- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bajgunar
aktív tag
Asszony RN9Pro-ját is megcsináltam!
Ennyi volt a megoldás!
Köszönöm.Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
Bajgunar
aktív tag
Twrp-ből.
Nah azt nem raktam fel. Nem nyitottam bl-t. Nem akartam azzal is szívni. Aztán bl miatt nem megy ez-az. Majd zárni, meg format. Újra belakni....
Ez volt a legjobb, legegyszerűbb, leggyorsabb.Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
Moki2
aktív tag
válasz Bajgunar #4053 üzenetére
Én xiaomi.eu rom miatt redmi note 5 óta inkább nyitogatom bl-t. Főleg hogy note 8 nál behozták global-eu szinten a google tárcsázót és üzeneteket , egy hétig kellett vele együttélnem , hatalmos visszalépésnek éreztem 😆. Mondjuk most a google szívózása miatt ott is macerás a google pay , de elvileg megoldották . Visszazárni sose akartam
-
Moki2
aktív tag
válasz energiezolee #4055 üzenetére
Én root nélküli megoldásra gondoltam , mostanság felhagytak azzal , hogy romba van integrálva ,appként frissűl linken keresztűl. De mivel nem használom ezt a funkciót nem mertem róla biztosra nyilatkozni.
-
energiezolee
aktív tag
Manuálisan (linken keresztül, ahogy írtad) is lehet, de Updater app is írja, ha van frissítés és úgy is tölti le, mintha a ROM frissülne (akár automatikusan is). Tudom, hogy nagyjából te is ezt írtad, csak kicsit pontosítottam...
Amúgy most is bele volt integrálva a ROM-ba, csak ugye a Google tiltogatása miatt muszáj volt nekik frissíthetőre megcsinálni (tehát külön modulos formában), hogy ne a teljes ROM-ot kelljen minden alkalommal frissíteni, mert az kissé (vagyis inkább nagyon) szívás lenne.[ Szerkesztve ]
Üdv : Energie Zolee
-
bsanzika
tag
válasz Gyula196906 #4049 üzenetére
Eza megoldás akkor is használható, ha nem 99, hanem 2%-nál áll meg a folyamat, de hibaüzenet nélkül?
A letöltött rom ugyan úgy kb 4gb.
2gb ingyen felhő tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/AACGXFiKSRj59u0ldEvB1--_EMSApcEsaFU?src=global9 --- Használd egészséggel!!! :)
-
energiezolee
aktív tag
válasz bsanzika #4059 üzenetére
Szia!
Nem tudom Gyula196906 olvassa-e a fórumot, de szerintem próbáld ki nyugodtan. Megfelelő rom letöltése esetén nem hinném, hogy lenne baja a készülékednek...
[ Szerkesztve ]
-
Gyula196906
senior tag
válasz energiezolee #4060 üzenetére
Energezolee : Olvassa...
Bsanzika : próbáld ki nyugodtan, ha mindenképpen akarsz frissíteni
Pontosan nem tudom hány %nál állt le(96-on volt amikor odanéztem utoljára)
Lehet pont 98- on állt le
Mielőtt elindítja a telepítést úgy is ellenőrzi a csomagot
Hupp, most nézem 2%nál állt le neked
Ha mégis 4 gb, akkor gyorsan lekapta
Vagy csak a lefoglalt helyre ír annyit...és a tényleges file méret nem annyi[ Szerkesztve ]
-
bsanzika
tag
válasz Gyula196906 #4061 üzenetére
Kipróbáltam, kiírta, hogy hülye vagyok, nem megfelelő a csomag. Letöltöttem máshonnan, betallóztam, hibátlanul feltette. Köszönöm szépen a mi assistos infót.
2gb ingyen felhő tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/AACGXFiKSRj59u0ldEvB1--_EMSApcEsaFU?src=global9 --- Használd egészséggel!!! :)
-
Kecskemt
friss újonc
Vibrál néha a kijelzőm. Mint ha így a színhőmérséklet váltogatódna, de így vibrálva. Ritkán csinálja, heti egy-két alkalommal és ilyen 2-3 másodpercig tart. Alig érzékelhető, de én nyilván észreveszem. Ez jelent valami gondot, vagy ne foglalkozzak vele? Új telefont nem vennék még, ha nem muszáj. Viszont, ha ez a jelenség azt prognosztizálja, hogy tönkre fog menni a kijelzőm, akkor bosszantó lesz, mivel nyilván akkor fog bekövetkezni amikor a legnagyobb szükségem lenne a telefonra.
-
Kecskemt
friss újonc
válasz Gyula196906 #4066 üzenetére
120
-
Kecskemt
friss újonc
válasz Gyula196906 #4068 üzenetére
Kipróbálom
Köszönöm -
bsanzika
tag
válasz Gyula196906 #4064 üzenetére
Igen, azt sikerült feltenni.
[ Szerkesztve ]
-
-
pingwin92
aktív tag
Lehet, hogy általános probléma, ilyet nekem is csinál, bár nem minden videónál,. Írtam már róla itt a topikban pontosan, vissza lehet keresni.
Nem tudom, véletlen egybeesés-e, de nekem azóta kezdte el csinálni, hogy kikapcsoltam a RAM bővítményt. Azóta visszakapcsoltam, de továbbra is csinálja. Én ezért is használom kb. állandóan 60 Hz-en. Na, meg azért, mert 120 Hz-en általában laggol. -
energiezolee
aktív tag
válasz Gyula196906 #4076 üzenetére
Én meg úgy tudom lesz még! Legalább is ez szerint.
[ Szerkesztve ]
-
Bajgunar
aktív tag
válasz energiezolee #4077 üzenetére
Ezt már október óta ~6x újra kiadták, s már nem szerepelt rajta N10Pro...
Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
Gyula196906
senior tag
válasz energiezolee #4077 üzenetére
Az már nagyon régi eszköztámogatási lista, azóta többször módosították
Olyan hogy miui15 már nem is létezik
"Átnevezték" hyperOS -nek
Főverziót már amúgy sem kaptunk volna, mx biztonságit
Abból talán még egyet kaphatunk (márciusit) de nyárnál előbb nemigen számíthatunk rá, mivel nagyon sok a dolguk a fejlesztőknek -
aldebaran
őstag
Van egy ilyen telefon. Recovery / Mi assistant -mödban nem kapcsolódik a géphez.
Újabb frissítést egyáltalán nem talál, azt írja, hogy a legújabb frissítés már telepítve van. Mit lehet tenni?Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
Bajgunar
aktív tag
válasz aldebaran #4081 üzenetére
Usb hibakeresést bekapcsoltad telón? (Fejlesztői módban).
Assistan elindít. Kiírja csatlakoztasd a telót. Teló újraindít recovery, kiválaszt assistant connection. Megnyom bekapcs gomb. Előjőn csoda assistant logo. Rádug usb. Megjelenik assistantban. Kivalaszt frissítendő rom. Azt felrakja.
Ez nem megy?Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
aldebaran
őstag
válasz Bajgunar #4082 üzenetére
Így csináljuk, de a gépen nem érzékeli, csak a csatlakozás gomb van, holott amikor be van kapcsolva a teló, akkor automatikusan továbbmegy.
A telon amikor kiválasztjuk az mi assistent ez látszik:
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
aldebaran
őstag
válasz Gyula196906 #4085 üzenetére
Igen, gyári kábel.
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
-
aldebaran
őstag
válasz energiezolee #4088 üzenetére
Amikor a teló be van kapcsolva, akkor létrejön a kapcsolat a teló és a gép között.
-
Francia91
veterán
válasz Gyula196906 #4093 üzenetére
Nekem nincs nyitva a BootLoader, mégis tudtam engedélyezni az USB hibakeresést.... Csak a fejlesztői beállítási lehetőségeket kellett engedélyeznem, a Telefoninfóknál a MIUI ikonra bökdösve egymás után gyorsan jópárszor...
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
aldebaran
őstag
válasz Gyula196906 #4093 üzenetére
Igen, engedélyezve van.
-
mouzrr
őstag
Sziasztok,
adott egy Redmi Note 10 pro, amin egyik napról a másikra nem lehet semmilyen alkalmazást megnyitni, a beállításokban sem nyílik meg minden. Appokra azt írja, hogy az alkalmazások megnyitása előtt várjon amíg újr.... gondolom amíg "rendesen újraindul a telefon."
Szeretném róla lementeni az adatokat, mielőtt gyári visszaállítást csinálok rajta, azonban nem ismeri fel egy számítógép sem, több kábellel próbálva. a mi suite sem, recovery illetve safe módból sem.
Mit lehet még megpróbálni hogy a fájlok lementhetővé váljanak?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest