Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ata4100

    csendes tag

    válasz jeni #11489 üzenetére

    Ennek nagyon örülök, remélem továbbra is ilyen marad! :)

    Sajnos nekem nem volt ilyen szerencsém, se ismerőseimnek. Meg úgy alapból a topicban is sokat írtak az elmúlt hónapokban hibákat, miközben pont ők szóltak le már az elején is, hogy csak az egyéni hibáim. Hát sajnos nem mert idővel másnál is kijöttek.

    Volt bajom az ujjlenyomatolvasóval, amit cseréltek, fémkerettel együtt - sokan írnak hasonlókat azóta is itt a topicban, ugyhogy idővel ez jellemző hiba lehet.
    A térerő az eleje óta, semelyik szervíz nem javította ki. - Ha 4G-n vagyok rendszeresen akadozik a hívás, de sajnos 3G-n is előfordul egy hívásközben 2-3 másodpercnyi csönd.
    A GPS- jel is, vélhetően a fentiekből adódóan elég gyenge, sokszor félperc is mire rájön, hogy még mindig autópályán megyek és nem a párhuzamos úton.

    Illetve az üzemidő is retenetesen gyenge. Persze aki alig veszi elő egy nap, és még 10 percre se játszik, annak megfelelő. Pedig az aksit már cseréltem is gyárira. Most a legfrisebb luxemburgi rom van rajta.

    Senkit nem akarok megbántani mert szeretem a telefont, de azért úgy lehet felelőség teljesen tanácsot adni, ha elmondjuk, hogy milyen hibákkal nézhet szembe.
    Ha valaki olyan alfát fog ki, akinél semmi nem jelentkezik ezekből, az nagyon ürölhet neki, mert akkor egy kiváló telefonja van!
    Ezt kívánom mindenkinek!

    u.i. azt pedig ne felejtsük el, hogy vélhetően már nem kap frissebb romot, amellett, hogy a Samu mindig mostohán bánt ezzel a készülékkel. :U

Új hozzászólás Aktív témák