- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
keep2000
tag
Android telefonon működik nektek a smart notification funkció? Nekem sem (M400 és Xiaomi Redmi 3) és a páromnak sem (M200 és Xiaomi Redmi 4X). Bluetooth bekapcsolva, minden a leírás szerint, semmi. Páromnak dobozból kivéve ment kb fél órát utána semmi. Szerviz szerint android telefonok szokott gond lenni, néha csak első Bluetooth szinkronig megy, stb. Rendes global supportot nem találtam. Valakinek tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE, Honor MagicWatch 2
-
-
anorche1
őstag
Elromlott az órám microusb -je, nem veszi a töltést. Próbáltam több kábellel, több portról is, de nem jó
Gari nincs már rá.
Mennyibe kerül a javítása, nem tudjátok?"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Lackooo84
nagyúr
válasz anorche1 #560 üzenetére
Fitexport Ltd.
Soroksári út 16/C
1095 Budapest
Tel. +36-1-348-6377
Email: office@polarhungary.hu
Website: www.polar.com/huPedig úgy emlékszem FB-n a csoportjában valaki azt íra ingyen kicserélték neki gari után, mivel ez egy szériahiba és ott be tud ázni az óra illetve a gumi dugó miatt könnyen korrodál.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
-
anorche1
őstag
Kicserélték a csatlakozót, és így sem tölt
21k a javítás"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Dániel
csendes tag
Sziasztok!
Teljesen véletlenül nem használja valaki az óráját Huawei P10-zel? Jól működik a szinkronizálás?
-
anorche1
őstag
válasz Lackooo84 #561 üzenetére
Egyébként mennyire megbízható ez a szerviz?
Mert az órámat haverom vitte fel nekem pestre hozzájuk. Ott azt mondták neki, hogy a csatlakozót kicserélve sem tölt. Viszont nem kellett a csatlakozó cseréért fizetnie, hisz nem cserélték ki, ugyan az maradt benne.
Nem lehet, hogy csak kamuztak a haveromnak, hogy 5000ft helyett 4x annyit szedjenek be?"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Lackooo84
nagyúr
válasz anorche1 #574 üzenetére
Én eddig még csak jót hallottam róluk. Nem lehet, hogy a barátod értett félre valamit? Nekem ez a "visszatették a régi csatlakozót" eléggé fura. Gondolom nem egy plug and play cucc, forrasztani kell stb, nem hiszem, hogy beleteszik, aztán visszacserélik a rosszra.
The Truth is out there...
-
anorche1
őstag
-
AmjadOmish
újonc
Sziasztok
Hétvégén elkövettem egy 53.5 órás bringázást. Csak a pulzust rögzítettem, ami meg is történt, mert az órán látszanak adatok, viszont nem tudom leszinkronizálni. (Annyit átvitt, hogy kétezer százalékos voltam három napig, de a pulzus görbe, max min adatok... Nem.) Se gépen, se telefonon. Sincing failed. Túl hosszú lett? Marad a reset?[ Szerkesztve ]
-
spicigsxr
újonc
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy m400- hoz lehet e venni gumidugót, ami a töltő helyére kell?! ( a gyerekek eljátszották😪) Ha igen akkor hol?? Köszönöm a segítséget!!
-
n00n
őstag
Több, mint egy hónapja van meg az M400-ason. A kérdésem, hogy annak mi lehet az oka, hogy a Running Indexen ez alatt folyamatosan lineárisan csökken? Heti 4x járok futni, szóval inkább javulnia kellene nem csökkennie. Ötlet?
-
spicigsxr
újonc
Ok, elhiszem. De nem lesz baja az órának ha belemegy az izzadság?
-
MODERÁTOR
Azért várjunk. Ha első szériás és nem cserélték neki a csatlakozót, akkor kellhet a kupak neki nem?
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
n00n
őstag
Polar Flow található Programs-ot használja valaki? Generáltattam magamnak egyet, ami pulzuskontrollal futtat, hát nem volt egyszerű tartani a zónákat olyan lassan kellett mennem.
-
Viper26
nagyúr
241 lépésre nem sok kicsit 481 elégetett kalória?
Legalábbis ezt mutatja...Valós adat lehet vagy valami nincs rendben az órával?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Viszont edzés közben meg jól számol kb., húsz perc tekerés úgy 200 kalória, ami szerintem rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hatvan időegység. [Update 63]
- Home server / házi szerver építése
- EAFC 25
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest