- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
Közben a Play árúház is lefrissítette magát, így má le tudom tölteni a megvásárolt appjaim. A Bixby is okosabb lett, mert előtte csak tól ig tudtam idő szerint feladatot adni, most viszont van csak sima időpont pl.: Minden reggel 7-kor bekapcsolja a Wifit (előtte úgy tudtam beállítani, hogy 7-kor bekapcsolja és 6.59- lekacsolja, persze éjfél körül már kézzel lekapcsoltam).
Honor 200 Pro
-
func93
senior tag
Valaki tudja esetleg, hogy a készülék ház itt műanyag vagy alumínium?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
nünüke1975
aktív tag
Nem is olyan vészes az A72 ára. Most néztem a jelenlegi csomagommal, nyáron vettem az A 71 et 4545ftx22 törlesztővel. Az A 72 kb 400ft tal kerül többe és itt 17 havi a futamidő. Plusz ha jól értelmezem akkor kapnék hozzá egy fülest is.🤔
-
őstag
Tényleg igaz, hogy nem lesz A72 5G? A 24.hu-n ezt l állítják..
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
-
H2o-pok
senior tag
Üdv
Tudna valaki segiteni? Páromnak most vettem 1 a71 et. Always-on mód bekapcsolva, de ha kiválasztok egy óra stilust, nem jelenik meg. Miért?
Köszi -
ktomcat
senior tag
Sziasztok!
A héten kaptam egy ilyen telefont céges készülékként, és a kérdés az lenne hogy ha frissíteni szeretném 11re és úgy hogy működjön a hívásrögzítés akkor jó ha ezt az indiai verziót töltöm rá a mostani 10es A715FXXU2ATC1-re? Dual simes verzióm van nem tudom számít e Adatvesztéssel is járhat vagy ota szerűen recoveryből is lehet telepíteni?
[ Szerkesztve ]
-
osonte
őstag
válasz ktomcat #2824 üzenetére
Szia!
Én innen töltöttem: link
Minden működik (2 telefonon, független és dualsimes) és azt a verziót ajánlom ami törli az adatokat is, mert főverzió frissítés is történt, ez miatt ne a Home CSC-t válaszd.
Első belapcsolásnál ne legyen benne sim kártya a biztonság kedvéért és ha lejöttek a frissítések, illetve bekapcsoltad az automatikus hívasrögzítést, akkor mehet vissza a sim kártya/kártyák.
Angolul írja lépésről-lépésre a telepítést Odinnal. Letöltési idő nekem 5-7 óra volt, természetesen ha fizetsz, akkor gyorsan lejön.
Honor 200 Pro
-
ktomcat
senior tag
Köszönöm szépen, még kis nyomozás után nekifutok, egyik helyen láttam a smartswitch appot addig azzal mentek egyet hátha megkönnyíti valahogy a költözés folyamatát így root nélkül
pont előző héten vettem meg a swiftbackupot de végül az sms és a hívás lista visszaállításnál többre nem futotta@zzola
TD3 (XEH)-et ír a smart switch, az INS verziót már letöltöttem de akkor ha felteszem ebből valami hátrányom származhat?
az más kérdés hogy jelenleg az aktuális firmware-t keresem több órányi letöltési várakozás nélkül, hogy ha netán valami balul sül el legyen hova visszatérni[ Szerkesztve ]
-
ktomcat
senior tag
Beírtam a google tárcsázóba a kódot fel is jött egy menü (sales/net,net2 code) XEH és alatta sorolja a 3 betűs rövidítéseket de INS nincs
Illetve akkor ez most úgy működne hogy lényegében a tárcsázóból váltok régiót és akkor engedi a 10et leváltani, aztán amikor felteszem az update-l akkor már lesz is hívásrögzítés? Vagy amíg frissítem akkor vegyem ki a sim kártyát?[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz ktomcat #2830 üzenetére
S10 topikból néztem a CSC-t. Ha nincsen benne, akkor marad Odinnal a flash! Ebben az esetben ne a home CSC-t használd.
Egyébként igen, a tárcsázóval/kóddal lehet CSC-t váltani.Odinnal told fel a letöltött romot, majd nézd meg milyen régióra állt be a szoftver. Ha nem a megfelelő, akkor a G tárcsázóval tudod beállítani a megfelelőt.
FR-t tolj majd a frissítés és váltás után is, biztos ami biztos.
Sim-et vedd ki, az a tuti. Én bent hagytam a kártyát, amikor váltottam CSC-t.Samsung drivert ne felejtsd el telepíteni, bár ha a smart switch ent van, akkor a driver is.
[ Szerkesztve ]
-
ktomcat
senior tag
Köszönöm szépen az instrukciókat megtörtént a telepítés, elkezdtem visszatölteni a cuccokat rá első körben nem volt bent a sim, beállítottam a hívásfelvételt aztán újraindítottam és leellenőriztem újra hogy ott van e majd betettem a simeket és a felvétel rész rendben van most már simekkel újraindítva is
De a google tárcsázós kódnál most nem csinál semmit csak visszadob a névjegyzékbe miután elírtam :S Származhat ebből hátrányom ha nem csinálom meg?
-
pprod94
aktív tag
Sziasztok! Aki feltette a 11-et, azoktól szeretném kérdezni: van már 60fps videózási lehetőség?
-
törölt tag
A Samsung megint adott és elvett (szokásához híven)
Az A52/72 telefonoknál a sim tálcát hybridre cserélte, 2 sim+ micro sd így felejtős, sajnos minden leírás és unboxing video erre utal!
Ez sok embernek lesz probléma !
-
Dimond G
senior tag
válasz #46894336 #2839 üzenetére
Igen van dual sim, amibe akár 1 sim + SD kártya mehet bele!
Ráadást a töltők is különböznek! Mert az A52 adatkábele usb/type -C, míg az A72-nél az adatkábel type-c/type-C!!! Nekem A52 5G-m lesz (remélem már hétfőn) és így nem kell vennem 25W-os töltőfejet, mert van itthon.
A 60fps viszont ha jól láttam ebből a szériából is kimaradt! A képstabilizátornak viszont örülök! -
Gabesz11
tag
Meg tudjátok mondani milyen régióra kell váltanom hogy OTAn tudjak frissíteni 11.re
-
Gabesz11
tag
Odin van macre?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest