.
Igaz ez a Note5 környékén kiadott verzió, de hibátlanul működik. Még annyi hogy nálam a samsung cloud fagyasztva van mellette (nem biztos hogy szükséges). Aki meg szeret más galériát használni, és szeretné hogy a camera app -ból a kedvenc galériája nyíljon meg, annak ajánlom a Samsung Camera Any Gallery Fix xposed modult. Mielőtt a fentieket kipróbálod, feltétlen legyen a rendszeredről twrp mentésed, nehogy bootloop-ba fuss (nálam minden simán ment).
Innen letölthető a 2.1.07-es verzió (note 4 kurama port-ból szedtem ki):
[link][ Szerkesztve ]
-
veterán
-
sanyi722
tag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy Note 3-at használtan és eddig teljesen megvagyok vele elégedve, azon kívül hogy az akkuja nagyon hamar lemerül (100%-ról 10-15 perc használat után: internet, vagy csak nyomkodom a telót, leesik 85-88 %-ra) úgyhogy rendeltem egy utángyártott 4000mAh-sat.
A másik dolog ami nekem nem tetszik, vagy csak én vagyok béna, de nem tudom előcsalogatni sehogy sem a képernyőzárnál a duplakopp-os képernyő felélesztést.[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
-
MrM94
addikt
Helló.
Milyen Wireless Receivert ajánlotok a Note 3 hoz?Minnél olcsóbbat szeretnék,viszont nem akarom megfingatni magam vele.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Chrys_
addikt
Audio? Akkor ez: Marmitek BoomBoom 90. Bluetooth-s vevő, APT-X támogatással.
-
törölt tag
Phronesis n7 rom, Titanium Backup-al párr app lefagyasztva, folyamatos 3G, szinkronizálás mellett, LSS3.5UX kernel alatt tegnapi eredményem
szerk.: JuBaTec akksival
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
törölt tag
Én is feltettem, majd kiderül 1-2 nap után hogy viselkedik. Samsung cloud szerver rossz elvileg, jó hogy hívás lista, meg üzenetek oda vannak mentve, remélem helyre áll. Kamera automata módban jó(s7e), többi nem nagyon, de amúgy se használom, helyette van a Cameringo+, nekem ez jött be, tudok mutatni képet is ha van rá igény. Ami feltűnt hogy a touchwiznak van egy kis akadása, lehet idővel elmúlik, friss romnál előfordul. A másik érdekes hogy az Always on Display működik, ilyen se volt még.
-
seger
addikt
Lehet azt valahol állítani hogy az always on display-en az óra ne csak egyhelyben legyen hanem változtassa a helyét?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen program, ami...?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest