- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz Dizel87 #10898 üzenetére
Akkor rosszul tettél fel valamit. Nekem eddig egyszer nem fagyott a CM7.1 RC2.
Nem lehet, hogy a készülékednek van valami kehe? Mert hogy írod, hogy az új stock-kal is csinálja ezt az újraindulást...
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
kiralycs
csendes tag
felraktam vmi go launcher nevű progit, ebbe a menűben létre tok hozni uj mappákat, ha most pl csinálok egy games mappát, belepakolom az ikonokat és 1 hét múlva úgy döntök hogy letörlöm a launcher progit akk az ikonok maguktól visszamennek a menübe? nem akarok ebből gondot ill ha egy programot beállítok alapértelmezettnek de később a gyárit akarom akk mit kell csinálni?
-
Probert75
addikt
válasz kiralycs #10902 üzenetére
Semmit, csak letörlöd a launcher-t. Minden visszakerül a helyére ami fenn maradt. De szerintem a GO Launcher EX(magyarított) annyira jól kezelhető és okos dolgok vannak benne, hogy nem akarsz visszaállni a gyárira szerintem. Ráadásul a gyári véletlenszerüen pakolgatja az ikonokat, ez meg ABC vagy egyéb lehetőségek szerint rendezi azokat.
Viszont, hogy kiírja a nem fogadott hívásokat és olvasatlan sms-eket, még telepítsd fel hozzá a GO Launcher EX Notification-t[ Szerkesztve ]
-
m3tr0
őstag
Azt olvasom,hogy frissítés előtt érdemes készíteni egy biztonsági másolatot...azt nem értem,hogy miről és hogyan?
Frissítenék 2.3.3-ra. -
Probert75
addikt
Igen érdemes menteni. Rootold a telefont, majd rakd fel a TitaniumBackUp progit, és azzal lehet teljes mentést csinálni.
És mivel akarod a romot frissíteni, csak nem kiessel? Mert ha Odinnal csinálod, akkor inkább már ezt ajánlanám neked.
[ Szerkesztve ]
-
NY_A
őstag
válasz iMaverick #10890 üzenetére
Nekem is ennyi bajom van vele, hogy néha nehezen lép fel a wifire. De egyébként elég stabil, és gyors rendszer. Amióta használom nem volt vele különösebb bajom. Én a Grif_07 féle verziót használom, ettől tegnap jött ki egy újabb verzió. Ezzel mintha a wifi is gyorsabban reagálna.
-
pantomimes
aktív tag
Felraktam a 2.3.5-öt, wifi el sem indult, próbáltam újraindítani úgy sem, visszaraktam 2.2.1-et azzal sincs wifi, nem tudom mi a pék van, de most semelyik rommal sincs wifim, errort ír, pedig wipeolok.
-
m3tr0
őstag
válasz Ace owner #10915 üzenetére
Ja, 1 órája nem mozdul a telefonom.
Folyamatosan softweres gondjaim voltak vele és nem jöttem ide sírni.
Folyamatosan előfordult,hogy a telefon újraindult vagy kikapcsolt magától.
Rászántam magam egy frissítésre, hátha megoldódik...
Erre nem történik semmi.Legyek nyugodt. Aha, ha te veszel valamit 60 ezer forintért,akkor ezek után te is nyugodt lennél?
Majd akkor leszek nyugodt ha megjavult a készülék.
Vagy ha sikerül megszabadulni tőle.Amúgy köszönöm a segítségedet.
maláj: neked is köszönöm. Sokat segítettél.
[ Szerkesztve ]
-
junior_boy
csendes tag
Ma reggel arra ébredtem, hogy valami világít az Ace kijelzőjén! Ránéztem és a pontos idő ugrált a kijelzőn, mint egy windowsos képernyővédő! Rá volt dugva a tel a töltőre! Próbáltam kideríteni,hogy elérhető-e ez a funkció,de sajna a menüben nem találtam! Lehet,hogy álmodtam ezt az egészet!
-
tony70
tag
Sziasztok!
Galaxy Ace tulajdonos vagyok! Adott egy PC, egy NAS, és egy Tp-link Wifis router. Feltelepítettem a mobilra az ES File Explorer progit! Látom a Pc-t a NAs-t is Wifin keresztül, de mp3-on kívül nem akar lejátszani semilyen filet. Sem Divx-et Mkv-t sem Flacc-ot! tudnátok ajánlani olyan lejátszó progit amelyik minent tud?
Ja és volt olyan hogy megakartam nyitni a mobilon egy filmet a pc-ről és elkezdte streammelni? Ez normális jelenség? ezzel csak az a baj olyan mintha akkor töltené le(lassú)!
Meglehet úgy oldani, hogy úgyviselkedjen a mobilom mint egy media player? -
kmarci25
veterán
Sztem download módba belépsz és odinnal feltolsz egy romot. Ha jól emlékszem az első hsz-ben találsz leírást (ha ott nem, akkor gugli). A kies-t meg el is felejtheted, egy kalap sz@r.
(Látod megy ez normálisan is..."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
sb
veterán
DDKQ5-re tud valaki százalékos akksi kijelzést?
-
flash-
veterán
nem kellene minden szar noname frissitest kiprobalni....
en fla.sh x1 romot hasznalok es szinte tokeletes
attol h van uj rom az nem azt jelenti h jobb
az meg hogy romfrissites mellett dontesz azzal kockazatot vallalsz hogy elcseszed a telefonod szoval nem mas tehet errol csak magadra lehetsz merges -
m3tr0
őstag
Na, akkor hál' Istennek a frissítés még olyan fázisban állt meg,hogy a telefonom működik.
Innentől befejeztem. Van egy eladó Samsung Ace-m, pár hónapos garis, végig tokban tartva, fóliával a kijelzőn.
Hátha valakit érdekel.Köszönöm a segítséget és elnézést a hangnemért.
flash: tényleg én vagyok a rossz,hogy a KIES által ajánlott 2.3.3-at szerettem volna feltenni a telómra ami még 2.2.1-gyel jött ki Vodáéktól. Engem az húzott fel,hogy nem megy egyszerűen,hogy rádugom elindítom, megvárom az akár 30 percet is és 2.3.3 lesz rajta.
De biztos neked van igazad... A gyártó kiad egy frissebb sw-t a készülékemhez és én rohadék frissíteni szeretném amire elméletileg van is lehetőségem úgy,hogy a garancia is megmarad. Azért miért én vagyok a béna ha a Samsung sofrwere nem képes rendesen kommunikálni a telefonnal és nem képes egy mezei frissítésre?[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
Kedves barátom! Hátrább az agarakkal!! Senki nem kötelezett arra, hogy frissítsd a telefonod. Ha nem hiszel nekünk, akik már többször frissítettünk,akkor vidd szervízbe és ott mindent megcsinálnak helyetted. Szóval nem kell itt vergődni, ha nem tetszik a rendszer, akkor nem ilyen telwfonra van szükséged.
-
szumo
senior tag
Én a simi-t és az elixir2-t használom, mind a kettőben van beépített %-os kijelzés.
Más:
Azért azt az itt jelenlévők, mind észrevették, ki előbb, ki utóbb, hogy ezek a készülékek, és most itt nem csak az Ace-ről beszélek, már nem csak egyszerű telefonok, és nem elég hozzá az, hogy belépek a menübe, és tárcsázok, meg megnézem az sms-eket. Ezek komplett személyi asszisztensek, ha jól használja az ember és kell némi programozói véna is hogy mindent kihozz belőle, amire alkalmas a készülék.[ Szerkesztve ]
Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
senior tag
válasz flash- #10927 üzenetére
Te mért árulod? Valami komolyabbra akarsz váltani? mondjuk egy nexus s?
Vagy nem vagy kibékülve vele? Mert nem úgy tűntél mint aki "ki akarná dobni"..(ezek már nem konkrétan neked szólnak, csak úgy általánosságban..):
Ha nem maximalistaként akarom nézni,szerintem egy elég korrekt kis "telefon"
Nekem még a júliusi 2.3.4-es XXKPH van fent.
Igazándiból semmi bajom vele..
- Volt a tipikus Wi-fi, BT fagyás SOD (wifi Advanced Wifi Lock-al kiküszöbölve)
- hmm. nem is tudom mi bajom volt még vele?!
- kevés belső memo: ez ellen sokat nem lehet tenni, max, a különböző a2sd megoldások.
illetve amit én is tettem, kigyomláltam a system mapát, és oda pakoltam át jopár progit, illetve besegít kicsit a move2enabler vagy mi is...
Igaz, most sincs túl sok memóm, 37 mega, ez az egy ami zavar.Nem fagyogat, (nah jó, ritkán csinál hülyeségeket, de egy restart általában helyre rakja..)
Jah.. ami még a negatívja, zabálja az akksit.. de ezzel együtt tudok élni.jah: és igen, ami pont a lényege, ez egy mini számítógép, előnyeivel, hátrányaival.
Előnye, sok sok program. Mostanra egész jól összeszedtem magamnak amik kellettek rá.
Már csak egy olyan profil progit keresek, ami a hangerők, BT, Wifi, airpl. stb mellett a beállított profilhoz pl. hívás szűrést is tud.
Pl. alvás: beállított pár emberen kívül bárki hív, ír smst, némán rögzítse a tényt, ha a listán lévők teszik ezt, akkor viszont jelezzen.
Erre vannak call filterek, átmenetileg meg is oldattam egyikkel ezt a dolgot, csak nem profilhoz kapcsolódóan, hanem én kapcsolom be manuálisan..
Végül is így is jó...[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz flash- #10934 üzenetére
jah... tényleg.. a hang..
érdekes módon, nekem azzal sincs bajom.. vagy csak kicsik az igényeim. Néha néha, nagy ritkán van, hogy kihagy egy pillanatra, vagy amit írtak páran, hogy felhangosodik kicsit!, de abszolút nem vészes,és nagyon ritka.
Pedig van hogy órákig beszélek rajta. (bár inkább csak hallgatok )65 ezer.. no igen.. mondjuk ez is lehet nálam enyhítő körülmény, mert az enyém ugyan telenoros, és sajnos csak az egy év garis (februári vásárlás) de "csak" 38-ért vettem. Igaz, használtan. De azt mondom, akkor se volt rossz ár érte.. (nem is tudom, már mikor vettem... jópár hónapja..)
am: teljesen megértelek! jogos, 65ért legyen már frankó minden.
mondjuk nekem előző egy galaxy 3 volt.. azon megedződtem.. ott volt, hogy már majdnem a földhöz vágtam, úgy belassult pl. egy GPS használattól... stb.. nem volt rossz kis telcsi, androiddal ismerkedni megtette, de nem sírom vissza![ Szerkesztve ]
-
Bobrooney
senior tag
Am, nem értem akk mért nem viszed be szervízbe, h ez meg ez a gondja baja, valamit mondanak rá gondolom én.
Linux alapok, meg ugyebár sose mentek next next next-el kb. De rootolni és frissítést rakni, ahogy Probert75 kolléga is leírta h kell. Max 10 percet vesz el az életedből, backup-al 1ütt.
De tényleg, ha más nem a szerviz megoldjaMás: DDKQ5.el nekem mintha jobban venné a wifit. Mert néha gyengusz volt, v abs nem vette :\
Vki nem tudja, hogy BusyBox miért hal be ha rámek h telepítés? :\[ Szerkesztve ]
-
-
Nauda
tag
Az SMS-re valami megoldás?
-
kmarci25
veterán
Sztem ez driver hiba. A kies nem kell az odinhoz...
Hívásfilterezéshez: Sanity nevű app!
A többihez: sajnos ki kell békülnünk a hibákkal. 65-ért ezt lehet kapni. Ha rászánsz pl. kétszer ennyit, akkor vehetsz ájfónt, vagy galaxy s II-t, de szvsz nem adnak ezek a készülékek annyival többet, mint amennyit kérnek értük.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
pantomimes
aktív tag
válasz pantomimes #10912 üzenetére
Tegnap egész este ezzel bénáztam aztán rájöttem a bibire. A médiakeresés érdekes módon 40 %-nál mindig megállt. Kivettem a memóriakártyát és működött a wifi (nem nagyon látom az összefüggést). Formáztama kártyát, de nem nagyon tetszik továbbra sem a telefonnak, visszaraktam a 2 gigásat, azzal működik, megy a wifi is. Szóval lehet, hogy a 2.3.5 nem rossz, csak épp ot krepált be a memóriakártyám. Mindenesetre One package-ben kell telepíteni és INU lesz a szolgáltatókód, vagy mi, tudom, hogy multicsc-vel lehet variálni, de one package-nél ezt hogy lehet megoldani?
-
iMaverick
addikt
válasz pantomimes #10942 üzenetére
Lehet meg kellene várni a következő 2.3.5-öt... Az már lehet nem lesz ennyire sz@r.
flash: komolyan mondom, kifogtál egy sz@r szériájú Ace-t! Én is végigzongoráztam a rom-okat. (Eddig a stock-os 2.3.4-ek voltak fent, most CM 7.1), de egyszer nem tudtam reprodukálni a wifi halált... Hang problémáim sem nagyon vannak vele. BT-os fülest nem tudok próbálni, bár páran panaszkodnak arra is.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
szumo
senior tag
Szerintem vidd vissza a készüléket, mert abban van a hiba.
Nálam w7 usb re dugás után azonnal tölti telepíti a drivert, és utána lehet használni a dolgokat. Szerintem mindenképpen nézesd meg, abból baj nem lehet.Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
pantomimes
aktív tag
válasz iMaverick #10943 üzenetére
Én abban bízom (persze teljesen alaptalanul) hogy majd a 4.0 olyan nagyszerű lesz, hogy a gyártók hip-hop megcsiálják a telcsijeikhez a romot és még idén hivatalos, hibamentes 4.0-át nyomkodhatunk az ace-ünkön. Ha jól számolom, akkor a samsung vállalása, mármint az hogy egy darabig az új verziókkal frissíti telefonjait , még élni fog az ace-re.
-
NY_A
őstag
Ilyen az Android, és ilyen az okostelefonok világa. De ha ez megnyugtat valakit, akkor a Bada, vagy a Windows Mobile sem egy atomstabil, és megbízható rendszer. Asszonynak Wave 2 van, és az is elfelejt néha ébreszteni, vagy kifagy a nagy semmittevésben amikor semmi alkalmazás nem fut, vagy random módon újraindul. A Symbian már egy letűnt kor szimbóluma, de ettől függetlenül még egy használható rendszer. Aki képes kompromisszumokat kötni, annak az is megfelelhet. És kövezzetek meg de az IOS talán a legjobb az összes közül, sajnos drága maga a készülék, és nem annyira szabad mint az Android, de azon minden úgy fut ahogy annak kell.
Az Android azért jó, mert szinte bármilyen platformra alkalmazható, és a végtelenségig személyre szabható, de pont ezek a gyengéi is. -
kmarci25
veterán
Ez úgy igaz, ahogy írod. Ezért írtam, hogy 2x ennyiért kapsz egy iphone-t (abból sem a legújabbat), és akkor minden fut szépen, zökkenőmentesen. De nem lesz olyan, amilyet szeretnél, rajta lesz az ios, nem variálhatod, és kifizeted azt a bizonyos min. 120 ezret. Annyit én nem vagyok hajlandó fizetni egy készülékét, meg azért hogy legyen egy almám, amibe ráadásul már beleharaptak...
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
ORCA58
addikt
Nem vagyok ACE tulaj, de kíváncsiságból feltelepítettem a gépemre a KIES -t, mit tud kezdeni az S5230-al, mert a Pc Studiot sem egy tökély hozzá. A gép celeron 2,66 GHz 1 GB RAM. Mondanom sem kell, ez a leglassabb program ami valaha volt a gépemen. Több mint 30 másodperc kell, hogy az indítás után valami megmozduljon a képernyőn!! Utána néztem. A SAMU legalább 2.2 -es Duál procit és és 1 GB RAM-ot ajánl. Finoman szólva is röhejes.
Ki tudja, tán ha nem elég erős a vas, a lassúság miatt a program hibázik?Nem mellékesen a más gyártók sem különbek. A korábbi SonyEricsson Progi is 100 szor nagyobb és ezerszer rosszabb volt (magyarul használhatatlan), mint a MyPhoneExplorer.
Ez még korábban a Siemensre is jellemző volt. Mással nem volt dolgom.
Ez valami ragályos "Népbetegség lehet a telefon gyártóknál"
Erről a a PC őskorában használt Norton Commander jut eszembe (aki nem találkozott vele fájlkezelő) aminek a gép kapacitásából egy bizonyos % helyet kellet elfoglalnia (MERT A MÉRET A LÉNYEG !) Az élet aztán erről leszoktatta őket. -
Probert75
addikt
Kolléga! Nem akarlak piszkálni, meg hülének sem nézni, de a samsung usb driver-t feltelepítetted? Mert nekem win7 64 bit van és hibátlanul ment a froyoval a csatlakozás. Az más kérdés, hogy utána már frissült a kies is és a mézeskaláccsal egyáltalán nem akart indulni. Ezzel nagyon sokan így voltunk és akkor döntöttem úgy, hogy kivágom a pitsába a Kies-t és Odin-nal telepítek valami biztonságosat. Így lett a DDKQ5-ös rom. Akkor én is kaptam segítséget két kollégától. Angol tudás nélkül sikerült a belinkelt oldalról megcsinálni, majd mikor sikeresen megcsináltam, magyarra fordítottam(fordító progi segítségével, amit átírtam a magyarabb szólás kedvéért) a dolgokat és egy hozzászólásban leírtam, hogy az is meg tudja csinálni, aki nem beszéli a nyelvet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest