- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
brp88k
tag
Hoppá, újabb Ace verziót jelentettek be, kétkártyás Ace Plus DuoS
iPhone 5, Korábban: Galaxy Note II, Galaxy SIII, Galaxy SII, Galaxy Ace
-
-
Habsteve
tag
Egész jó rom, gyors és akksi is egész jó bírja.
-
Teasüti
nagyúr
válasz iMaverick #16394 üzenetére
Az a 276 vagy mennyi az a felhazsnáló által rendelkezésre álló mennyiség, ennél több van a telefonban.
Még a topik feletti cikkben is 512 szerepel a táblázatban.
(bár a szövegben 384-et írnak, MINDENHOL ilyen ellentmondásokba ütközöm. )
Ezért gondolom, h ha "276 vs 512" mennyiségekről van szó a plus esetén, akkor mivel az előd esetében a felhasználható mennyiséget írták, ezért logikus lenne, h a plusban is az 512 az a rendelkezésre álló. Ergó ennél fizikailag több kéne, h legyen benne, amit a rendszer még lefoglal magának az 512-n kívül.
Persze ez csak spekuláció, hisz ahány cikk, annyi féle adat.[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Ez mi már?! Samsung a Samsung Apps oldalán ingyen adja a Need for Speed Shiftet (régi játék, de jó és simán viszi a Galaxy Ace is), erre meg nem engedi Ace-re letölteni, mert Samsung Apps szerint a Galaxy Ace nem támogatott
-
Teasüti
nagyúr
válasz Darth_Revan #16407 üzenetére
A weboldalán csak a HD-t látom, ott meg az van, h csak tabletre elérhető.
-
Axel pRo
aktív tag
Nem tudja valaki hol kapom ezt a keretet a telefonhoz? A szürke cuccra gondolok ami az iPhone-on fém itt meg műanyag. Érte egy kis koccanás és van rajta egy kb 2,5-3mm-es ütésnyom és alapvetően nem látszik de engem rohadtul zavar, mert tudom hogy ott van ... Vagy kikéne találni valami kamu problémát a szervizben mert legutóbb mikor a fényképezőnél zörgött valami, akkor ezt a keretet egy az egybe kicserélték...
Olvastam már itt olyanokat, hogy valaki bevitte valami térerő hibával a telefont és mikor visszakapta a kijelzőről eltűnt a karc... Nemhiszem, hogy ezt is kicserélnék így mivel erre nincs garancia, hogy én megütöm...
"Cogito ergo Sum."
-
Zsolaf
addikt
Srácok asszonynak ilyen telefonja van, van benne elöl kamera? kösz
-
Darth_Revan
veterán
Tudna valaki linkelni a jelenlegi leggyorsabb és legstabilabb Cyogenmod-ot?
-
Ace owner
addikt
Na gyerekek elhatároztam hogy kb 3 hónap után romot frissítek mert ez a mostani kicsit régi..
Melyik a leggyorsabb mostanság? ICS2 még mindig? fla.sh X1-ről milyen módon tudom azt felrakni?Galaxy Fold 4
-
kmarci25
veterán
Cwm 4 van fenn, feltenném az 5-öst. Hogy is van az pontosan? Elfelejtettem... Leírná valaki? Köszönöm...
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
beence
tag
Sziasztok!
Egy barátom szeretne ilyen telefont venni.
Érdeklődik, hogy milyen típus hibákkal lehet számolni?
Csak mert az általános milyen okostelefont vegyek... topicban leginkább lebeszélik az embereket erről a telefonról.
Mi az oka?Elnézést, hogy nem nagyon olvastam vissza, ha már többen is kérdezték.
Köszönöm
-
iMaverick
addikt
válasz beence #16420 üzenetére
Persze hogy lebeszélik róla az embereket! Ez egy ár/érték arányban verhetetlen teló! Az alap felhasználásra teljesen rendben is van! De nem, ez sz@r, vegyen csak mindenki 120-150eFt-os okostelefont, aztán hogy a kapacitás fele sincs kihasználva... És?
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
Yany
addikt
Van egy bugja: akadozik a hangja ritka időközönként beszélgetés közben. Már 2x küldtem szervizbe, és 2x kaptam vissza ugyanezzel a hibával. Második alkalommal kaptam cserekészüléket. Az is pontosan ezt csinálja. Megmondom őszintén, már se pofám, se időm, se türelmem nincs ezzel foglalkozni, mert alapvetően tényleg jó kis teló, de hogy pont a főfunkciója legyen ilyen tré... (sokan egyébként észre sem veszik, mert kb percenként jön elő, hol 10-20 sec telik el, hol 5 perc két ilyen pattogó hang kíséretében történő hangakadás között, átlagban kb. 1-2 percre jön ki. Onnan ismered fel, hogy kérdezgeted a másikat, hogy "mi? mit mondtál? akadt a hangod, légyszi ismételd meg. szar a vonal, stb.".
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
flash-
veterán
válasz Ace owner #16417 üzenetére
1.Valami jó alapot adj neki,holland ks9 rom
2.CWM 5 öt rá kell tenni a telefonra
3.jöhet az ics2 rom (felrakása)[ Szerkesztve ]
-
iMaverick
addikt
Mint megannyiszor, most is bebizonyosodott, hogy különböző szériájú gyártások ezek az Ace-k... Anno sokan panaszkodtak a SOD-ra... Hát nekem egyszer nem jött elő!!! Pedig kipróbáltam párfajta rom-ot, mire kikötöttem az ICS2-nél...
Ezzel a hangmizzériával sem találkoztam...
De ez nemcsak ennél a készüléknél van így, hogy ennyire hullámozzon a gyártás minősége. Ugyan még csak 3-ad nap vagyok W tulajdonos, de amiket annó kérdezgettem Laci4 kollégától, hogy mik is a kontrák a W-vel szemben (a Pro-kat láttam magamtól is)? Az egyik elég sarkallatos pont pontosan ezzel a hangminőséggel kapcsolatban volt! Már nem emlékszem, hogy pontosan mit is írt, de eléggé rosszul hangzott! (Azt megjegyezte Ő is, hogy ez nem mindíg van, de akkor is!) Namost volt már pár telefonhívásom, és teljesen tiszta volt a vonal, semmilyen recsegés-ropogás, hangmagasság hullámzás, vagy ilyesmit nem tapasztaltam.
Ace owner: jól írja Flash- kolléga! Szerintem nem fogod megbánni, én is azzal nyomultam a vége felé. Annyit azért hagy jegyezzek meg, hogy azt ugye tudod az ICS2-nek "saját fajta" sms kezelője van (meg kontaktkezelője, meg stb.stb.)! Sokaknak itt a fórumon pont ezért nem jött be!
[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
Lenne pár kérdésem:
1. mi az a SOD? (tudom, ezt megkereshetném, de ha már ezeket írom... )
2. az ingadozó gyártási minőség hogy alakul? ha most veszek ilyet, akkor én már újabb reviziót kapok kézhez, mint ti?
3. flash- írta az imént a telepítés menetét. miért kell egymás után felülírni a különböző romokkal a telót? nem csak egyszerűen rárakom a végső romot és ennyi? -
iMaverick
addikt
válasz Teasüti #16431 üzenetére
1, Huh, ennyi idő alatt kihalt a SOD?
No ez arról szólt, hogy bekpacsolt wifi mellett elhagytad a hálózatot (tehát a wifi-s router hatósugarát) és amikor visszaértél, nem lehetett bekapcsolni a készüléket. (Screen of death, gondolom) Voltak különböző trükkök rá, meg rom cserék, de akinek volt annó, néha még csak előjött...
2, az ingadozó gyártási minőségre nem tudok mit írni, nekem még a legelső szériából volt a teló (pl. még csak plusz 2 hónap garit kaptam rá és nem járt hozzá a fehér hátlap sem)
3, azért kell neki egy min. 2.3.X-es rom. Szerintem valamelyik 2.3.4 vagy 2.3.5 jó alap. Aztán a CWM és magából a CWM-ből az ICS2."Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
kmarci25
veterán
válasz Teasüti #16431 üzenetére
iMaverick jól írta. Néhány kiegészítés, csak a szőrszálhasogatás kedvéért.
1. Sleep of deat(Tegnap teljesen váratlanul, és hosszú idő óta, kb. 4 hónapja másodszor, előjött, de nagyon érdekesen. Wifi be, hálózaton viszont nem volt. A tárcsázót akartam megnyitni, és innentől kezdve fekete képernyő, se kép, se hang.)
2. Erről passz, lutri.
3. Feltolhatod a romot is csak úgy, de ennek legtöbbször az a vége, hogy bootloop-ba kerülsz, azaz nem indul be a teló, vagy laggol, bugos, stb. Úgyhogy ez leginkább a biztonság és a stabilitás miatt fontos."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Hali all. Nem tom ti hogy vagytok vele, de nekem 1 napnál többet nem bír a teló.. most 2.3.4 van fent. Érdemes lenne a hollandot kipróbálni vagy próbáljak előtte egy aksi kalibrálást..
[ Szerkesztve ]
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
kmarci25
veterán
válasz royalka #16434 üzenetére
Próbáld meg, és gondold át, hogy milyen widget-ek vannak a telódon. Én most töröltem többet, meg kicsit átalakítottam a képernyőimet, és majd egy napot nyertem... (Időjárás widget-ek frissítése, spórolós óra widget-ek, szinkronizálási időpontok, stb.)
Ja, és portugál 2.3.6.-on vagyok, elég szimpatikus a fogyasztása (majdnem, mint az all-time-best DDKQ5)
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz royalka #16434 üzenetére
1 nap az jó.
hangminőség nálam is gyenge. Előző telóm iphone volt és ott a hangminőség sokkal sokkal jobb volt.
Ez viszont még így is jobb annál.
Enyémen néha térerőt dobott, de lehet hogy az volt a gond hogy 3g-n voltam folyamatoaan, itthon az meg gyenge.Nektek meg a google maps ics2 alatt? Hiába telepitem újra... Kifagy
-
válasz kmarci25 #16435 üzenetére
kicsit bekavarodtam.. Mikor kalibrálok először fullra feltöltöm-->kalibrál-->fullra lemerít--> amjd fel tölt megint teljesen.. mert a leírásba csak annyi van hogy kalibrál-->lemerít--> feltölt..
A portugálhoz adnál egy linket ha megkérlek??
Szer. Nem sokat vagyok online.. Csak néha ezért is nem értem hogy miért merül. Sőt most nem is nagyon telefonáltam vele. Egyszer msot a hidegbe kint maradt a kocsiba vagy 3-4 órát. De a képernyő ment rendesen semmi torzulás nem volt. Utána szétkaptam és a szobába bevittem majd 1 óra múlva össze raktam.. ez lehet baj?
[ Szerkesztve ]
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
Probert75
addikt
válasz royalka #16437 üzenetére
Elméletileg feltölt 100%-ra, kalibrál, majd lehúz a töltőről és lemerít kikapcsolásig, feltölt megint 100%-ra.
Rom lista. -
Teasüti
nagyúr
válasz kmarci25 #16433 üzenetére
3. Még mindig nem értem. Egy un. ICS2 önmagában nem teljes értékű működőképes rom?
Ez nekem úgy hangzik, mintha a pc-t frissíteném xp-ről win7-re telepítések közt formázva/felülírva a meghajtót, de kettő közt még a vistát is felrakom. Sőt, nem telepíthetek win7-et anélkül, h előtte nem raktam fel sorban az elődeit? Remélem érthető hasonlat. -
-
-
iMaverick
addikt
válasz Teasüti #16439 üzenetére
Pontosan, jól érted!!! Kell alá egy rom, amiről tud boot-olni, ilyesmi.
Voltak régebben olyan Win-ek, amik úgynevezett upgrade verziók voltak... Tehát kellett nekik mindenképp egy korábbi verzió, önállóan nem voltak telepíthetőek.
(#16433) kmarci25: köszönöm a pontosítást! Az S-ről a screen-re asszociáltam.
[ Szerkesztve ]
-
dobolson
senior tag
válasz royalka #16442 üzenetére
Most nekem is a holland, illetve egy francia van fent, de szerintem ugyanaz, mert a kódja is egyforma.. Szóval a ks9 van fent, de volt a portugál is, amivel amúgy semmi bajom nem volt, csak gondoltam ha már a legtöbben elégedettek a hollanddal, felteszem és kipróbálom. Kb ezzel is ugyanannyira vagyok elégedett, mint korábban a portugállal, szóval akármelyiket választod, nem fogsz mellé majd egyikkel sem.
-
kmarci25
veterán
válasz royalka #16440 üzenetére
Akksi kalibrálás. Változtattam az eddig megszokotton. Szóval. Töltő bedug, várok, amíg feltölt, azaz megjelenik a bal oldalon a kis zöld elem a 100% felirattal. Ezután kikapcsolom (töltőn még mindig) várom, hogy feltöltsön így is. Ezután recovery-be lépve kapcsolom be (CWM!), és advanced->wipe battery stats. Ezután visszakapcsolom (még mindig töltőn van!!!), megint megvárom, hogy feltöltsön 100%-ra (bal oldali ikon), és utána húzom le töltőről, és merítem kikapcsolásig. Hogy így jobb-e...? Én nem tudom...
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz dobolson #16444 üzenetére
Nem feltétlen ugyanaz! Nekem előtte ugyanezen Lengyel változata volt fenn és az sem ugyanaz. Iszonyat fogyasztásbeli különbség van a kettő közt a Holland javára. Szóval az nem jelent semmit, hogy ugyanaz a verza száma. Valami mégis különbözik, mert nem egy országban jelent meg. Még az indiai DDKQ5 is jobb volt a DDKQ6-nál. Pedig a Q6 egyenesági frissítése volt a Q5-nek.
-
dropopi
aktív tag
Ne is legyen a későbbiekben sem!
+
Teasüti: Nekem a 3 hónap alatt egyszer sem jött elő a SOD, ahogy írtam a hangminőségen sem volt semmi kifogásolnivalóm, egyedül a közelségérzékelő lassúsága = elveszem a fülemtől a készüléket, és kell pár másodperc mire a képernyő visszatér; de ez egy általános probléma, volt már sokszor szó erről itt/nekem a gyári független 2.3.3 volt/.
2011. 10. 28-án vettem ugye függetlenül, hogy pontosan mikori gyártású a készülék, azt nem tudom, az akksi 2011. szeptemberi volt, arra rá volt írva, gyanítom a telefon is kb akkor készülhetett.
Hogy csak egy helyen gyártják-e őket, vagy több helyen, és emiatt lehet más-más az egyes készülékek minősége, vagy épp éjszakás műszakban készült, vagy épp más dolgozó rakta össze... hát erre a kérdésre nem hiszem, hogy egyértelmű választ lehet kapni bárhonnan is. -
dobolson
senior tag
válasz Probert75 #16446 üzenetére
Azt hittem, hogy talán ugyanaz lehet, ha fullra egyezik mindkét sorszám. Na mindegy, akkor annyival egészítem ki a mondandómat, hogy a francia rom is jó szerintem. Fogyasztásilag nekem átlagban egyik sem bír tovább 1 napnál, szóval ha ezt hozza, azzal már elégedett szoktam lenni. A 'nálam' azt jelenti, hogy folyamatosan megy a 3g, automata adatszinkronizálás is aktív, igaz csak gmail-re. Megy még az időjárás folyamatos (15 percenkénti) frissítése is. Fényerő is 40 %-on van szinte mindig. Mikor szlovákban voltam pár napig, ki volt kapcsolva a net, úgy elment több mint két napot is. Szóval tudom is, hogy mi miatt van, hogy csak 1 nap vagy annyi sem az aksi idő, de mivel nincs semmi okom, hogy spóroljak vele, nem is teszem. Ha meg valami miatt mégis vissza kell fogni, hogy kibírjon többet, tudod a megoldást: fényerő minimumra, net kikapcs vagy 2g.
-
senior tag
válasz bigdady #16436 üzenetére
Nektek meg a google maps ics2 alatt? Hiába telepitem újra... Kifagy
Ha csak frissítetted, és előtte ment rendesen: alkalmazások - Alkalmazások Kezelése - Maps (térkép) frissítések eltávolítása.
Ha ez nem jön be, mondhatnám, hogy kereső (maps), két oldal, és a másodikon írok egy megoldást, de mivel jó napom van.. bár igazándiból csak olyan mint a többi... , ezért ez megoldás lehet..
Még ha nem is a legjobb..(nem a friss maps-ot használod)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest