- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Falkon1400
csendes tag
Szép jó estét!
Megroot-oltam a telot, és a Titanium Back azt írja hogy szabad ROM, 10mb. Ha felrakok egy főzött Rom-ot, akkor gyorsabb lesz a teló? Lassan rakja le, hívás után. Mintha lefagyna.
Előre is köszi!
-
herni
tag
válasz Falkon1400 #9351 üzenetére
Igen gyorsabb lesz, hogy miért abba most nem megyek bele
Samsung Galaxy Spica -> Galaxy Ace -> Galaxy S -> Galaxy S II -> Galaxy S4 LTE
-
herni
tag
válasz Falkon1400 #9353 üzenetére
Szinte az összes rendelkezik magyar nyelvvel, igazából funkcióban majdnem mind ugyanazt tudja, de én mégis most a sanginger 3.1-et ajánlom
Samsung Galaxy Spica -> Galaxy Ace -> Galaxy S -> Galaxy S II -> Galaxy S4 LTE
-
Darth_Revan
veterán
Van már valami tuti módszer arra, hogy normálisan menjen Flash böngészőben? Sikerült már Flash-t elindítani Youtube-on és Honfoglaló-n, de akad és e miatt a videó sincs szinkronban a hanggal Youtube-on
-
Xanyi
tag
Ma reggelre megjelent egy üzenet az értesítések között, hogy valamilyen update kész. De milyen? Mit frissit kérdezés nélkül?
Előre is köszi!
-
Virág et.
senior tag
Menj be a Marketen belül a saját alkalmazásokba, és nézd végig egyesével melyiknél van bepipálva az automatikus update. Valószínűleg a Maps lesz az.
(#9355) Falkon1400: a főzötteket úgy rakd fel, ahogy a "gyártója" javasolja. Általában mindegyik a topikjának első hozzászólásban leírja a folyamatot.
[ Szerkesztve ]
-
GoNoSz_KiFli
csendes tag
Mit tudok csinálni a gépemmel (xp) ha nem ismeri fel a telefont? Feltettem a Kies-t, akkor rögtön látta is de újraindítást kért, majd azóta semmit nem lát belőle. Csak tölti a telefont... ( ezt nem lehet valahol kikapcsolni, mert az állandó próbálgatás/ráteszem-lehúzom nem éppen tesz jót gondolom az akksinak...)
-
Xanyi
tag
válasz Virág et. #9358 üzenetére
Végignéztem. Ha belemegyek a saját alkalmazásokba, akkor sorba vannak az alkalmazások. Ott a Maps mellett az van, hogy Update, a Youtube mellett hogy Update (manual), a többinél semmi. Viszont ha belelépek pl. a Mapsba, akkor ott sincs pipa az autómatikus updatenél. Akkor most ez hogy is van?
Köszi szépen!
-
sir fg
aktív tag
Nem lehet, hogy csak azt jelezte, hogy van elérhető frissítés? Ami, mint kiderült, a Maps-é, meg a Youtube-é. És a market progiból lehet frissíteni a frissítés gombra nyomva. Ha magától frissített volna, sztem azt is kiírta volna, hogy mit.
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
Virág et.
senior tag
Majd írd meg, hogy milyen lett a GLSMT 2.0beta. Valaki minrtha azt írta volna a topikjába, hogy újra előjött vele a SOD, pedig a stock KPO-val nem volt ilyen gondja...
Én még kivárok, meglátom melyik főzött válik be (a másik esélyes a szintén KPO alapokon nyugvó GingerReal)
-
frankie!
őstag
Jó kis telefon. Feltört szoftverrel nem lehet a videófelvétel minőségén javítani?
-
Darth_Revan
veterán
Jöhetne már hivatalosan is KIES-en keresztül a 2.3.4.-es szoftver. Megkérdeztem magyar Samsung-ot, hogy ők tudnak-e valami dátumot már, de sajnos ők sem tudnak
-
flash-
veterán
válasz Darth_Revan #9367 üzenetére
Én meg azt mondom hogy jöjjön egy olyan szoftver Ace-re ami nagyon gyors,képernyő azonnal feléled,a hívást azonnal fel lehet venni és azonnal lerakni.
wifi elhagyásakor ne legyen black screen,ne akadjon az angry birds,és lejátsza a flash weboldalakat. -
Bélaaaa
őstag
Naszóval!
Sikerült a BOD-t kiküszöbölnöm! VÉGRE!
Kell hozzá 2 program:
- Advanced WiFi Lock: Azt csinálja, ha elmászok a beállított WiFi hatósugarából, akkor egyszerűen lekapcsolja a WiFi-t a telefonon. Ha visszamegyek, akkor meg automatán bekapcsolja!- Automatic Bluetooth Toggle: Ugyanaz, csak brútusszal! Ami nekem van progi (free), nem kapcsolódik automatikusan (nekem kell bekapcsolnom ->kitettem egy ikont) (a full kapcsolódik a leírása szerint), de ha megszűnik az érvényes brútusz jel, azonnal lekapcsolja azt! Leállítom az autót, ugye azonnal leáll a kihangosító, vele együtt a telefeon brútusza is off! Nacccerűűűű!
Mindkét prg a Markec( )ről leszedhetőőő!
Cserébe feláldozok egy kis akksi időt, mert a WiFi-t néha lekérdezi az elérhető WiFi hálózatokat az automata visszakapcsolás érdekében. Ha azt is lelövöm, akkor szinte nem is fogyasztanak!
[ Szerkesztve ]
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
Karima
őstag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan problémával ACE-en, hogy az mp3-kat nagyon rossz minőségben játsza le? Mintha valami barlangban lennék, és visszhangzik az egész, de rendesen. Füles gond biztos, hogy nem lehet, mert kettővel is próbáltam, illetve a rádió tökéletesen szól. Ja és az mp3 sem hibás
Flash X1 ROM van rajta, nem tudom, hogy ez lehet-e a ludas, mert más ROM-al nem próbáltam. Lehet, hogy kell hozzá valamilyen codec?Előre is köszi a segítséget.
WI-Fi: Valamelyik nap direkt próbálgattam, hogy aktív wi-fi-nél elhagyom a hatósugarat, majd pár perc múlva újból hatótávolságba kerülök. Ezt eljátszottam kb 10x, és semmi fagyás vagy blackscreen nem volt. (Ha elhagytam a hatósugarat, akkor szépen átváltott mobilnetre, ha visszamentem, akkor visszatért wifire.) Lekopogom
[ Szerkesztve ]
-
frankie!
őstag
válasz Darth_Revan #9369 üzenetére
Opera Minivel nem próbáltad?
-
Karima
őstag
válasz dionaea #9376 üzenetére
Két különböző fülessel is próbáltam, különösnek tartanám, ha mindkettővel rossze lenne (egyik egy galaxy3-hoz kapott gyári, a másik egy utánrendelt, de szintén galaxy3-al tökéletesen működő). Ráadásul a rádió hangja az tökéletesen jön.
MP3-at meg kipróbáltam vagy 50-et, lehetőség szerint különböző helyekről letöltött, konvertált, stb file-okat, és mindegyiknél ezt csinálja. Halk és nagyon visszhangzik.
-
szumo
senior tag
Olvass kicsi manó.
Nemrég lett leírva, hogy az Ace fülesének kiosztása olyan mint az almáé, így a többihez képest, a mic és a gnd fel van cserélve rajta. Ez a jack dugókon a 3. és a 4. ring.De itt az én írásom is ne is olyan régről.
[ Szerkesztve ]
Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
youngboy
senior tag
Sziasztok!
Végül vettünk az ismerősömnek egy ilyen készüléket, de volt pár furcsa dolog. Hozzá kell tennem, hogy kezdő Androidos vagyok és az én készülékem Desire S.
1. Factory Reset után csak a helymeghatározást kérdezte. Nincs más felajánlott beállítás az első indításkor?
2. A GTalk teljesen angol nyelvű volt. Ez így volt másnak is?
3. Itt a fórumon azt írták, hogy a legfrissebb ROM az 2.3, de a KIES azt mondta nincs frissebb, mint a telón lévő 2.2.1.
4. A Facebook csevegő nem adott az istenért sem jelző hangot beérkező üzenet esetén, csak rezgett és ezt is csak akkor, ha bent voltunk a programban. Ez normális?Előre is köszi a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
-
droti25
őstag
Sziasztok!
Az normális hogy a memóriám(RAM) 225Mega általában a 278ból?
Kicsit sokallom!
Vélemény? -
Karima
őstag
-
m3tr0
őstag
Srácok,
hogy lehet a névjegyekhez, telefonszámokhoz képet csatolni?
Pontosabban van rá lehetőség? Ha valaki hív akkor ne csak számot, nevet írjon ki hanem kis képet is mutasson.Köszönöm
-
vlevi
nagyúr
Hogyne lehetne!
Amikor a névjegyet szerkesztesz, csak rá kell bökni ujjal a fénykép helyére. Onnantól már egyszerű. Akár le is fotózhatod, ha ott áll előtted, de bárhonnan kiválaszthatod, ahová a telefon elér (pl. picasás galéria).
De ha a számítógépen megnyitod a gmail-t, ott a címtárba belépve, hasonlóképpen adhatsz meg képet.
Mondanám még, hogy a KIES-el is hasonlóképpen lehet megcsinálni, de annyira szar a KIES, hogy inkább nem mondom -
GoNoSz_KiFli
csendes tag
Sikerült a telefont a géphez csatlakoztatnom, igaz kellett hozzá a Kies. Viszont "A telefon névjegye" menüben nem találom a usb beállításokat, esetleg máshol kéne keresnem?
Kilehet kapcsolni hogy usb-n keresztül ne töltsön a telefon? -
Darth_Revan
veterán
Valaki, aki 2.3.4 alatt van meg tudná próbálni, hogy ez az Adobe Flash Player 10.1 feltelepítése után Dolphin (állítólag csak ezzel megy) webböngészővel bejönnek-e Flashes oldalak tartalma böngészőn belül? Pl Honfoglaló és Youtube?
Elvileg 2.3.4. GINGERBREAD.DDKQ5 (hivatalos Indiai) alatt valaki azt írta, hogy megy
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
Hosszan nyomj rá egy névjegyre, akkor kiválasztható a szerkeszés. Ott már lesz kép.
Vagy a másik, a számítógépről a gmail alól. De ott csak a gmailben tárolt névjegyeket lehet szerkeszteni, a telefonon lévőket nem.Viszont nekem is lenne egy nyűgöm. Töltenék le a marketről, de azt mondja a telefon, hogy nem sikerült, mert nincs elég hely. Az SD kártyán több giga hely van, a belső memóriában pedig kb 100Mega. Hova akarja ez letölteni, ahol nincs hely? Próbáltam az alkalmazás kezelőben a market cache-t törölni, nem oldódott meg a probléma.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest