- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- iPhone topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz Smile8822 #1200 üzenetére
Nyugi nem rossz telefon ez, csak tisztában kell lenni a képességeivel, és amit ez előttünk szóló leírt azért készpénznek nem kell venni, az ismerős 1 éve használja, és nincs vele baja, porosodás sincs, a széleknél tényleg van némi lencse torzítás, de nem olyan vészes, még mindig jobb mint sok alap telefon esetén.
A másik pozitívuma, az optikai zoom ami bizony a telefonok 99%-rol nem mondható el.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
kmóricka
aktív tag
válasz Valaki87 #1199 üzenetére
( ne rontsd màr a bizniszem, én épp àrulok egyet...)
Igaz nem hasznàltam túl sokat de nekem üzemidő gondjaim soha nem voltak, jól bírta..tény, h túl sokat nem neteztem rajt, nem is arra vettem...és, h a fotózàs valóban nagyon meríti...
A képek minőségét illetően sincs túl sok tapasztalatom, de a külön fókusz külön fénymérés beàllítàs lehetőséget én nagyon jónak tartom...és a sajàt "témafelismerő" dolog is baromi jó...màrmint azok amik ugye még külön letölthetőek rà...Nem beszélve a 4mpes zàridőről..ami oly kevés telóban adatik meg és bizony igen jól jön pl az éjszaki képeknél...
Az, h 4Gn szórakozik és nem érhető el az ember, ennek semmi köze a telefonhoz..volt màr jó sok készülékem és mindenhol panaszkodtak erre...ez nem telefon függő..ugyanúgy előjöhet bàrmelyik màsikon...
Pl. A mostani telóm forumàn is àltalànos panasz(lenovo), én alapból azzal kezdem h àtàlítom 3Gre amik nem stabilizàljàk vegre normalisan a 4G hàlózatàt... -
koboldozat
senior tag
Na mi a helyzet lesz utód a k zoomnak? Vki tud vmit?
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
senior tag
válasz koboldozat #1206 üzenetére
szerintem off-os... nem lesz már.
-
vodrosjozsi
őstag
válasz T0rnad0 #1182 üzenetére
Öcsém punnany massif
Sziasztok
Tesóm nagyban samsung fan és gondolta lecseréli egy K zoom-ra az Lg Spirit telefonját.
Bár ő még nagyon hisz abban, hogy még 2 évig a K zoom a nyerő kamerában de hogy áll szoftverileg?
Tuti biztos, hogy nem kell LP-t?Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Szenes20
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni, hol lehet venni a telóhoz hátlapot, lehetőleg fehéret? Köszi!-Te hogyan készíted a lekvárt? - Kinyomom a buktából!
-
djcool
tag
Szervusztok!
Nemrég lettem K Zoom tulaj (S4 Zoom-ot váltott) és egy kis segítség kellene: az S4 Zoom-hoz volt gyári és szilikon tokom is ami rendelkezett védőkupakkal az objektívhez.
Ehhez esetleg tud valaki hasonlót, ami nem túl drága? Féltem az obi külső üvegét a karcolódástól (meg hát nem is olcsó kicserélni...)Segítségetek előre is köszönöm!
A gyógyítás lényege, hogy úgyis elszúrjuk...
-
djcool
tag
válasz koboldozat #1211 üzenetére
Jobb lenne inkább itthonról nincs kedvem kis kínaikra várni 28 napokat.
A gyógyítás lényege, hogy úgyis elszúrjuk...
-
Sergeants Ca
újonc
Sziasztok, sajnos egy hibás "manőver" miatt betört a lencse előtti kis védő üveg. Tud valaki olyan helyet ahol emberi áron beszerezhető a burkolat?
A Samsung "prémium szerviz" csak komplett optikával cseréli 40e Ft-ért. Aztán gondolom 40 Ft-ért felújítja, ráragasztja az üveg lapot, majd egy újabb szerencsétlennek eladja ezerszeres áron. -
Ba.G
aktív tag
Van még itt a fórumon valaki?
Most vettem észre, hogy egy ideje nem rögzít hangot a fényképező/videokamera. A hangrögzítő igen, tehát nem hardveres probléma. Van valami ötletetek (Skype, vagy valami bezavar?), vagy hard reset, esetleg Samsung szerviz?
[ Szerkesztve ]
-
gti16v
őstag
Én nekem most jött vissza a szervízből,2.nak adtam le kerek egy év alatt,ugyan azért,mint az S4 zoomot 3x poros optika miatt,viszont kellemesen csalódtam,mert a sérült hátlapot(nem a levehetőt) is kicserélték maguktól,meg raktak bele új csengőt és antennát
[ Szerkesztve ]
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
gti16v
őstag
Nem újít fel semmit,kompletten cserélik,nem létezik hozzá alkatrész,anno az S4 zoomomhoz rendeltem ebayról 9.000.- ért ,és youtube videó alapján kicseréltem pár perc alatt
[ Szerkesztve ]
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
Feri666
újonc
Sziasztok!
Nemrég sikerült hozzájutnom egy ilyen csodához (megjegyzem, nem volt könnyű beszerezni ), a következő kérdésem lenne a K Zoom-mal kapcsolatban: olvastam több helyen is, hogy por kerülhet az objektívbe és érdemes ellene védekezni. Nálatok is fordult elő porosodási probléma? Ha igen, mennyi idő után?
Neten nézegettem hozzá tokokat, összesen háromfélét találtam (persze csak külföldi oldalakon), ami védi valamennyire az objektívet is:
1.
http://ecx.images-amazon.com/images/I/61e-rnKWwGL._SX425_.jpg2.
http://productplanet.org/wp-content/uploads/2014/10/Soft-Gel-TPU-Rubber-Case-w-Camera-Lens-Cover-For-Samsung-Galaxy-K-Zoom-S5-C115.jpg3.
http://techielobang.com/blog/wp-content/uploads/2014/04/P1060705m.jpgSzerintetek az 1. ill. a 2. is betöltené a kívánt funkciót (azaz meggátolná a porosodást), vagy csak a harmadik? Vagy netán egyik sem? Az auto pop cover (3.) lenne nyilván a legfullosabb, de az jóval drágább is, mint a másik kettő. Esetleg létezik Magyarországon is olyan hely, ahol lehet ilyeneket kapni? Ti hol szereztétek be a tokot?
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Feri
-
Bastee
tag
válasz Feri666 #1217 üzenetére
A porosodás igen jelentkezik, nálam már 3-4 hónap után jelentkezett, de csak több mint egy év után jutottam oda, hogy látszik is a képen. Mivel nagyon kevés por jut be, így szinte bármilyen tok megvédheti. Nem borzalmas az összeszerelés minősége, tehát nem dől bele a por
Mai napon tettem fel pont hirdetni a sajátom Nagyon szeretem pedig... -
kakuk100
őstag
Sziasztok. Én nem váltam meg tőle azóta sem. Megjelenés óta meg van. Nagyon megszerettem. Most láttam, hogy megjelent egy új holland szoftver hozzá a SamMobile oldalon. Feltette már valaki, hogy milyen?
Köszi!
-
-
kakuk100
őstag
válasz koboldozat #1220 üzenetére
Tavaly augusztus óta én csak most láttam egy idei romot ami Holland a SamMobile-on, de szerintem mindegy csak európai legyen.
-
Indian74
senior tag
Sziasztok
Nos én is visszaváltottam erre a telefonra,hiányzott a jó kis fényképezője.
Na majd a héten felteszem én azt az új romot,és majd megírom mi az újdonság rajta,és mi változott.
NAGYPAPA
-
koboldozat
senior tag
-
kakuk100
őstag
válasz koboldozat #1224 üzenetére
Szerintem nagyon jó a kamerája a Professzionális mód különösen. Nekem már volt és van több jó kamerás telefonom a K Zoom mellett, de egyik se csinál mindig jó képeket. Majd meglátjuk mi lesz az új romban.
-
Indian74
senior tag
Jaj rosszul írtam recovery módba nem enged.
Megpróbálom,azt írok mi a fejlemény
NAGYPAPA
-
kátú
őstag
Sziasztok, van már erre a telefonra valami jó custom rom amivel képes RAW fotókat is csinálni?
It still works!
-
Ba.G
aktív tag
Nem tudni róla, a tavaly tavaszra beígért gyári frissítés is elmaradt. Úgy néz ki, üzletileg nem volt sikeres ez a rétegmodell-sorozat, felhagytak a próbálkozással. Pedig az ötlet ist. biz. nem rossz, még a megvalósítás sem. Kár érte.
Tudtok olyat, hogy OTG-n USB Sticket lehessen rá dugni? Sajna 2 SIM-es nem lehet, így próbálnám 1 UPC-s mobilnettel meg(t)oldani, de a PPP2 widgethez root kell. Más megoldás?
-
gti16v
őstag
-
Ba.G
aktív tag
Passz, nem láttam hírét.
Nekem még nem tűnt fel a porosodás, pedig végül is nincs kímélve, csak egy gyerekzokniban hordom a zsebemben. Egy video a közelmúltból, bár ebből aztán nem lehet megítélni a porosodást meg a minőséget, csak azon lelkendeztem, hogy mindezt automatice megcsinálta a google.[ Szerkesztve ]
-
Songo
senior tag
Sziasztok
várható valami újabb droid rá? 4.4.2 a vége nálunk nemtudom mindenkinél az-e.15 hónapja van meg eddig mindenféle hiba nélkül. nagyon jó kis telefon. Imádja a párom mióta megkapta.
-
-
kakuk100
őstag
Szia!
Sajnos a Holland rom rossz. Nem tudom hogy tehették fel a letöltendő szoftverek közé. Biztosan nem próbálták ki. Próbáld meg kivenni az akkumulátort 1 percre. Mikor visszateszed tedd Download-ba és tedd fel az előző romot ami rajta volt és jól működött Odinnal. Remélem sikerül. Majd írd meg ide az eredményt. -
koboldozat
senior tag
Üdv
Meg tudja e vki mondani hogy mennyibe van vagy lehet a kamera szervizelese garancia nélkül?The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
kakuk100
őstag
válasz koboldozat #1249 üzenetére
Nem hiszem, hogy itt valaki is meg tudja mondani. Szerencsére még az enyém se ment eddig szervizbe. Azt tudom csak mondani neked, hogy telefonon vagy email-be kérdezd meg a szervizt. Biztosan tudnak mondani egy körülbelüli árat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- További aktív témák...