- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri4
csendes tag
Sziasztok ! Nektek nem produkál újraindulásokat a cm11 rom ? Nekem nagyon tetszik de így sajna mennie kellett...
-
Buccer
tag
Van valakinek képernyő mentése egy akku állapotról lemerülés közeli helyzetben full gyári ROM-al?
Valami nem stimmel a telónkkal. Egy napot sem bír, az én 5"-os kijelzőjű kétkártyásom elmegy 2 napot.Pécs City
-
Buccer
tag
válasz #35202114 #2859 üzenetére
A kijelző és az android op rendszer fogyaszt sokat az akku állapot szerint. Már lett csinálva gyári beállítások visszaállítása. Nem segített. Most szedtük le a töltőről:
1 óra 8 perc után 90% az akku állapot, ebből 43 a kijelző, 43 az android op rendszer, hanghívás 5% és innen már csak kevesebbek vannak.Az android op-nál 25 perc a CPU összesen.Futó appok:
1 beállítások, de ebben most vagyok benne
utána facebook, messenger, szoftver frissítése, factory mode, smartcard services, ELM agent, google szolgáltatások.....Pécs City
-
gyu456
tag
Az mièrt van ha ROOT-olva van a teló, de 1 program mégsem tud elindulni mert nincs ROOT
Ilyenkor mi van és mit lehet tenni?
Ha írók, tisztelj meg annyival hogy válaszolsz legalább!!!
-
aktív tag
Vennék galaxy ace 3-at. A webáruházak láthatóan több árkategóriábna adják, mi a különbség? 41 E Ft, 50 E Ft körül és e felett. Az 50 körüleik megbízhatóak, azt látom, mi van az ujmobilok, ujgsm, gsmvonal, gsmhome, mobolvarazs stb. hellyel? köszi
-
ezso
tag
válasz mastodon #2869 üzenetére
Sok minden.
1, új, vagy használt
2, függő, vagy független
3, az sem mindegy milyen függő. A Telenoros drágább, mint a T-Mobile/Telekomos, mert az utóbbiból sokkal több van.
4, gyári gari, vagy bolti gari.
5, szürke import, vagy Áfa-s, stb.A helyedben nem vennék bolti garanciálisat, azzal csak baj szokott lenni.
Olvasd el az újmobilok érékeléseit, az sokat elmond.
[link]
[link][ Szerkesztve ]
Havas utakon szeretek vezetni, mert olyankor a mazsolák nem jönnek ki, a "vérprofik" pedig már az árokban vannak...
-
törölt tag
válasz mastodon #2869 üzenetére
ne vegyél, én lebeszélnélek róla, az asszonyé egy rakat hulladék azt pár hónapos!lassú, fagy, az érintő hol érzékel, hol nem, és az a baj hogy hardveres a gond nem szoftveres mert egy tucatszor frissítettem a szoftvert odinnal, a szerviz se csinál semmit, arra hivatkozva hogy a erre képes a készülék, ezt tudja csak produkálni!azt a pénzt inkább másfajta telóra fordítsd!
-
MNorbert92
csendes tag
Srcáok
valaki tudna nekem ace 3 lte 7275R típushoz egy lépésről lépésre leírást és fájlokat adni magyarul hogy hogyan rootoljam ki a telefont?
illetve segítséget hogy a samu appok közül mit lehet kilőni utána?
Előre is köszi -
formax
tag
válasz #97246720 #2873 üzenetére
Szerintem nincs igazad, sőt épp az ellenkezőjét üzeni a hozzászólásod, mint ami a szándékod. Össze-vissza telepítesz mindent, ki vállal ezért már felelősséget? A családomban 2 gyári, root és egyéb buhera nélküli készülék működik tökéletesen. Nem nézik az antutu eredményeket, akku rekordidőket, stb., csak használják. Nem fagynak, wifi jó, nem csúcs készülék, nem erő bajnok, de szolid igényekkel jól használható.
formax
-
ezso
tag
Tessék: gyári, nem buzerált teló, 7 hónapos. (hozzáteszem itt keveset volt használva a teló, viszont wifi és mob.internet állandóan megy. Navigációval, böngészéssel sok beszéddel, van hogy csak egy nap.)
Itt egy Antutu is:
Havas utakon szeretek vezetni, mert olyankor a mazsolák nem jönnek ki, a "vérprofik" pedig már az árokban vannak...
-
törölt tag
TE,miből gondolod hogy össze-vissza telepítek mindent? szerinted egy telepített alkalmazás miben befolyásolja azt hogy hogy az érintő 3dik vagy 4dik érintésre érzékel és a hiba friss újratelepítsnél(gyári reset!) is fent áll? ezt válaszold meg nagy szaki! én tudom a választ rá... csak ha ilyen marhára okos vagy kíváncsi vagyok hogy te is.... az antuturól meg annyit hogy hazudik! miért van az hogy adott 2 ace3lte, mind2őn szűz rendszer, root nélkül, csak az antutu van fent és az egyik 10.345 pontot csinál a másik 11.476-ot! mind2 telekomos! minden szar ki van kapcsolva! ez meg belinkeli a 13ezres pontás, na okoska erre is válaszolhatsz nekem!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
mert egy rakat hulladék a teló...a szoftverével együtt! ezt nálam is eljátszotta...amúgy meg csak 1 kínai root megy rajt rendesen! más telóknál nincs ilyen root gond csak ennél a fosnál! a haver egy szedett vetett rootoló progival rootolta a note2-őn a kitkat-ot és gyönyörűen megy neki hiba nélkül, ezen a fos ace3-on meg nem mind1 mivel rootolod!
-
Gery1987
őstag
válasz #97246720 #2879 üzenetére
Azt megkérdezhetem, hogy minek kelted itt feleslegesen a feszültséget? Ha bajod van a telefonnal, oké. Fogyasztói társadalomban élünk, hibák vannak minden cégnél. Belecsúsztál a szarba. Oké. De ettől még simán lehet, hogy a legtöbb példány jó. Nem kell általánosítani és amikor meg megvédik a típust ilyen odenáré módon lehurrogni a másikat és a készüléket. Ha neked szar lett akkor vidd vissza és kérj cserét, ha meg nem akkor ott a Fogyasztóvédelem. Ennyi.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
szaboknak
aktív tag
Mi van akkor ha a gyári rommal inditáskor a samsung feliratnál megragad a teló és nem bootol be?a hangot még lejátsza de aztán csak a samsung felirat villog.
[ Szerkesztve ]
Iphone 7 128 Gb, Xiaomi watch S1
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
ha kell valakinek akkor az enyém olcsón viheti csak vegyen bele érintőt!
-
szaboknak
aktív tag
Minden ok csak a biztonsági mentés dátuma eddig jó volt,most viszont 2013.
Ez mitől van?Iphone 7 128 Gb, Xiaomi watch S1
-
gyu456
tag
Én nagyon meg vagyok elégedve ezzel az ACE 3-mal, meg érte elcserélnem az "S Advance-re" de ezzel a Rootal nagyon nem vagyok meg elégedve
Kínai root fel megy, de 1-2 app mégsem kapja meg a Root... nem tökéletes valamiért ezen a telón a Root
Volt már jó pár droidos telóm, de ilyen még egyikkel sem volt hogy... de ezt leszámitva remek teló
Ha írók, tisztelj meg annyival hogy válaszolsz legalább!!!
-
gabancs
addikt
válasz #97246720 #2879 üzenetére
Én a feleségemnek vettem egy ilyen telefont. Miért? Mert ezért a pénzért nem volt más telefon, ami ilyen belsővel rendelkezik. Android alá azért jó az 1 GB RAM.
A telefon gyors, nem akad, tökéletesen teszi a dolgát. Miután a feleségem totál műszaki analfabéta, így nem érdekli sem az antutu, sem egyéb telefonos baromság. Csak használni akarja és TUDJA!
Mit akarsz még ennyi pénzért?
És még csak samsung hívők sem vagyunk, mert ez az egyetlen samsung telefon a családban.
Ennek ellenére én nem bántam meg, hogy ezt választottam. -
eastone1
senior tag
Hali. Leesett a teló, képernyőnek annyi. Nem lehet használni. Mennyibe kerülne a csere maszek alapon számla nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest