- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dan77
tag
Jaja, az a kis napocska ami eddig is forgott a jobb alsó sarokban. Ok, csak gondoltam ez valami extra. Amúgy tetszetős a frissítés. Mondjuk azt nem értem, hogy eddig nekem 35GB alatt volt a tárhely, most felugrott 38,5 re. Nem vagyok egy nagy letöltögetös, csak az eddigi frissítéseknél mindig lejjebb ment.
-
Dan77
tag
Mármint a foglalt tárhely...
-
Weareus
addikt
Üdv. Dokumentumokat szeretnék fotózni (szöveges könyvoldalakat), mert OCR-ezném őket. A71-em van, milyen felbontást javasoltok? Gondolom, a legnagyobb lenne a jobb. Asszonynak van egy S8-a, mondjuk az fényévekkel gyorsabban exponál, de nem hinném, hogy el tudom kobozni tőle, pedig több 1000 oldalról lenne szó...
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Dan77
tag
Most nem tudom ennyit dolgoztam, vagy rosszabb lett az ujjleolvasó.
-
Dan77
tag
Okok. Viva Samsung! Kezetmosok meg minden. Éjjel jött a frissítés
-
szörnyecske
csendes tag
Sziasztok!Nekem tűnik csak úgy,de mintha az ujjlemyomat olvasó jobb lenne frissítés után?
-
kutga
nagyúr
-
kutga
nagyúr
válasz szörnyecske #2915 üzenetére
Az ikon a lezárt képernyőn mintha nagyobb lenne, könnyebb eltalálni.
Let the Zone take me if I am.
-
didro88
tag
válasz szörnyecske #2913 üzenetére
Pontosabb nekem is...
-
Dan77
tag
válasz szörnyecske #2915 üzenetére
Szerintem minden pörgősebb lett De lehet hogy csak pszichológia😂😂
-
FZoleee
tag
Na hálistennek, végre nem kell egy felesleges applikációt felrakni, végre kikapcsolt képernyőnél is látom, ha messengeren írtak Eddig ez tetszik legjobban a frissítésben.
-
szörnyecske
csendes tag
-
Szári
tag
Feature vagy bug? Tegnap ugye megjött a frissítés. Eddig minden reggel mikor feloldottam a telefont csak a beállított kóddal lehetett felnyitni mivel az ujjlenyomat olvasó mellett az arcfelismeréses feloldást is használom és ha jól tudom legalábbis eddig mindig 4 óránál több használati időn kívül kellett a kód mivel az arcfelismerés csak feature nem biztonságos feloldás "megjegyzem marha idegesítő". De ma reggel nem kért kódot simán unlockolt ujjlenyomatra. Szóval feature vagy bug.? Szintén ehez a 4 órás inaktivitási időhöz és feloldáshoz kapcsolódóan van köztetek aki egyszerre használja a bixby és google asszisztenst? Ugyanis frissítés előtt kénytelen voltam kikapcsolni a bixby-t mert a fent említett inaktivitási időt követően mikor feloldottam a készüléket a telefon mikrofonja inaktívvá vált "értsd semmilyen beviteli módon telefonálás, hangrögzítés, voip, stb." nem müködött a telefon miktofonja ujraindításig. Nem volt egyszerű rájönnöm, hogy ha kikapcsolom a bixby-t akkor ezt nem csinálja. Szóval valaki használja egyszerre a két aszisztenst a fent említett jelenség nélkül? És ha már írkálok sokan kifagyó "alkalmazás váratlanul leáll" hibára panaszkodnak. Ezt ugye most tudjuk, hogy a webview app hibája miatt történik és első körben persze mindent is frissíteni és kell és újraindítani majd ezután keresni a megoldást ha még fennál a hiba. De azért halkan jegyzem meg, hogy az A40-em factory reset és frissítések után is tök random módon nem csak a google appokkal is ezt produkálta kiszámíthatatlan módon kiszámíthatatlan újraindulássokkal megfűszerezve 1 éven át "sohasem mókoltam vele odinnal stb." mire bevittem szervízbe ahol a teljes belét az aksi kivételével kicserélték majd megszűnt a gond "szerintem valami vagy a rammal vagy a rommal nem stimmelt" És még egy tapasztalat a végére mert látom páran írjátok az ujjlenyomat olvasóval kapcsolatos tapasztalatokat frissítés után mintha többször sikeresen feloldana lehet csak placebó de mintha kevesebbszer tévedne ehez is hozzátenném, hogy egy ujjam van 3x regisztrálva, hogy minél nagyobb legyen a találati pontosság.
-
kutga
nagyúr
válasz nünüke1975 #2923 üzenetére
Milyen tekintetben? Éjszaka nálam ugyanannyit merül.
-
kutga
nagyúr
válasz nünüke1975 #2927 üzenetére
Az tényleg sokkal tűnik, én éjszakára a Bixby akku kímélő módját használom.
-
kutga
nagyúr
válasz nünüke1975 #2930 üzenetére
Nem kell hozzá angol, csak kapcsold be a rutint.
-
LacckaGy
csendes tag
Kíváncsi lettem volna erre a "tárgyeltávolító" (Object eraser) lehetőségre fotózáskor, de ahogy elnézem ez nálunk lemaradt sajnos.
-
darkmore
tag
Emulátorokkal valakinek van negatív tapasztalata frissítés után? Citra, dolphin, ppsspp, exagear, epsxe, drastic... stb. ?
-
törölt tag
válasz nünüke1975 #2932 üzenetére
És ha valóban kínai lenne? Vagy indiai? Orosz? Nem tök mindegy? Google fordító, hm? Üdv 2021-ben!
-
Forestjo
senior tag
Sziasztok! Az EDGE panel miben változott? Nekem csak külön appal működött eddig a szivárványos fényekkel való értékesítés jelzés, de a frissítés óta minden üzenetnél jelez körbe futó fénycsíkokkal. Hol lehet ennek a színét és egyebeket változtatni?
[ Szerkesztve ]
Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
woodworm
veterán
Van ötlete valakinek, hogy a frissítés óta miért kapcsol be a zseblámpa állandóan?
-
törölt tag
Nekem viszont épp ellenkezőleg, az a fura, hogy... Nem változott semmi. Pedig idő hiányában még FR-t sem tudtam csinálni, lefutattam a frissítést és használom tovább. Pár dolog stílusa változott, pl. Hangosítás, egy két apróság másképp néz ki, de használom tovább, mint eddig.
Hozzáteszem, sem adaptív fényerőt, sem ujjlenyomatolvasót nem használok, úgy tűnik ezzel a bugok 99%-át eleve kizártam.
-
kokokka
őstag
válasz #53876480 #2942 üzenetére
Ez a teljes FR a frissítés után egy agyfosás. Soha, egyetlen telefonomon, egyetlen frissítés után sem csináltam meg, mert semmi értelme a világon. Volt, hogy csináltam persze, de nem azért, mert firmwaret frissítettem. Ha előtte minden hibátlan volt, nem volt semmi gond a működésben ami FR-t igényelt volna önmagában is, akkor teljesen felesleges. Nem mellékesen nálam is teljesen jó a telefon, semmi negativ nem ért a frissítéssel. Sőt, az ujjlenyomat olvasó jobb lett egy picivel, ezt mostmár határozottan állítom. Fényerő gondom sincs. Szerencsére.
-
nicu71
addikt
hadd szoljak én is,mert ma vettem észre hogy nem jelentek meg a PC-n a Onedrive fotók,sebaj ,majd később szinkronizál,volt már ilyen.Viszont később sem akart,sőt a frissités óta egyáltalán nem.Probáltam manuálisan ösztökélni minden oldalról,akkor sem.
Remélem összekapja magát mert ez igy nem lesz jó,megszoktam hogy ment a felhőbe.Google fotok szinkronizálás az hálistennek megyen.
Az automata fényerőt sem vettem észre hogy bagzana,bár erre nem vagyok kifejezetten háklis moita anyum Xiaomi telefonján észleltem a létező legnagyobb bakit,minden lock után ugy nyilt meg ujra hogy full alacsony fényerőn kezdett,ki is kellett kapcsolni az automatikát ,mert ez a készülék ismert hibája...na az aztán bug,és mai napig fennáll/nem őskövület telefon és nem is a filléres fajta/"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
sohi83
tag
Valakinek van ötlete, hogy mi baja lehet a Spotify appal a telónak? Kb minden indításakor az appnak azt írja, nincs internet kapcsolat (fullos 4G kapcsolat van persze...).
10-ből kétszer app bezárás, megnyitás megoldja, többi alkalommal az sem.
Most töröltem, újra pakoltam, konkrétan már a bejelentkezés sem sikerül...
Ez elég gyászos, 5 évig egyszer sem volt ilyen Huawei/Honor fronton. :(
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs