- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
válasz enginev3.0 #12352 üzenetére
Üdv:Viktor
-
Viktoár
addikt
Sejtettem hogy fizetős funkció, köszönöm a tippet megpróbálom.
-
Viktoár
addikt
-
Elemental
addikt
válasz enginev3.0 #12355 üzenetére
Nekem a tautulli sem küld semmit. Vagy ott be kell lőni a Notification Agents-et?
[ Szerkesztve ]
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
Szép lassan építgetem fel a library-ket, most éppen a sorozatoknál tartok. Miért van az, hogy egy sorozatból a 7 évadot felismeri, az első háromban az összes 13 epizódot is, de a maradék négy évadből csak 1-1 epizódot rak ki mindegyikben. Ha Mappák nézetet választok, akkor is csak 1-1et rak ki minden mappában. A nevezéstan ugyanaz, egy mappában van 7 almappa (Évad1, Évad2 stb. Évad7-ig), adott évad mappájában meg ugyanúgy elnevezve a fileok (pl: 04x08 és az epizód címe).
Keresőnek és ügynöknek a Plex TV Series van beállítva. Mit csinálok rosszul?[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
válasz schferenc77 #12361 üzenetére
Nálam vannak sorozatok aminek az évadjai nincsenek egy mappában és úgy is működik.
Például a rick és morty :
A plex úgy is egybe rakja az évadokat ha az ügynökben ugyanazt a címet adom meg.
Esetleg a fájlok neve lehet a ludas?
Nálam így vannak elnevezve:
Mappa: Rick.and.Morty.S01.BDRIP.x264.Hun-Krissz
-videofájlok:
Rick.and.Morty.S01E01.BDRIP.x264.Hun-Krissz.mkv
Rick.and.Morty.S01E02.BDRIP.x264.Hun-Krissz.mkv
stb......[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
válasz enginev3.0 #12362 üzenetére
Ah, megvan, működik, csak az adguard letiltotta a onesignalt
A Tautulli Remote Appot állítottam be.
Android app:
[ Szerkesztve ]
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
A Plex-ben nem látszanak nekem azok a filmek, amik iso fájlként vannak a NAS-on, illetve azok sem, amik bluray mappa rendszerben vannak. Van valami trükk arra, hogy mégis le tudja játszani ezeket is a Plex?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó ....
-
blakey
titán
válasz ratkaics #12367 üzenetére
Nem tudja kezelni az ISO-kat, BDMV-ket. Azokhoz másik alkalmazást kell használni. Esetleg átrakod őket mkv-ba.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Qtyii
tag
Most egy mappába töltődik le minden film és sorozat. A plex el ezért ugyanaz a mappa van megadva filmeknek és a sorozatoknak is. Mindegyiknél minden ügynök ki van választva úgyhogy ez nem gondolom hogy gond lenne... De A sorozatokat néha 10-20% nem mindig ismeri fel.
Ez mindenkinek problémás... Néha a torrent neve a rossz de nekem nincs kedvem pepecselni ezzel.
Mi lehet a megoldás? -
bekes.andras
tag
Urak!
A PLEX élő TV-s része még mindig ennyire botrányosan szar, vagy én nem veszek észre valamit? A csatornakiosztás módosításakor nem menti el a változásokat, ha nem egyesével állítom azokat. Több tuner esetén nincs mód a csatornakiosztások másolására, vagyis mindegyiknél végig kell(ene) csinálnom a bugos folyamatot... Találkozott más is ezzel a problémával?
Éljen a SkyNET! :D - http://sites.google.com/site/htpconweb/Home
-
tkomlosi
aktív tag
válasz bekes.andras #12376 üzenetére
Szar, nagyon. Tvheadend-et tudom javasolni.
-
Mezga Aladár
veterán
Üdv!
1, hogyan tudok almappát kizárni a szkennelésből,
2, vásárlás nélkül a telefonos plex app miben tud kevesebbet.Előre is köszönöm a válaszokat.
-
enginev3.0
félisten
válasz Mezga Aladár #12378 üzenetére
1.-
plexignore fájl
[link]2.-
csak 1 percet enged nézni bármiből, aztán megállA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Mezga Aladár
veterán
válasz enginev3.0 #12379 üzenetére
Nagyon köszönöm.
A zenéket tudja korlátozás nélkül?
Illetve nem találok beállítást arra, hogy a több cd-s albumokat egybe lássa. Erre megoldás esetleg. -
enginev3.0
félisten
válasz Mezga Aladár #12380 üzenetére
Nem tudom hogy a zenéket tudja-e
Amúgy böngészőből egész jól használható telefonon isA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
ugyes
senior tag
Elméletileg elég, ha a metaadatok között megjelölöd, hogy melyik az 1., majd 2. éit. lemez. Azonos előadó és albumcím mellett. Ha az album címében benne hagytad, hogy CD2, stb. akkor külön kezeli.
-
addikt
Üdv!
Én azt tapasztaltam, hogy az android app zenéből is csak 1 percet játszik le, ha nincs elfizetés.
Egyébként zenére nem javaslom a plex-et. Nálam full random módon megállt. Beadtam neki egy kb 150 zenét tartalmazó mappát, elkezdte lejátszani, majd leállt. Rányomtam a folytatásra megint ment egy darabig, majd megállt.
Én minden zenét felraktam onedrive-ra és megvettem a Coudplayer-t. Az tényleg szuper zenére.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
blakey
titán
Mivel játszod le? Mert én sokat használom zenére Kodival és Apple TV-n futó Plex-el, soha nem áll le, van, hogy 6-7 órán keresztül is használom.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Azt sajnos már nem tudom kipróbálni, esetleg a plexamp-ot is kipróbálhatnád, bár lehet, hogy ahhoz PlexPass kell. Vagyis de, van Androidos lehetőségem, nemrég az Androidos tableten plexamp-al hallgattuk a 3 órás kabarét, semmi gond nem volt.
-
ugyes
senior tag
akár feltehetted volna a Plexampot. Igaz kell hozzá Plexpass. És az bit perfect és gapless....
Csatlakozva az előttem szólóhoz: nekem sincs gondom a Plex zenelejátszássál.
Legfeljebb annyi, hogy nincs jól szinkronizálva a Shield Pro-val és nem érzékelik egymás, ezért lazán kikapcsol a Shield zenelejátszás közben, mert x ideje tétlenséget érzékel. -
Mezga Aladár
veterán
Ha WAN-on megy a lejátszás akkor valóban 1 perc, ha LAN-on akkor nincs korlát.
Csak hát WAN-on kellene.
Egyenlőre marad a DS audio.
Köszönöm a választ.#12388ugyes
"Legfeljebb annyi, hogy nincs jól szinkronizálva a Shield Pro-val és nem érzékelik egymás, ezért lazán kikapcsol a Shield zenelejátszás közben, mert x ideje tétlenséget érzékel."Ezt a Shield megcsinálja a Spotify app-al is.
[ Szerkesztve ]
-
ugyes
senior tag
válasz Mezga Aladár #12389 üzenetére
Az Nvidia support szerint az app(ok) írói a probléma okai. Nekem ezt írták, mikor feltettem a problémát.
-
ugyes
senior tag
válasz konigjanos #12392 üzenetére
Az előadók szerinti listában. A hangjegy ikonra kattintva feljön, hogy mire szűrve tudsz választani. Kb. mintha a Plex zenei listáját látnád.
-
Elemental
addikt
válasz blakey #12316 üzenetére
Valóban nem oldotta meg.
Feltettem a plex addont. Ott nincs jelen a hiba. Ha megszakad a PKC kapcsolat, a plex addonnal továbbra is megy a lejátszás rendesen. A kodi részével lehet valami, gondolom.
Érdekes, ha a plex addonnal indítok filmet, és megvan a kacsolat is a PKC-val, akkor néha (nem mindig) duplán jeleníti meg a lejátszott filmet a folyamatoknál, mintha két lejátszás menne egy időbenBekavarhat, hogy azon a boxon a plex zenei könyvtárat is engedélyezem? Tehát a plex adja a zenei anyagot.
Esetleg a PKC settingsben tolhatok-e el valamit? Annyit szoktam csak állítani, hogy letiltom a https-t, minden más alapon van.[ Szerkesztve ]
-
ratkaics
senior tag
-
1turosbatyu
csendes tag
BLUE-FISH szerverhez van valakinek hozzáférése?
Think different
-
Nokedli92
aktív tag
Sziasztok!
Használ valaki hardveres dekódolást NVIDIA kártyával?
Van egy épített gépem, amit Plex, és torrent szervernek használok, van rajta radarr, sonarr.
Sajnos nagy dilemmában vagyok mert most még csak 720p-s filmjeim vannak, de szeretnék felugrani a 4K-s kategóriába, és arra gondoltam hogy veszek egy NVIDIA VGA-t erre a célra.[link] Árban megfelel kérdés hogy tudásra is megfelelő lehet?
Jelenleg 3db Apple TV 4K-n szeretné itthon nézni a család, az egyiken Infuse van a többin a Plex kliens.A szerver: Asrock B360M-Pro4, i5 8500T 35W TDP, 64Gb DDR4, 6db 3TB WD Red, 4db Samsung 240Gb SSD, Storage Spaces, Windows Server 2019, LSI Raid vezérlő.
Természetesen minden eszköz kábellel csatlakozik a hálózathoz.A másik kérdésem az lenne hogy szeretném cserélni a jelenlegi 3TB-os diszkeket 6TB-ra, mert ezek már a végét járják, a kérdés az lenne hogy mit ajánlotok 6Tb-os diszkek közül ami tartós, a hang nem számít mert másik helyiségben van. Nagyságrendileg 60.000Ft-ot szánnék rá darabonként.
UI: Van Plex Pass előfizetésem.
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv, Csaba
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs