- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz kmóricka #1149 üzenetére
Azért az is hozzátartozik, hogy az állvány azért ne legyen pillekönnyű, mert azt egy szellő is megfújja
Sajnos a telefonokban lévő érzékelő sokszor akkora mint egy gombostű feje, azokkal ne is akarj csodákat művelni, az meg, hogy ráírják, hogy x-y megapixel az mind marketing... na meg műanyag optikától se akarjon senki csodát várni.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
kmóricka
aktív tag
válasz Valaki87 #1152 üzenetére
Sztem van tőle sok jobb..volt nekem, 1020, 808, s4 zoom is..minegyhez türelem kell és tapasztalat...az 1020at azé sajnálom,h eladtam...a 808 meg csak kikészített, számomra borzalmasan nehéz volt vele igazán jó képet csinálni, mindenféle beállítssal próbálkoztam, ,mégsem azt láttam vissza amit szerettem volna, vagyis csak nagyon ritkán...
-
senior tag
válasz kmóricka #1154 üzenetére
808 nekem elsőnek volt talán a fórumon mikor bejött, kintről rendeltem meg, 110-ért vettem.
S4 Zoom is volt vagy 4 példányban - mind a 2 színben.
Ez a K Zoom már vagy az 5ik példányom...minden színben, valahogy visszatérek hozzáLumia 1020 nem volt , de a Win miatt nem is kéne...amúgy jó teló. Mindig is nagy Nokiás voltam.
Anno az N8 meg az N82 és N86 volt meg a legtöbb ideig.Ja meg a Sony K800i, xenon vakuval király volt !
[ Szerkesztve ]
-
Ba.G
aktív tag
válasz Valaki87 #1145 üzenetére
Nem, a professional mode az az, amikor megpróbálja kitalálni - és ennek megfelelő beállításokat kínál fel -, hogy mit is akartál fényképezni. A Samu fotó menü tetején, ha onnan nyitod meg a fényképező alkalmazást.(Én nem onnan szoktam. Legtöbbször automatán használom.)
[ Szerkesztve ]
-
kmóricka
aktív tag
Tegnap este próbálgattam volna a vakut..és vmiért az istenért nem akart vakuzni..a 30 képből, kb.3x villant..., mindenféle beállítással próbáltam, vaku be volt kapcsolva...és semmi..., vagy vmit nagyon nem jól csináltam, vagy hülye vagyok, vagy túl sok volt a viszki..de nem értettem...sem beltérben, sem kinn sötétben...semmi
A vaku működik, ma reggel azzal kezdtem h kipróbálom...és érdekes módon villant...minden képnél
ESte mikor jól jött volna bezzeg nem.. -
kmóricka
aktív tag
Mutatnátok pár képet zoommal?Hogy kinek mit sikerült kihoznia belőle...
Ma tesztelgettem...hát vegyes...persze most először vittem ki magammal..az biztos, ha monoton, vagy sötét a háttérszín, akkor szinte használhatatlan..
Mindjárt megmutatom, de nem eredeti méretezek, ezeknél nem is érdemes -
senior tag
válasz kmóricka #1167 üzenetére
Persze alvannyal meg babralassal sokat ki lehet hozni belole..
En nem foglalkozom ennyire a temaval, fotozok aztan jolvan
Van sok telefon ami jobb kepet csinal, ne menjunk messzire az elozo telefonom galaxy s5 is sokkal jobb kepet csinal alapbol.... viszont ha fontos a zoom meg a xenon akkor mas alternativa nem sok van.
Este a xenon belterben felbecsulhetetlen. -
T0rnad0
addikt
válasz kmóricka #1167 üzenetére
Nincs állványom, kézből lőttem. Azért sajnos, mert most egy Lumia 830-ast kell használnom ( egyébként nagyon jó telefon, csak nem egy kamerabajnok ), így a K Zoom-ot el kellett adnom. Pótlásnak vettem egy Nokia 808-at olcsón, hogy azért valamivel tudjak fotózni, ha már ez a hobbim.
Egyébként nekem nagyon tetszett, másodjára is vennék.[ Szerkesztve ]
-
kmóricka
aktív tag
válasz T0rnad0 #1169 üzenetére
Nekem is volt 808, megőrjített, néha eszméletlen jó képeket csinált, máskor meg 30ból 29 fos lett...hiába állítgattam manuálban, nagyon nehezen tudtam vele "dolgozni"...
Ez sem 1szerű persze, de valahogy mégis szerethetőbb és több lehetőséget látok benne...minőségileg nyilván nem veri a nokiát(ha tényleg olyan a kép ahogy elvárnám).. -
kmóricka
aktív tag
segítsetek lécci üzenet(sms) küldésnél hogy tudom eltűntetni, h ne angol UK billentyűzet legyen és ne ajánlgassa és írja át saját maga kedvére a szavakat, mondjuk a hozz szót horse-ra mert a sírba visz...(persze a kész mondat vicces meg minden)..beállításoknál én nem találtam meg
-
kmóricka
aktív tag
válasz noicenoice #1175 üzenetére
klassz
-
Ba.G
aktív tag
válasz kmóricka #1173 üzenetére
Most nincs nálam az enyém, de asszem a beállítások/beviteli mód(?) környékén kell keresgélni a vonatkozó beállításokat. Van egyébként öntanuló magyar prediktív is a Samsungtól gyárilag, de én nem vagyok hozzászokva, inkább kikapcsoltam.
Ja, sms? Lehet, hogy ott angol, ist. biz. nem tudom, olyan ritkán írok sms-t.
[ Szerkesztve ]
-
kmóricka
aktív tag
válasz noicenoice #1178 üzenetére
Köszik, elvileg sikerült, a magyar nyelvet még le kellett töltsem
Szuper a teló, imádom...
Lehet menüből beszélgetést felvenni? Mármint telózást..
Az előzőmön nem lehetett, kellett hozzá külön progi.. -
kmóricka
aktív tag
Ha már van zoomom.., kicsit próbálgattam, ez konkrétan jó messziről..., azért nem olyan rossz..
Állványom persze nem volt....csak viszkim
[Szasza] -
senior tag
válasz T0rnad0 #1182 üzenetére
jó az még belenagyítva is, csinálja utána valamelyik telefon
1020 Lumia , 808 , S4 zoom , K zoom.... szerintem ma napig ezek a legjobb fotós telefonok.... oké van Galaxy S6 meg Lg G4 ami szép képet csinál nappal, este sem rosszak, de a xenon veri az összes led-est este, vagy beltérben...
-
-
zsolt501
nagyúr
Valaki használt már ilyen vagy ehhez hasonló távkioldót a telefonhoz? [link]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
kmóricka
aktív tag
Vàltottam,ugy hozta az élet...ha vki venne egy uj àllapotu(par hetes) fehéret,magyarorszàgi boltból vett, garival,mindennel,az privàtban keressen..92volt,70ért adom..postaval mindennel.Lehet megbanom,de 2 meg minek
-
spider80
őstag
válasz kmóricka #1191 üzenetére
Mi lett helyette?
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
zsolt501
nagyúr
válasz kmóricka #1193 üzenetére
A Lenovo fotó képességei azért nem csak atzoptikai zomm miatt is gyengébb, hanem a benne lévő érzékelő is lényegesen kisebb (nem csak a felbontás számít, hanem az érzékelő mérete is , és az optikai átmérő is sokat nyom (kevesebb fényt enged be a lenovo), szóval fotó szempontjából biztos hogy megbánod, a többi már viszont szubjektív.
-
Smile8822
senior tag
Sziasztok.
Most készülök ilyen készüléket venni mert nagyon tetszik, és érdekelne róla pár jó info amit tudnom kellene ha nálam lesz.
Megmondom őszintén hogy csak pozitívumot hallottam róla de gondoltam itt is megkérdezem .
Köszi előre is•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
senior tag
válasz Smile8822 #1198 üzenetére
Jó lenne ha csak pozitívuma lenne.
Nem tudom hol hallottál róla ?Negatívként tudok írni egy pár dolgot sajnos...
Nekem 4 példány volt és a közös hibái : Netezés és zene hallgatás mellett, a zene meg meg akad, kvázi "szkreccs" üzem módba vált - ezt komplexebb oldalak betöltésekor tapasztaltam.
Akkuja elég harmatos, ha használod a netet folyamatosan.. Reggel 7kor leveszed töltőről és egész nap wifi és mobil net megy 3g-n akkor tuti nem bírja 12 órát sem...én beszéltem rajta napi 1,5 - 2 órát..igazából az az érdekes, hogy megfigyeltem akármit csináltam vele 3 - 3,5 óra volt a max kijelzőideje...
Persze elmegy 1,5 napot is kérdés,hogy csak netezel-e vagy sem... de a 3,5 órát nem fogod átlépni csak akkor, ha nem kamerázol vele sokat, nem megy a net, és a fényerő minimumon lesz, és nem telefonálsz rajta 2 órát..4g-n nem stabil a használata, jönnek sms-ek, hogy volt egy nem fogadott hívás... Persze nem cseng ki és nem jelez semmit..
A kamera részére meg tulajdonképpen azt tudom mondani, hogy sajna be kellett látnom, hogy vannak már tőle jóval jobb kamerával rendelkező telefonok, igazából csak a zoom szól mellette !! Viszont minőség terén egy Galaxy S5 jóval szebb képeket készít.
A K Zoom széleken mos mint az állat !
Sajna már nem egy nagy eresztés !
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest