Új hozzászólás Aktív témák
-
Tel Chi
tag
Sziasztok!
Rakoncátlankodik a feleségem Ace-ja.
2.3.4-es android van rajta,
build száma. gingerbread.xxxph
kernel verzió: 2.6.35.7-perf-CL260130Lehet rá újabb rom-ot tenni?
Az akksija ma is lemerült 1/2-ed nap alatt
Tök kiszámíthatatlan a töltöttsége, de lehet a töltöttség jező hiba.Help plz!
Nokia 5800; Motorola Defy; Motorola Razr XT910; Huawei Ascend Mate 6 ; SE Z1 Compact; SE Z3 Compact; Samsung A7; Iphone 5s 32gb
-
scream
veterán
válasz Tel Chi #16354 üzenetére
Először csinálj egy akksi kalibrálást, majd ha ez nem segít akkor ROMolj, szerintem.
-
-
senior tag
válasz bigdady #16348 üzenetére
"gsm/umts hálozati pref: gsm/wcdma (wcdma preferált) ra van állitva
Csak 2G? Most ez nincs bekapcsolva"Tedd át GSM-re,illetve 2G-re.
3g-t ugyan nagyon reklámozzák, de koránt sem annyira jó a lefedettsége!
Illetve jobban megdolgoztatja a telefont, ergo jobban is merűl.
Mivel nem használsz mobilnetet, ha jól vettem ki, felesleges is...Teasüti
szerk: de amúgy 2g és 3g hálózatok ugyanolyan térerővel működnek? Vagy a telefonok ugyanolyan érzékenyek mindkét hálózatra? Talán nem is a készülékben van a hiba, talán nem is hiba.
A fentiek alapján neccesebb a 3g.. könnyebben eldobja bármelyik telefon..(már amennyire tudom..)[ Szerkesztve ]
-
Sweet Sunny
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Ace-t használtan. Nézegetem a fórumot, de a tizenvalahányezer hsz-t nem akarom végigolvasni, hogy találjak választ. KIES-t feltelepítettem, de nem indul el Win7 Starteren (SP1).. /rendszergazdaként való futtatásnál se, illetve a windows hiába keresget meg old meg nekem problémákat, ugyanúgy nem indul el utána/ Valakinek hasonló tapasztalat? Mi erre a megoldás?
-
senior tag
Hihetetlen, milyen népszerű ez az ACE!
Múltkor a híradóban tűnt fel, most meg a tacskós táskákon.. mert mondjátok azt, hogy ez nem ACE!Neeem.. ne a nőt nézzétek!
[ Szerkesztve ]
-
dobolson
senior tag
válasz Sweet Sunny #16360 üzenetére
Hát az a megoldás, hogy nem használod a kies-t. De tényleg, teljesen felesleges telepítened, mert szarul működik, vagy éppen inkább sehogy sem. Szoftver frissítést is elég nehéz vele megcsinálni, általában ha van is frissebb rom, nem találja meg, nem ajánlja fel, vagy egyenesen kiírja, hogy a készüléked szoftver frissítését nem is támogatja. Azért meg nem kell telepíteni, hogy a pc lássa a telefont, hogy tudj adatokat másolni, mert ahhoz a sima samsung driver telepítése is elég. Ha új romot szeretnél rátenni a telóra majd, arra ott az odin, mindenki azt használja. Itt egy oldal, ezt olvasgasd, sok mindenre választ kaphatsz belőle.
http://www.nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=136&t=3130#legfrissebb%20rom
-
Darth_Revan
veterán
Rég raktam már fel ROM-ot, jelenleg melyik a leggyorsabb (GPU és kevés memóriahasználat terén)?
-
janez
aktív tag
Sziasztok.
Nektek müködik a gmail szinkronizálás?
Vagy nálam a hiba.
-
kmarci25
veterán
Egy időben nálam is gond volt vele. Esetenként, teljesen random módon kikapcsolt az automatikus szinkronizálás. Manuális kellett visszakapcsolnom. Már nem emlékszem melyik rom alatt volt ez (2.3.3 talán).
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
szumo
senior tag
Ezért van nekem a google fiókom kettős megerősítésű védelemmel, hogy ha valaki be akar lépni idegen gépről, akkor kér egy kódot, amit sms-ben kapok a telefonomra.
S eszközöket is külön kell rendelni a fiókhoz, mint pl telefon, tablet, stb.....
Nekem bejött.Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
iMaverick
addikt
Hát Urak, én is beálltam a lázadók szövetségébe... Követtem Laci4 kolléga példáját és mától egy Galaxy W-t gyöntölök! Az Ace-t előbb vitte el az új tulaj...
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
janez
aktív tag
Talán én is kipróbálom majd. Csak hát eddig nem akartam megadni a nagy G-nek a telszámomat is. Igaz az adataimért cserébe eddig is jó dolgokat kaptam. Vajon a fogorvosi leleteimért mit adna?
Amúgy megjavult a szinkron. Én voltam a figyelmetlen. Egy 18 MB-os fájlt akartam küldeni gprs sebességgel. (lefogta a sávszélességet gondolom) Elnéztem a méretét. Viszont egy 270 kb-os .docx fájlt sem akar elküldeni a gmail app. Egy idő után nem tölti felfelé, de azt írja, hogy "küldés". Böngészőből kellett elküldenem. Erre van ötletetek? Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
Elkezdett rozsdásodni a láncom, meg a fogsor.
Van erre vmi kemikália, amivel érdemes lenne kezelnem?
A hajtáson már eléggé érződik a hatékonyság csökkenés, még a kanalat is megrángatja, mikor visszafelé pörgetem. Sima műszer olajjal szoktam kenni (néha, amikor eszembe jut - hetente, pár naponta), de az az első használatkor le is jön.
Mondjuk tavasszal úgy is új láncra+sorra lesz szükségem a nyúlás miatt, ezeket már nem is sajnálom. De azért kicsit gáz.
Amit furcsállok, h nem csörög, mint egy lánctalp, pedig én eddig abban voltam, ha a láncomnak elégtelen lesz a kenése, akkor azt hangosan a tudtomra adja.
Ehhez képest nincs szignifikáns menetzaj, csak itt-ott ilyen kvarc homokos súrlódás hallatszik beazonosíthatatlan helyekről, talán a sor környékéről.Amúgy abszolút használati tárgyként kezelem, hazaérek a havas, lucskos géppel, az az előszobában szárad le bárminemű törődés nélkül. Esetleg a havat leseprem róla, ha kedvem tartja, meg néha ronggyal át szoktam törölni. A lánccal amúgy sem tudok sokat kezdeni, hacsak nem hajszárítóval szárítom meg, szóval órákig vizes még, amíg kiszárad.
-
iMaverick
addikt
válasz Teasüti #16377 üzenetére
Ez biztos ebbe a topicba akart menni? Mert feltételezem a bringádról írsz... Ismerős, nálam dettó ugyanez. A leolvadt havat fel szoktam törölni... Az olaj meg nem árt ám néha!
szerk: jah látom korrektúra...
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz Teasüti #16377 üzenetére
Hát ez kész vazzeeeee... leestem a székről...
Bocsi, de kicsit eltévedtél... tudod melyik topicban vagy?... Okostelefonok: Galaxy Ace
(bazz... elkezdtem olvasni és már az első mondatnál jött ki a szemem mint a csigának...)
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
bigdady
nagyúr
ics2-nem jelzi vhogy a nem fogadott hivást vagy sms-t?
-
flash-
veterán
válasz Sweet Sunny #16360 üzenetére
szia!
Kiesre jó alternativa lehet az airdroid vagy a file expert!
keress rá gugliban!Más:
Használtok ics2 őt?
van olyan aki használt ics2őt de már nem?ha igen miért nem?
Nekem az icecream sunday 2 egyre többször lassul be, nem tudom miért teszi....
(ja és csak csendben jegyzem meg hogy a barátnőm galaxy minije legalább olyan gyors,mint a telefonomon az eddigi leggyorsabb fw...)egyre kevesebbet tudok ide felnézni...ics2 után melyik a leggyorsabb rom ami stock?
[ Szerkesztve ]
-
Krisz79
őstag
Sziasztok.
Az Ace plus-ról lehet már tudni valamit?
Valamelyik mobilszoláltató fogja értékesiteni?
Köszi.
K.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
gfefe
őstag
Üdv mesterek.
Barátnőm Kínában vett egy Samsung Galaxy Ace S5830 nevü androidos telefont amikor kint járt. Ehhez tudnátok egy apot adni, hogy a billentyűzet magyar legyen. 2.3.4 az android rajta gyárilag. Ezen kívül nincs android market.... azt hogy lehetne hirtelen erre rávarázsolni.
Köszönöm előre is a gyors választ
[ Szerkesztve ]
DOWNLOAD ██████████████ 105%
-
Teasüti
nagyúr
válasz Krisz79 #16384 üzenetére
Ha már itt tartunk, miért látom azt minden ace plus hírben, h az elődhöz képest növelték a ramot 276 megáról 512-re???
Vki homályosítson fel, hogy akkor most az ace-ben mégsincs 512 ram vagy pedig a plus-ban több van, mint 512 és a rendszer ebből 512 felhasználható mennyiséget lát?
Vagy dilettánsok a cikkírók?szerk:
(#16382) janez
Vicces, nagyon vicces.(#16385) dropopi
Engem az érdekelne, h a felárral egyenes arányban növekszik a tudása, vagy jobb, rosszabb?
Az első "árulóval" váltottam pár szót és ő úgy van vele, h még most se teljesen van meggyőződve róla, hogy kinőtte volna az ace-t.[ Szerkesztve ]
-
dropopi
aktív tag
-
Krisz79
őstag
válasz Teasüti #16387 üzenetére
Én passzolom.
Amit tudok,jelenlegi "okostelefonom" utódjáért informálódom.(#16388) dropopi : Látom nosztalgiából vissza-vissza térsz!
Mint a múltkor már megvitattuk,hogy előfizibe nem veszek,
de úgy gondolom ha valamelyik szolgáltató elkezdené értékesiteni,akkor elindulna a piac.
Aztán legalább jobban szemügyre lehetne venni.
Gondoltam itt talán hallok valamiféle hirt róla.[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Yany
addikt
Hali,
Skacok, mi most a legmegbízhatóbb és egyben legfejlettebb ROM Ace-re? A samfirmware-en írt 2.3.6-os "S5830IXXLA4" (indiai) az jó? Vagy van stabilabb/újabb?
Kernelt mit érdemes használni? SGS-en a semaphore-t dicsérik, itt is van valami ilyesmi? Nagyon köszi, ha valaki fárad egy válasszal.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Sweet Sunny
csendes tag
válasz dobolson #16364 üzenetére
Köszönöm a válaszod! Az a probléma, hogy először a nokiaprogramok oldalán az illesztőt letöltöttem, de nekem azzal sem ismeri fel a telefont. Azért töltöttem le a KIES-t is, hátha úgy menni fog. De sajnos nem ment. Most törlöm mindegyiket, aztán letöltöm újra az illesztőt, hátha megy. Ha nem fog működni, akkor lenne valami új tipped rá? Előre is köszi
-
iMaverick
addikt
válasz Teasüti #16387 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint, az Ace-ben soha nem is volt 512MB, szóval az Ace Plus-ba simán el tudom képzelni, hogy már van...
Erre a megéri-e a felárat kérdésre... Az attól függ! Ha simán csak használod az Ace-t (tehát szinte csak telefonnak, néha egy-egy email, kis Angry Birds), akkor felesleges a csere... Ha viszont filmeket nézel rajta, állandóan netezel, és az Angry Birds nem két metró megálló között fut, akkor viszont megéri a felárat! Tegnap óta gyöntölöm a W-met, eddig nagyon elégedett vagyok vele. Ráadásul már előrehaladott állapotban van a CM9 portolása is, szóval lesz rá nem hivatalos 4.X.X.
(#16386) gfefe: A billentyűzetre megnyugtató megoldás csak a komplett rom cserével lesz. Viszont a Market-et fel lehet ám rakni APK-ból is! Keress rá a neten! (Ha nem találsz, írj nyugodtan privit, az Ace-hez tartozó programjaimat még nem töröltem)
(#16383) flash-: én az utolsó pillanatig használtam ICS2-öt, de nem rémlik, hogy lassú lett volna. Egyedül az egyre komolyabb AB-ös pályákon láttam hogy lassú, meg filmnézés közben néha elcsúszott a szinkron a képtől (hiába no, ezek a BRip-ek )
[ Szerkesztve ]
-
iMaverick
addikt
válasz Krisz79 #16395 üzenetére
Igen, sorry, csak még tart a vásárlónak a 3 nap gari, amit én vállaltam. (Ugye minden használt termékre szokás adni 3 nap garit, amíg visszaveszed, ha JOGOS a vásárló panasza.) Majd kíváncsi leszek a kollégára, addig nem is csinálunk piros pöttyözést egymásról...
A Plus-ra (LINK):
Az eredeti Ace modell 800 MHz-es processzora helyett az Ace Plus egy 1 GHz-es procit kapott, a 278 MB-os RAM-ból pedig 512 MB lett. Az erő mellett a tárhely kapacitását is növelték, 158 MB-ról egészen 3 GB-ra.
A kijelzővel viszont csak rossz történt. Egyrészt ugyanakkora (320x480 pixeles) felbontás mellett nagyobb lett, 3.5 helyett 3.65 colos, így pixelesebb végeredményt kapunk. A mobilba tett akkumulátor pedig nemhogy nagyobb nem lett, hanem 1350 mAh-ről 1300 mAh-re csökkent a kapacitása - tehát kisebb akksi került a nagyobb kijelzőhöz, ez is rossz pont.A W-nek 1,4-es a procija 3,7-es a kijelzője, ráadásul 480x800... Az akku meg 1500mAh.
Arra meg emlékezzünk, hogy az elején az Ace (függetlenül) valami 70eFt volt. Gondolom az Ace Plus is hasonló árfekvésű lesz. Plusz ki tudja mikor jön, és forgalmazzák-e nálunk?[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
Szia! Először is, meg kellene nézni, hogy van-e gyárilag benne magyarul beszélő swype. Ez nagyon-nagyon-nagyon talán. Beállítások->Területi és nyelv. Itt találja meg. Ha ez nem, akkor be kell szerezni pl. az AnySoftKeyboard-ot, vagy a GO Keyboard-ot, mindkettőhöz van magyar kiegészítés, azt is telepíteni kell, és a beállításokban ugyanott találja, mint a swype-ot, kiválasztja és elvileg működnie kell.
De mindenekelőtt market. Keress rá gugliban, hogyaszongyahogy download market.apk, most a 3.4.4 a legfrissebb (legalábbis nálam az van fenn). Letöltöd, elküldöd a barátnődnek, vagy ő tölti le, és kézileg, sd kártyáról telepíti. Előtte az Alkalmazások menüpontban be kell pipálni, hogy ismeretlen forrásokból is engedjen telepíteni. Ha elindítja az apk-t, akkor kicsit nyávogni fog (nem, nem a barátnőd, a telefon ), hogy ez rendszer alakalmazás, és biztos lecseréli-e, de igen! És máris lesz market. Voilá!Csak a kíváncsiság hajt: mennyiért tolnak mostanában (a távoli és egzotikus, ámde kommunista-piacgazdaság) Kínában egy Ace-t?
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
chadi
csendes tag
Sziasztok!
Nekem mms küldési gondom lenne ezzel a telóval.
nem tudtam se fogadni se küldeni. szolgáltatóm a telenor.
Ekkor beállítottam ezt:MMS:
Név: Telenor MMS
APN: mms
MMS-központ: http://mmsc.telenor.hu/
MMS Proxy: 84.225.255.1
MMS Port: 8080
MCC: 216
MNC: 01
Hitelesítés típusa: CHAP
Hozzáférési pont típusa: mmsEzután már tudtam mms-t fogadni rendesen,viszont küldeni még mindig nem tudok.
Mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Futás, futópályák
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5
- Crypto Trade
- Spórolós topik
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest