Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bebolint98

    tag

    válasz roli0011 #12472 üzenetére

    Gondolom független a telefonod.

    1.Letöltöd ezt a fájlt a számítógépre és kicsomagolod.
    2.Innen letöltöd az odint a számítógépre és ezt is kicsomagolod.
    3.Megnyitod az odint a szg.-en.A telefont download módba indítod(Home+Bekapcs+hangerő le gomb) és usb-n csatlakoztatod a géphez ha jól csinálod az odinba megjelenik egy COM akármi felirat.
    4.Az 1. pontban kicsomagolt fájlt betallózot az AP/PDA részbe a re-parttition NE LEGYEN BEPIPÁLVA!,
    majd rámész a startra.Kb 5 perc alatt fel megy.Beállítod a telefont.Bekapcsolva a home gombot hosszan megnyomva bemész a memóriakezelőbe vagy nem tudom mi a pontos neve.Ha 482MB ramod van download módba mész és odinnál ugyan úgy AP/PDA betallózod a 624MEM_V1.tar.md5 fájlt ami innen elérhető majd start így 624 mb lesz.
    5.Innen letöltöt a cwm recovery-t.Az sd kártyára rakod.
    6.Én ezt a cm11-et használom rég óta stabil gyors letöltöd az sd-re.
    7.Innenletöltöd a Gapps mert alapból nincs pl. play áruház ezt is rakd az sd-re.
    8.Telefont recovery módba indítod és ott rámész hogy install update.zip vagy install uptate from ext-sd vagy valami hasonlóra.Megkeresed az előbb letöltött cwm-t és telepíted.Ekkor megjelenik az átmeneti cwm.Majd wipe data factory reset,wipe cache és dalvik cache majd format system és utánna rámész a cm11 zipjére és akkor telepíti magát.
    9.Majd telepíted gapps-ot is.
    10.Bekapcsol a telefon a beállítások menüben--> A telefonról, a build számra rámész kb 7-szer.Előjön a fejlesztői lehetőségek megkeresed a rendszergazdai hozzáférést és beállítod: Alkalmazások és adb.Letöltöd ezt az alkalmazást a telefonra rámész a fájlkezelőre baloldalról elhúzod a kis menüt majd rámész a fogaskerékre--> általános beáll.-->hozzáférési mód-->rendszergazda mód megadod a root jogot.
    A chrono kernel settings apk-t a system/app-ba bemásolod majd rámész hosszan--> tulajdonságok--> jogosultságok és beállítod a képen látható jogosultságokat.A végén teló újraindít.Ebben az alkalmazásban lehet állítani a cpu,gpu frekvenciákat,governorokat meg egy-két egyébb dolgot.

    Ha valami kérdés van nyugottan kérdezz. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák