- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz vlesi69 #2353 üzenetére
Nem tudom nálatok milyen a 4 G, de nálunk csapni való pedig légvonalban 100-200 méterre vannak az antennák. 1 héten belül 2 db A 71 et vittem vissza annyira használhatatlanok voltak. Pedig bőven meg felelt volna az igényeimnek. Utólag kiderült ez samu betegség a gyenge vétel. Azért írtam, hogy a 4 G is még gyenge nemhogy az 5.
-
kokokka
őstag
válasz Black_Raven #2357 üzenetére
-
dlaj
őstag
Valaki írta itt a napokban, hogy kikapcsolt AOD mellett jobban teljesít a ujjlenyomat olvasó. És tényleg jobb lett. Mostmár 20-ból 19 a találat.
Viszont így semmi értesítés nem villan fel a kijelzőn.
Én nem állítottam be jól, vagy itt nem működik hagyományos módon, mint pl a Xiaomin?
Vagy valami app ami működésre bírja? -
férfiállat
tag
[link]
sziasztok! valaki próbált már rá hasonló tokot? mi a véleményetek róla??
régi s4-emen használtam tökéletes volt.
most egy a5 2017-n használom, de ezen elég gyengén muzsikál az ujjlenyomat olvasó miatt.
Azért kérdezem mert ez a telefon elég nagy, ez a tok pedig még növel rajta pár centit, az ultrahangos ujjlenyomat olvasót nem fogja zavarni, hogy előtte van 1 üveg? -
nicu71
addikt
válasz férfiállat #2364 üzenetére
Hát ormótlan lesz annyi bizonyos.Bár ha nagy a kezed akkor talán.Én üvegfoliával használom,türhető az ujjlenyomatolvasó is /az ismert trükköket alkalmazva.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Black_Raven
veterán
Szia! Ezen nincs ultrahangos ujjlenyomatolvasó, az egy másik film. Optikai ujjlenyomatolvasó viszont van, az üveg csak akkor jó, ha kompatibilis vele.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Badboys
őstag
Nyugodtan lehet
vitatkozni. Tessék csak vissza lapozni 2 hónapot Akkor volt itt téma részemről és ment vissza a 2 db. A 71. Eldobálta a wifit és a térerő is egy kaki volt. Cseréltek modemet minden szart kipróbáltak a hiba maradt. Érdekes módon akkor mások is írták, hogy ez valóban évek óta meglévő hiba. Lehet mérni bemutatni bármilyen ábrát. A hiba az ön készülékében van. Ne hasonlítsunk össze egy preferált helyen lévő sávot egy esetlegesen l@szartal. Más típusú samu viszont megint más jellegű hibát dob ilyen téren. Ez a sajnálatos tapasztalatom. Mindenki azt mond és mutogat amit akar. Részemről a vita lezárva. Közel 40 éves mobilos készülék és szolgáltatói tapasztalataim nekem mást mutatnak. Ezt akkortól számítom mikor itt nem is forgalmaztak mobiltelefont vagy ha igen megfizethetetlen volt és GSM 900 volt az első cég neve. -
kutga
nagyúr
Nem, és nem is fogok.
MOD
Badboys
Ezt mire írtad?MOD
dlaj
Beállítások-Zárolt képernyő-Always On Display-Érintse meg a megjelenítéshez.[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
Black_Raven
veterán
Westel 900>>T-Mobile>>Telekom. Ezt még a Googli is tudja.
-
Black_Raven
veterán
válasz Black_Raven #2372 üzenetére
Pontosan 30 éve.[kép]
-
törölt tag
válasz Black_Raven #2372 üzenetére
Pannon gsm>>Telenor>>PPF csoport(Telenor) . . . >>Mészáros gsm
-
kutga
nagyúr
Valaki használja a véletlen érintés védelem funkciót? Már sokadjára kapom elő a zsebemből a telót úgy hogy egy kis lakat van a képernyő közepén az ujjlenyomat olvasó helyett, ami eléggé bosszantó amikor gyorsan meg kellene néznem valamit. A véletlen érintés védelem így pont azt nem látja el, amire kitalálták, vagy épp ellenkezőleg, azt az érintést is véletlennek veszi ami pont nem az, vagy hogy van ez?
-
worxland
addikt
válasz Black_Raven #2375 üzenetére
Számlarészletezés vidám lesz:
1. Gázszerelő díj xxxx Ft
2. Viktornak xxxx Ft
3. Fidesz részére xxxx Ft
4. Hívások összesen xxxx Ft
5. Nemzetellenes telefonszámok hívási felára (360 Ft/perc +ÁFA) xxxxxxx Ft
6. Stadion díj xxxx Ft
7. Saját lábra állási gyorssegély az éppen esedékes gyereknek a "Család"-ban xxxx Ft[ Szerkesztve ]
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
nicu71
addikt
Ha gyakran hordod a zsebedben akkor a duplakoppot felejtsd el ,mert az a rész kritikán aluli.Minden surlódást a zsebben nyitásnak érzékel .Hiába van kis lakat ikon,meg véletlen érintések elleni védelem ,nem jól működik.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Black_Raven
veterán
Nem kéne ugrálni a fényerőnek, sőt nem is ugrál, első perctől automatán van, első napokban kézzel picit kellett állitanom rajta, de megtanult mindent szépen. A lakat nekem akkor tünt el amikor végleg száműztem az ujjlenyomatolvasó mutatását a kikapcsolt kijelzőn, tudom hol van kb, így is műxik jól ha nem pontosan van az ujjam rajta. AOD nincs, óra van.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
-
hunfefe
tag
Sziasztok.
Egy kérdés.
Hogy lehet kikapcsolni azt hogy ha jön egy üzenet,pl telekom akkor az megjelenik a hiváslistában.??
Ez a régi telónál nem volt.
Köszi.Samsung Galaxy
-
kutga
nagyúr
válasz Black_Raven #2388 üzenetére
FR most nem fér bele. De ez valóban Android probléma lesz.
-
kutga
nagyúr
Akit esetleg érint megtaláltam az alkalmazkodó fényerő alap helyzetbe hozása kapcsolót az Alkalmazások-Device Health Services-Tárhely alatt. Teszek vele egy próbát.
Ahogy olvasom pár hét kell neki amíg megszokja a felhasználói szokásokat, aztán van akinek működik, van akinek nem. Úgy tűnik néha az ilyen menő új funkciók többet vesznek el mint amennyit adnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- LEGO klub
- Philips LCD és LED TV-k
- DIGI internet
- Ukrajnai háború
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs