- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rothadt
aktív tag
ezt gondolom többen is ismerik, amely link ezt a képet tartalmazza:
hogy aztán ez mennyire lehet hivatalos?! azt mindenki tegye ahova gondolja
[ Szerkesztve ]
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
Alex_x
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Tegnap én is megrendeltem a házhozjövő szervizelést, hétfőn érkezik a szaki. Pár hónapja fent van a Lolli, de csak most akartam próbálni az ujjlenyomatolvasót és nekem sem megy, plusz hálózateldobás illetve néha helyezzen be SIM-et üzenet...
Majd beszámolok, hogy mi lett a végeredmény. -
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Most beállítottam a képernyőzárat újjlenyomat feloldásra csak kipróbálni, viszont vissza szeretném állítani sima húzásra, de ki van szürkülve és azt írja, hogy
"Rendszergazda, titkosítási irányelv vagy hitelesítő által letiltva."Mit kellene visszaállítani hozzá, hogy tudjam használni ismét a húzást a képernyőzárnál?
-
Jazzmedve
tag
sziasztok, használ vki olyan foliát vagy üveget a kijelzőre, ami nem gyűjti az ujjlenyomatot mint állat, vagy tudtok esetleg ajánlani? Nekem eddig nem volt semmi a kijelzőn de már kezdek kilenni. Köszi előre is.
-
jeni
félisten
válasz Jazzmedve #10906 üzenetére
műanyag fólia jobban zsírosodik és nem tartós,karcolódik,idő után leválik!
az üveg"fólia" tartós és stabilabb a teló tőle,karcállóbb,nem utolsó sorban a külső ráhatásokat jobban bírja!
van ennél olcsóbb is.
itt olcsóbb,a kép alapján ugyanaz.
Vatera 1[ Szerkesztve ]
-
Jazzmedve
tag
köszi. Ezek mennyire gyűjtik az ujjlenyomatot? arrol tudsz esetelg valamit? Nekem igazábol csak amiatt kéne...nem rakom össze soha semmivel ami megkarcolná, így szép is a kijeézőm csak állandóan tiszta maszat lesz. Amúgy szerintem gyárilag volt rajta valami védelem, mert sokáig nem gyűjtötte ennyire a dzsuvát, viszont most ha már csak simán zsebből előveszem, már tök furi a kijelző, meg kell törölgetni h szép legyen
-
szevassag
tag
Újra rakom a rendszert a hétvégén mert a magyar T rom hajlamos eldobalni a halozatot. A régi francia nem csinalta. Hasznalha valaki a legujabb nordicot? Most jott ki aprilis vegen.
-
UfoZoli
aktív tag
Sziasztok!
Biztos volt már róla szó, de most nem nagyon tudok visszaolvasni 2-3 ezer hozzászólást.
Nos úgy néz ki, hogy a 13 hónapos telón döglődik a menü gomb. (Az ujjlenyomat olvasót soha nem használtam, csak próba szintjén. Az működik is. Viszont a gomb néha olyan mintha kontakthibás lenne.
Persze ha figyelek rá és elég erősen nyomom akkor mindig müxik.Kérdés: prémium gariba a helyszínen tudják rögtön javítani, vagy elviszik a telót?
Illetve ha javítják akkor nem fogják a gyári 4.4.4-es BOA2-es rom-omat lollipopra húzni?Válaszokat előre is köszi.
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
Alex_x
csendes tag
válasz Alex_x #10903 üzenetére
Üdv! Megvolt a szervizelés, kaptam egy új készüléket. Nem is nagyon vizsgálta meg a telefont, a Knox-ot megnézte, illetve a számlát és a garanciajegyet. Sajnos az akksira csak az egy év gari érvényes, így az maradt a régi. Szerinte az újabb készülékekben javítottak valamit az antennával, így várhatóan kevesebb lesz a térerő eldobás...de azért nem esküdött meg rá
-
UfoZoli
aktív tag
válasz Alex_x #10917 üzenetére
S retinaégetős Lollipop volt rajta alapból?
Illetve lett volna lehetőséged vételárra való ráfizetéssel másik készüléket kérni cserébe? Mondjuk egy Galaxy S7-et?
Egyáltalán honnan szereznek még újat?HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
Alex_x
csendes tag
válasz UfoZoli #10918 üzenetére
Lollipop-ot tett rá (FXXU2COI3), de csak itt a helyszínen, mert előbb leklónozta a régi telefonból az IMEI-t, nem kérdeztem a régebbi szoftvert, nekem jó így.
Azt mondta, hogy amíg van cserébe új, addig nem nagyon adnak utalványt, esetleg ha többszöri csere sem segít, de azt már a Samsung-gal kell intézni és nem velük (Telemax). Kapnak szervizelésre újakat direkt erre a célra, se doboz, se semmi tartozék, üres IMEI...a matricát átragasztja a régiről. Adott egy fóliát is, mert látta, hogy volt a régin is -
szita.erno
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Telefont akarok vásárolni SAMSUNG GALAXY ALPHA és SAMSUNG GALAXY S5 között gondolkodom.Melyiket vegyem szerintetek?'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
lesli.h
aktív tag
Miért van az, hogy ha a gyári flipp tokban használom, akkor a fedél nyitásával és csukásával le vált egyből zárolt képernyőre. Bőr tokban használva meg nekem kell a bekapcsoló gombbal lezárni, illetve feloldani?
-
jeni
félisten
válasz lesli.h #10925 üzenetére
A bőrtokos azon nincs hátul fémérintkező,elektronika vagy micsoda. A gyári Flipes kivitelben meg van. Ezek kombinációjával működik az LCD le-fel kapcsolása az ajtó csukás és nyitásánál. Az is lehet,hogy a flipes kivitelben az ajtóban van valami mágnesféle ami szintén kapcsolhat valamit.
[ Szerkesztve ]
-
kazie
tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy az Alpha akksija fél nap alatt 0-ra merül. Hajnalban levettem a töltőről fél 5kor , de délután 2re 10%-on volt az akksi. Nem játszottam vele, csak párszor megnéztem az időt meg egy-két emailt néztem meg. GPS, Bluetooth egyebek nem voltak bekapcsolva. A telefont szombaton vettem, fél éves, gondolom fél év alatt nem tudta az előző tulaj ennyire lestrapálni. Telekomos vagyok, hallottam esetleges hálózati hibáról, talán az merítheti le nem tudom...
-
Corsa02
őstag
Ollálláá, ez nem túl jó... merre felé laksz? Nagy város? Falu?
Valószínűleg ez szívta annyira egyébként, de én nem erre gondoltam hanem a Beállítások/Akkumulátor, és ott az alkalmazások között mik vannak?A másik, hogy a telefon mindig ébren van...
The Truth Is Out There --->
-
kazie
tag
válasz Corsa02 #10934 üzenetére
Akkor valószínűleg erre gondoltál:
35% Cella készenlétben
28% Android op r.
14% Google play szolg.
+
1-2% fb, viber, gmail stb.Győrben lakom, de egy Győrtől nem messze lévő kis városban dolgozom, ott nem a legjobb a Telekom, netezni nem egy leányálom, de a korábbi S4 mini telefonom akksiját mégsem merítette le ennyire
-
kazie
tag
Corsa02:
Valószínűleg azt megoldást kell alkalmaznom, hogy WCDMA-ra kell átállítanom minden reggel meló előtt.
Sztenn:
A Wifi-t bekapcsolva hagytam ma, az okozta szerintem az állandó készenlétet. De tegnap is ilyen gyorsan merült, pedig akkor nem hagytam bekapcsolva.
Köszönöm a válaszokat! Holnap kipróbálom...
-
Faith
aktív tag
Üdv!
Van egy lassan egy éves Alpham ami egy jó ideje betegeskedik mivel ha a navigációt használom rajta folyton elveszíti a GPS jelet, ha meg van is akkor is vagy összevissza dobál pár utcával arrébb vagy azt jelzi, hogy egy helyben állok pedig már elhaladtam jó 500 méterrel majd hirtelen ugrik egyet a jelenlegi poziciómra és utána ott áll meg. Az meg szinte folyamatos ha bent vagyok a házban akkor egy 300 kilométerrel távolabbi várost ír ki tartózkodási helynek. De a szokásos helyezze be a Simet is előfordul néha napján a változatosság kedvéért.
A kérdésem, hogy a szolgáltatóhoz vigyem be garanciálisan vagy külön a samsunghoz forduljak ilyen ügyben? Szerencsére nem kellett még telefonon garanciát érvényesíttetnem ezért érdeklődöm, hogy melyik lenne a jobb megoldás. Meg nekem ezt javítani fogják vagy cserélik egy az egyben?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
lesli.h
aktív tag
Ha törlöm a telefonról a Google fiókomat, akkor az a számítógépemről is törlődik?
-
Slapy
aktív tag
Vajon a g850w-ben ugyanez az aksi van mint az itt elterjedtekben?
-
jeni
félisten
pont ugyanaz.
a proci kérdéses mert ott
Chipset:
Snapdragon 801[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest