Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ViSAS

    senior tag

    válasz coyote55 #9302 üzenetére

    4.1.2-esre gondoltam, illetve a 10.1-es CM-re, ami ugyebár 4.2-es alapon fut. XDA-n ennél az Ace 2-ős CM verziónál már nem is beszélnek bugokról, illetve ha van is, az talán elvétve egy-két jelentéktelen funkcióban nyílvánul meg.
    Igazából a mostani stockal sincsen baj, egyetlen dolgot leszámítva. Amikor a telefont bekapcsolom minden oké a viselkedésével, semmi az ég világon nem akad, gördülékenyen megy a játékoktól elkezdve a youtubeig minden megterhelőbb dolog, és a többi - és az átlagos használatban lévő RAM olyan 300MB körül van. 3-4 nap rendszerfutási idő után viszont még mindig ugyan azok a programok mennek mint a bekapcsoláskor a háttérben, mégis érthetetlen módon valami elkezdi szépen enni a memóriát napról napra (+2-3MB/nap). Persze gondolom erre egyből mindenki azt mondaná hogy "aaa, ez csak Android, tudod, és ezért.." ;] de azért nekem mégis furcsa. Talán valami naplózós dolog lehet a rendszer részéről? :F Én legalábbis csak ezzel tudnám magyarázni. Eddig az újraindítás nélküli rekordom az 48 nap volt, akkor már 8-10 percekre csak állt a kép, annyira betett neki egy fél perces youtube videó betöltése, nem tudott egyszerűen elég RAM-ot felszabadítani.
    A hozzászólásod elejére válaszolva pedig inkább az akkubarátiasság legyen jellemző, az nem baj ha nem annyira gyors, csak legyen stabil, biztos a működése. Néztem a Minimalist ROM-ot is meg az ilyen lightosabb verziókat, de nem látom értelmüket feltenni, hiszen légyegében tök ugyan azok mint az én kitakarított stock romom. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák