- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
válasz mr.tamasbiro #10200 üzenetére
Én pár hete vettem és 2.3.3 volt rajta...
-
tomiii007
senior tag
erről a romrol valakinek tapasztalat:
S5830XWKPW ## COOPER.OPS CSC - S5830OXXKPC 2.3.3 2011 August 22 DOWNLOAD ????? -
Virág et.
senior tag
válasz tomiii007 #10202 üzenetére
Ez a ROM a mai nap került ki a KIES-en keresztül. Beírhatod 10 hozzászólásonként a kérdésedet (bár k..ra idegesítő), de szerintem tapasztalat csak pár nap múlva lesz róla. Ha egyáltalán, mert ez elvileg 2.3.3, az itteni népek meg a 2.3.4-re izgulnak...
De ha ennyire érdekel, akkor nyomd fel és utána számolj be a tapasztalataidról
-
Probert75
addikt
válasz flash- #10198 üzenetére
Hát szerintem meg nem normális!
Én este minden nemű forgalmat kikapcsolok teljesen, csak a hívásra van készenlét és el van némítva is a teló. Ha nem nyomkodom a % nem változik reggelre. Valamik szívják akkor nálatok az akksit. Nekem ezek le vannak jegelve.[ Szerkesztve ]
-
szumo
senior tag
válasz Probert75 #10205 üzenetére
Nekem semmi sincs lejegelve, csak kikapcsoltam a beállításokban a samsung fiókot, éjszakára wi-fi, apn kikapcsolva, és task killerrel kiütöm azokat a programokat, amikre nincs szükségem, és mielőtt boszorkány üldözésbe kezdenek itt páran, had én dönsem már el, hogy mi fut a háttérben, és mi nem. Így este 9 körültől reggel 6 ig 3% energiafogyás volt a telefonomban. Most hogy bejöttem a munkahelyemre, a tömegközlekedésen végig zenét hallgattam, és mióta eljöttem otthonról megy az apn, 88% az akksi.
Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
csákány.
aktív tag
Nemrég frissítettem az Ace-emet 2.2.1-ről hivatalos Telenoros 2.3.3-ra Odinnal! Azóta nem kapcsolódik rendesen a PC-mel! Mi lehet a gond?
-
Probert75
addikt
Akkor még abból a 3%-ból is megspórolhatsz egy keveset, ha a fentebbi link alapján jegeled azt a pár dolgot.
A task killeres dolgod meg engem nem háborít fel. De kipróbáltam, hogy lelövöm a térképeket, de pár pillanat múlva újraindította. Úgyhogy valóban saját részről feleslegesnek tartom a task killert. Amit biztosra tudok, hogy nem fogok használni, azt titániummal jegeltem. Így az biztos hogy nem fog elindulni.[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
hello
meg tudná vki mondani, hogy mi a hivatalosan elérhető legfrissebb szoftver a független és a telenoros ace-hoz? (2.3.3 van már?)
az érdekelne még, hogy a gps jól működik-e (sygic gps navigation megy-e rendesen), illetve ha van 2.3.3 a flash megy-e rajta, vagy alapból nem kezeli azon sem?
bocs a láma kérdésekért, de nincs időm ennyi hsz-t átnyálazni, az 1.hsz-t elolvastam de ott nem találtam ezekről infót, illetve ellentmondásos infókat találtam a neten
köszi előre is ha vki válaszol
(főleg a sygic lenne nagyon fontos)[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
szumo
senior tag
válasz Probert75 #10208 üzenetére
Írtam egy választ, de vagy nem nyomtam okét, vagy elveszett az éterben.
Nekem a TBP már kétszer keresztbe tett nem tudom miért, így majd ha lesz időm, újra nekifutok.
A taskos dolgot nem neked írtamMinden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
aya
addikt
Ő valami új?
OZSKPD悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
-dj-
csendes tag
Frísitettem KIes -t, most az irja A jelenlegi verzió nem hivatalos, nem frissíthető fügettlenül vettem eddig semmit nem frisítetttem!
-
Darth_Revan
veterán
válasz mr.tamasbiro #10200 üzenetére
T-Mobil-tól vettem enyémet, 2.3.3-al érkezett alapból.
-
-
-dj-
csendes tag
Ja és eddig hónapokig az irta ez a legfrissebb készülékszoftver nem siránkozott sosem!
Visszatettem a régebbi KIES-t most azt irja a készüléken található verzió nem frissíthető ![ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
Próbáld ki és kiderül... Nagyjából az a helyzet, hogy két SGA sem egyforma, az egyik készüléken szépne fut az egyik rom, a másikon ugyanaz akad, fagy, stb. Függ attól is, hogy milyen appokat raksz fel. Én is próbálgatom a romokat, melyik tetszik, melyiknél jó az akksi fogyasztás, stabilitás, gyorsaság, stb. (Egyébiránt várom, hogy legyen egy nem-béta Cyanogen, na azt fel fogom dobni... , addig meg maradnak a stock romok.)
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
sb
veterán
válasz kmarci25 #10223 üzenetére
A próbát szeretném elkerülni.
Egyrészt ez a telefon asszonyé nem az enyém, ő meg használni szeretné nem igen akar már próbálkozni. Másrészt meg nekem elég ugyanezzel az indokkal az SGS-emen végigpróbálgatni a romokat. Ott is jönnek ki halomra a szutyok romok. Egyikben ez a rossz a másikban az... -
Virág et.
senior tag
Van egy jó pár rom a Samfirmware-en ami hivatalosan is kikerült ide-oda, azok olyan rosszak nem lehetnek:
S5830XWKPW Portugália (2.3.3)
S5830XWKPK Ukrajna ( 2.3.3)
S5830XWKPO Hollandia (2.3.3) - én ezt használom, mondjuk felokosítva. Eddig hibátlan
S5830DDKQ5 India (2.3.4) - ezt is sokan dícsérik
S5830ZSKPD Hong Kong (2.3.4)[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
Ha stock romot teszel fel, amint az imént Virág et. felsorolt , akkor nagyon nem nyúlsz mellé. Használjátok pár napig, hétig, hónapig, aztán kiderül, hogy mi van. Nekem eddig fenn volt 4-5 rom, mindegyiket kb. 1 hónapig használtam. Olyan nagy különbség nincsen, az egyik kicsit jobban eszi az akksit, a másik kevésbé, az egyiken jobban szaggat pár játék, a másikon kevésbé. Szinte alig észrevehető. Ezek után csak annyit tanácsolhatok, hogy tedd fel azt, amelyikre úgy szemre a legtöbb pozitív komment érkezik...
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
proly01
őstag
Ti nem fogjátok fel még mindig 3 hét után sem,hogy nem kell a samfrim ről okoskodni.Bemész a samsungba annyit kérdeznek:
-Független vagy? Telenor T-mobil Voda?
-Válaszolsz...
-És már tolják is fel a telefonodnak megfelelő 2.3.3 at!Csak a garanciapapír kell nekik.
Ja és nem fagy nincs fekete halál és a quadrantal is oda vannak sokan...bár szerintem egy fos...de nekem a független 2.3.3 ra 1150-1300 ad átlagban.
[ Szerkesztve ]
....Pr:)ly....
-
XIII Ramses
aktív tag
Van már olyan hívásfelvevő, ami fel is veszi mindkét fél hangját rendesen?
Köszönöm -
tomiii007
senior tag
válasz Darth_Revan #10229 üzenetére
NEkem is az egyik juliusi rommal annyit ért el most tettem fel Augusztusit azzal 1100
-
proly01
őstag
válasz Darth_Revan #10229 üzenetére
A t-s el nekem volt hogy 300 pontot adott rá
Én sem tudom mitől van ez de ez van....nem mintha hátrány lenne....Pr:)ly....
-
flash-
veterán
ez a cyanogen mitől ekkora nagy szám?
miert várjàk ennyien?mit fog tudni amit a tobbi rom nem? -
mr.tamasbiro
őstag
Ha meg van majd a telefon és beleteszem a sim kártyát akkor hogy kell szinkronizálni a Gmail-lel?
Mert a névjegyek a sim kártyán van vagy 250 a gmailben meg 20 ami konkrétan a címtárban van.És ezek a névjegyek másképpen vannak elmentve a gmail-ben mint a sim kártyán.
Akkor melyik mentett verzió marad a telefonon?A Gmailes vagy a sim kártyás? -
Ace owner
addikt
Valaki húzta már a procit, egyáltalán megéri?
Galaxy Fold 4
-
iMaverick
addikt
Ez eddig a személyes csúcsom az Ace-szel. DDKQ5+CF-Root 3.7. Még mindíg van valami 7% az aksiban, lassan felrakom tölteni...
(Még mielőtt valaki letámadna, hogy biztos a polcon van egész nap: velem van melózni, napközben 1-2 telefon, sms. Kis Index + Market a wifi-n keresztül. Játszani mostanában nem szoktam.)
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
Wonderboy9
csendes tag
Sziasztok !
Gyári telenoros 2.3.3 al nálam a winamp összeakad valamivel, mert általában magától elindul ami haggyán, de el kezd pörgetni a számokban meg hasonló paranormális jelenségek
Annyira idegesített már, hogy törölnöm kellett. Valaki tapasztalt user segítsen pls, mert amúgy sztem jobb mint a gyári lejátszó. (rootolni nem szeretnék, telepített programok: angrybirds sima + rio, A online radio, feacebook,fb massenger, color flashlight, Mx moto light Zyngapoker ,Fruitninja, Vatera és természetesen Mobilarena)
Amugymeg remélem lejjebb már nem viszik az árukat, mert ezekkel is úgy járunk, mint a Fila táskákkal lassan -
sb
veterán
válasz kmarci25 #10227 üzenetére
Hát elvben a mostani is stock, ha jól tudom és nem nagyon vált be. Főleg ez a lassú felébredés ami használhatatlanná teszi, plussz az 1-2 fagyás/wifi szakadás, akksi kalibrációs gond (néha hirtelen lemerül vagy feltölt a kijelzés szerint... persze a valós töltöttséghez köze nincs.) Játék és egyebek nem számítanak igazán...
Virág et., az okosítást hogy érted a saját romodnál?
[ Szerkesztve ]
-
Virág et.
senior tag
válasz proly01 #10228 üzenetére
Kicsit hátrább az agarakkal... Három hete szeptember ötödike volt, akkoriban a hivatalos KPO és KQ5 volt a sláger. Mi történt akkor, ami elkerülte a figyelemünket?
Nem válaszoltál arra kérdésemre, hogy milyen módon került fel a telefonodra ez a KPL ROM. Ezek szerint a szervizben rakták fel?
-
-dj-
csendes tag
Üdv
2011.05 óta vagyok Ace tulaj, webshopból rendeltem Bontatlan doboz 2 év gari, Kies gyúlt meg a bajom, hónapokig az fogadott
Ez a legújabb készülékszoftver(2.2.1 van gyárilag). Ma frisitettem a Kies-t, mostmár azt fogad
Jelenlegi verzió nem hivatalos
A nem hivatatalos verziókhoz nem támogatott a firmwerfrissítés szolgálltatás!Visszatettem egy régebbi Kiest az meg már azt irja A készüléken a firmwer nem frissíthető!
Fogalmam sincs mi válltozott esetleg valaki ötlet.
Előtte Galax3 -m volt azt is Kies frisítettem, Am tom elkell felejtetni a Kies de nekem nincs kedvem buherálni.Aktuális _PDAB7 / PHONEB1 / CSCB6 (XEH)
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
válasz Virág et. #10241 üzenetére
Igen a szervízben rakták fel Budapesten a westendben.
Azért nem válaszoltam a kérdésedre mert ahogy felírtam hogy van hivatalos 2.3.3 Ace re egyből mindenki ...és kit érdekel azt rakok fel amit akarok a sam frim ről meg minek gyári mikor ott a módolt azt hiszem te is kételkedtél meg még sokan mások is meg hasonlók akkor mondom szarok bele azt csináltok amit akartok én csak segíteni próbáltam mert eddig meg mindenkinek a hivatalosért sírt a szája....ezért nem válaszoltam a te kérdésedre sem.
Bementem kérdeztem van e 2.3.3 függetlenre azt mondták szerintük van de mindjárt megnézi...elment hátra...kijött mondja hogy igen van,de az egy kicsit több idő mire felmegy olyan másfél óra.Mondom okés....
visszamentem másfél óra múlva és már rajta is volt.Ez Szep. 5. én történt.
Kérdésedre válaszolva pedig nekem sosem írta még ki pályafutásom során a kies hogy ez a legfrissebb verzió.Mindig a szokásos a szoftver nem frissíthető üzenetbe botlottam.
De a kedvedért mindjárt lefrissítem mert olvasom hogy van új és feldugom a telefont megnézem mit ír.........Pr:)ly....
-
proly01
őstag
KPL KP6 KP5 (XEH)
A kies most hogy lefrissítettem azt írja ez a legújabb szoftververzió.Csak nem tudom be print screen elni mert nem tudom hogy kell
Most hogy elindítottam rendszergazdaként most meg azt írja ez nem hivatalos verzió és nem jár hozzá szoftvertámogatás.Ez kajak diló
[ Szerkesztve ]
....Pr:)ly....
-
Ace owner
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest