Új hozzászólás Aktív témák
-
Beppe91
aktív tag
Hello! Ami samfirmwaren van fenn galaxy apollo néven, az jo a galaxy 3hoz?mert mindekettő i5800. Próbálta már valaki a jps-t?vagy melyik most a legjobb rom a telohoz?köszi a választ előre is.
[ Szerkesztve ]
Iphone 8 Plus // Microsoft Lumia 950 // Logitech DFGT // SJCAM SJ4000
-
fecotom
csendes tag
úgy halotam hogy a sony eriscon xperia neo-n nagyon jól menek a játékok ez igaz?
-
-B-
senior tag
válasz hodostamas #11897 üzenetére
ez jól hangzik! lehet róla tudni vmit?
-
ntomka
nagyúr
Na most akkor ha ezt megmókázom, leforgatom úgy az egész g3mod kernelt, akkor jó vagyok?
ツ Headphones on - World off
-
ntomka
nagyúr
válasz hodostamas #11907 üzenetére
Meg fogom nézni, amint akad egy kis időm. Még az eredeti konstansokat is megtaláltam, szóval visszaírni gyerekjáték. A forgatással szokott a gond lenni.
Szerdán lehet veszek egy LG optimus 2x p990-et, ezzel meg még meglátjuk mi lesz. Legfeljebb ezen fogok kísérletezni, aztán az lg-t nem szemetelem tele.
De amúgy komolyan érdekel ez a dolog. Van rá xda-n komoly kis tutorial is hogy kell csinálni, ha követem és figyelek a hibaüzenetekre gondolom váratlan nem igazán érhet. Max lesz egy drága téglám.
Más: kyrillos 7.1 + g3mod kernel + az általad javasolt téma + saját init.d script = eddig a leggyorsabb. Érezhető. A kyrillos önmagában brutál instabil és folyton fc-t nyom, nemtom milyen kernelt rakott bele vagy hogy, de nem sokat ér.
[ Szerkesztve ]
-
littlelion21
addikt
Srácok, a MyPhoneExplorer hova és milyen formátumban menti az archívumokat?
-
Ceree
senior tag
válasz littlelion21 #11909 üzenetére
Azt nem tudom hova és milyen formátumban, mivel nincs is rá szükség, hogy tudjam. Kijelölöd programon belül az archívum mappában az üzeneteket -> jobb egérgomb -> exportálás. Máris olyan formátumban van, ahogy szeretnéd.
Másolat_eredetije
-
sir fg
aktív tag
válasz ntomka #11908 üzenetére
Olyat nem lehet, hogy az egész feszültség --> kijelzett százalék karakterisztikát átírni?
Tök jó lenne, ehhez most készülök lemérni az akkuállapot - feszültség függvényt. A telefont belövöm úgy, hogy a lehető legpontosabban konstans legyen a fogyasztás: repülő mód, rádiós modulok ki, PowerAmp egy számot ismétel, fixen 667 MHz...., és fájlba rögzítem a feszültség változását az időben, miközben teljesen lemerül az akku. Az időnek lehet később megfeleltetni a % skálát, majd az így kapott függvényt megfordítva előáll egy feszültség - % függvény, amit vagy kernelbe kéne fordítani, vagy - normálisabb kernel mellett - egy egyszerű, saját App-pal kijelezni (Battery indicator) szerűen.Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
ntomka
nagyúr
válasz sir fg #11911 üzenetére
Elég sok mindent kiszedtek az eredeti kódból, a max feszültséghez tartozó konstanst meghagyták, így azt egyszerűen át kell írni. Persze még utána a hivatkozásokat is át kéne nézni, hogy nem e írtak át képleteket a csökkentett értéknek megfelelően. Aztán fordítani és tesztelni. Most hétköznap ennyire sincs időm, talán hétvégén.
-
sir fg
aktív tag
válasz Rimuru #11913 üzenetére
Lényegében de, csak nem teljesen jól, ld. például a G3Mod kernel esetét, amit Tamás fentebb írt. Mindegy, elszórakozok most a méregetéssel. Később kitanulom az alkalmazás-fejlesztést, és majd összehasonlítom a kernel szerinti kijelzést a saját logikám szerintivel
Aztán végül kijön, hogy tök ugyanazEricsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
sir fg
aktív tag
válasz sir fg #11911 üzenetére
Na, az eredményekről, elméletemről rittyentettem egy cikkszerűséget: [link]
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
őstag
őszintén nagyon várom. mint már írtam, a mostani is kifogástalan lenne, ha a wifis hülyeség nem zavarna be. ráadásul már egyre gyakrabban jelentkezik nálam. (legújabb megoldásom: nem kapcsolom ki. nem egy energiatakarékos módszer, de legalább működik...)
jó munkát hozzá
szerk:
sir fg: grat, szép munka, még számomra is többnyire érthető volt! csak lesz valami jó megoldás
[ Szerkesztve ]
"... and I hope you have a great day!"
-
sir fg
aktív tag
válasz pető bá' #11918 üzenetére
Köszi. Bosszantott a dolog, hogy még ezt sem tudják jól megcsinálni, hát le kellett írnom a gondolatmenetemet. Aztán persze lehet, hogy nem olyan egyszerű a dolog, mint ahogy elképzelem. De nagyon örülnék, ha az akksijelzés lenne a legnagyobb problémám a ROM-okkal...
Én is kíváncsi vagyok az új Destinyre nagyon! Az 1.3-at én nem használtam tartósan, nekem sem ment a wifi. A Destiny 1.2 volt a mindennapi használatra a legstabilabb az általam eddig próbált ROM-ok közül (telefonálni is lehetett vele), csak ott a kamera bug volt, ami miatt nem lehetett hálózat alapú helymeghatározás bekapcsolva, meg a GPS sem ment jól egy idő után... Az új stock ROM-ok esetén (JPQ, JPS) meg néha előfordul hívásmegszakadás, ha az adatforgalom aktív. Mintha beragadna valami... Csak a repülőmód ki-be kapcsolása segített. De volt hogy ezután sem talált hálózatot, újra kellett indítani. (Újnak számító, másfél éves SIM kártyával...).
Szóval várom!Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
Mentolka
senior tag
Szia Tamás,
Nekem frankón működik az 1.3 non-uv. Semmi problémát nem tapasztaltam se WiFi, se kamera téren.
Azért kíváncsi vagyok az új verzióra. -
Béka86
csendes tag
Sziasztok!
Stabil és gyors ROMot és kernelt keresek, eddig Kyrillos 7.1 + G3mod 1.8 volt fent, kipróbáltam a Fugumod kerneleket is, de egyik sem jött be, instabil az egész, pl. random újraindul, lefagyasztja egy menüpont vagy a gyári böngésző, stb. Ami stabil volt az a sima XXJPM, de az meg döglassú. Lehet hogy csak nagyobbak az igényeim ennél a telefonnál és nincs ilyen "csoda rom", de ha valaki mégis tud ilyesmiről az megoszthatná a tudását
Üdv.
-
snorbi01
csendes tag
Sziasztok!
A következő a problémámemrég elrepedt a telefonom kijelzője, vettem újat, kicseréltem és most a töltés közben megáll, kiírja, hogy i5800 és kész.Próbáltam újrarakni a firmware-t de az sem segített. Valakinek valami ötlete? -
hodostamas
addikt
-
Assimilator
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom.
WIFI kapcsolaton keresztül felmegyek Market-re és letöltök valamit.
Ekkor kiírja, hogy "letöltés megkezdése" és alul megy a kis szürke-fehér oldalcsíkos sáv.
De ez így is marad 10 perc elteltével is, akkor is még a "letöltés megkezdése" státuszban van.
Bármit szeretnék letölteni, ugyanaz a helyzet.Valaki tudja erre a megoldást?
Előre is köszönöm!!!
-
sir fg
aktív tag
válasz Assimilator #11926 üzenetére
Szia!
Ilyen, vagy hasonló problémára nekem segített, amikor töröltem a market alkalmazáshoz tartozó adatokat.
Beállítások -> Alkalmazások -> Alkalmazások kezelése -> Market (kikeresed) -> Adatok törlése gomb.hodostamas:
Ez gyors volt, király Este tolom is fel..[ Szerkesztve ]
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
sir fg
aktív tag
válasz hodostamas #11925 üzenetére
Az szándékos, hogy az odinnal történő ROM feltöltés utáni első újraindítás után egy felkiáltójel és egy robot jelenik meg a képernyőn, és percekig nem történik semmi? A bekapcsoló gombot hosszan nyomva újraindul, és bejön a recovery menü, onnan a reboot-ra nyomva elkezd bootolni... Most várom az első indulást...
Szerk: OK, bebootolt. De a kérdés még áll. Szándékosan így kell csinálni, vagy csak nálam nem akarta az igazságot? Többször próbáltam, volt előtte akksikivétel, volt SD kártyával (véletlenül) és anélkül is.[ Szerkesztve ]
-
sir fg
aktív tag
válasz pető bá' #11930 üzenetére
Várj még, az sokáig villogott nekem is. De a robot neked is csak a kikapcsológombra tűnt el?
Szerk:
Az a lényeg. Én is most már pakolgatom vissza a programokat. Kíváncsi vagyok, tartós lesz-e a ROM[ Szerkesztve ]
-
sir fg
aktív tag
válasz pető bá' #11932 üzenetére
Igen. Korábban már próbáltam g3mod kernelt, igaz, csak pár napra, de tetszettek. Az akkuállapotot jelzik az újabb verziók hülyén, de ez az 1.4-es még jól jelzi, hodostamas ezért választotta ezt.
-
sir fg
aktív tag
válasz Rimuru #11934 üzenetére
Én nyomtam gombokat, de nem esküszöm meg, hogy mindet próbáltam.
Viszont: Óra alkalmazás nincs??
-
sir fg
aktív tag
válasz sir fg #11935 üzenetére
Az óra alk. hiánya azért zavart elsőre, mert nem tudtam, hogy egy marketről szedett alarm program által beállított ébresztő is integrálódik olyan szinten a rendszerbe, hogy pl. a lock screen is, meg a sense analog clock widget is kijelzi a köv. ébresztés idejét. De ez működik így is :-)
Viszont az Opera Mobile nekem is force close-ol.
-
hodostamas
addikt
opsz, tényleg, azt elfelejtettem odaírni, hogy cwm-nél odin után menü, aztán reboot sry
operát megnézem mi a rákja van
clock meg ugye szar a 2.2-be, mert ha másnapra akarod állítani nem elég az órát átlőni, a napot is kell külön. marketen vannak sokkal jobbak
szerk.: hm, olyan mintha nem látná a LIB-eket a system-ből az opera..
[ Szerkesztve ]
-
őstag
kicsit UV-ztem, később meg beragadt 222Mhz-en, restart után minden rendben.
az alap háttérképet hol találom meg? Titanium visszaállította restart után a sajátomat, de nagyon tetszett a "gyári".
igazából kernelt akarok cserélni, amit eddig is használtam 1.3 alatt, a g3mod 1.6 ultimate-t. a kérdésem: ez mehet rá ugyanúgy mint az 1.3-ra?
-
őstag
elfelejtettem írni: a hirdetések megjelennek az appokban netkapcsolattal. ez eddig nem volt tiltva?
oké, köszi
[ Szerkesztve ]
-
sir fg
aktív tag
válasz hodostamas #11941 üzenetére
update.zip-pel, vagy újra kell flashelni?
-
sir fg
aktív tag
válasz hodostamas #11943 üzenetére
OK lényeg, hogy az adatok ne vesszenek
-
őstag
válasz hodostamas #11943 üzenetére
ilyeneket még nem csináltam, majd kérlek adj hozzá leírást/magyarázd el valahogy
am. operát nem használok, AdFree nem olyan nagy gáz, más baja meg nincs."... and I hope you have a great day!"
-
sir fg
aktív tag
válasz hodostamas #11941 üzenetére
Még egy észrevétel: elvileg a gyári böngésző törölve lett, de az ikonja még megvan, csak hibaüzenetet dob. vagy ez csak a Launcher Pro visszaállítása miatt van?
-
Ronin83
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
InDroid 6 alatt miért nem tudom a fájlrendszert átrendezni? Makacsul rfs, ha átállítom FSC-vel, nem veszi be az apply&rebootot.Sok köszönet!
-
sir fg
aktív tag
válasz hodostamas #11947 üzenetére
OK.
Közben egy érdekesség:
Olyan, mintha össze lenne cserélve egy sztring: azt írja a lock screen, hogy SIM lezárva, holott nem, hisz netezek. Csak most jelent meg, és az ikon alapján is úgy tűnik, hogy inkább az akku merülését akarná kiírni.
(töltöttem fel screenshotot, remélem látszik, telóról írok).
szerk: nem jött össze, a link gombot se tudtam használni (opera mini), link:
mobilarena.hu/dl/upc/2011-09/20/111274_dhctey0pqbzkgknt_sc20110920-183845.png[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest