- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Üdv!
Még sosem próbáltam ezt a plexet, de van a TV-n, gondoltam kipróbálom (LG 43UJ701V).
Viszont csak angol nyelvű tartalom jön be. Gondolom kellene állítani rajta valamit, de nem tudom, hol kezdjem.
Valaki összefoglalná pár szóban (esetleg egy topicösszefoglaló is jó lenne az alapokkal...), hogy mit kell csinálni, hogy megtaláljak magyar nyelvű tartalmakat/sorozatokat rajta? Vagy van valahol egy "Plex kezdőknek" leírás?Aki él és nem boldog, az téved!
-
ColdMan
tag
válasz pilóta #12702 üzenetére
Szerintem félreérted a dolgot.
Van a plexnek olyan része is, amivel online tartalmakat érsz el (úgy gondolom, ezeket látod most).
A szokásos felállás:
1. Plex szerver, ami kezeli a neked meglévő offline filmeket, sorozatokat, zenéket.
2. Plex kliens (pl. a TV-n), amivel ezeket a tartalmakat eléred.Másik lehetőség, amikor egy ismerősöd meghív, így láthatod az általa megosztott tartalmakat.
Az alapokról olvashatsz pl. a témaindító cikkben.
[ Szerkesztve ]
-
Crvsh3R
senior tag
válasz aujjobba #12696 üzenetére
Sajnos nálam továbbra sem működik. Ez eléggé bosszantó, mert a 23-án történt frissítés óta van jelen a probléma, előtte nem találkoztam még hasonlóval sem. Próbáltam már újratelepítést, újraindítást. stb.
Biztosan kliensproblémáról lehet szó, mert ugyanazon a Chromecast-on PlexKodiConnect-el tökéletesen működik, de jobban szeretném a hivatalos kliens appal használni.Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
kory24
őstag
Elő szeretnék fizetni, de ilyen hibát dob:
Próbáltam bankkártyával és paypal-al is.
Találkozott már vki ilyennel?
-
richardbill
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszíves, "plexignore" problémám van.
Igyekeztem mindent a leírtak szerint csinálni, de a nason a média mappába berakott txt nem akar működni... Plexen a könyvtár frissítés után ugyan úgy maradtak a sample videók a helyükön.
Alább amit csináltam:
Mit csinálok rosszul??? -
Crvsh3R
senior tag
válasz richardbill #12707 üzenetére
Note: Many text editors (e.g. Notepad and Text Edit) will save files with a .txt extension by default. In such a case, you’ll need to manually rename the file to
.plexignore
exactly by removing the extension. (If you leave it as “plexignore.txt” or “.plexignore.txt” it will not work.)
Forrás
A te esetedben ez eléggé egy .txt fájlnak tűnik.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
richardbill
csendes tag
válasz richardbill #12709 üzenetére
Oké, megvan!
aki a jövőben hasonlóan zöldfülűként vág bele; save as a barátunk!
#plexignore -
Hege1234
addikt
válasz Crvsh3R #12708 üzenetére
még nem kerültem gép elé, de akkor ez működhet így?
"---==4K==---/*/*sample*"
"---==4K==---/*/*sample*/*sample*"( 1080p nél nem szoktak nagy sample fájlok lenni azok alapból ignorálva vannak,
de a 4K tartalmak sample fájljai meghaladják a 300MB-ot és sokszor azt is filmnek érzékeli ) -
Crvsh3R
senior tag
válasz Hege1234 #12711 üzenetére
Ugyanúgy a fenti forrásnál ez is le van írva:
"If you add the “.plexignore” file to the root (top-level) folder in the content location, the ignore rules will apply to all sub-folders."
Tehát elég a richardbill kolléga által linkelt fájltartalmat elhelyezi a legfelső könyvtárban (a te esetedben ha jól látom akkor az a "---==4K==---" és az össze alatta lévő könyvtárban ignorálja a sample fájlokat.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
richardbill
csendes tag
Megint jönnék egyből két kérdéssel.
- Stranger things 3 évad.
A második és harmadik évad gyönyörűen felismerve, az első évadot viszont külön szedte, képek, infók nélkül. Metaadatok frissítése nem működött. Ránézésre a mappákban ugyan úgy vannak elnevezve a fájlok. Mi lehet a gond?
- Másik: Balu kapitány
TV-Sorozatok közé bekerült hibátlanul a 3 évad (fenti képen látszódik is). Képek infók minden megvan. Ez eddig szuper. Viszont külön részenként bekerült a filmek közé is metaadatok nélkül.
Mi lehet a gond? -
richardbill
csendes tag
válasz richardbill #12714 üzenetére
Közben a stranger things-re meglett a megoldás az "találatok pontosítása..." menüponttal.
Már csak a "balus" problémára keresem a választ.[ Szerkesztve ]
-
Biga123
addikt
válasz richardbill #12714 üzenetére
Balu- nincs átfedés a filmek és sorozatok mappák között?
Hogy jelenhet meg a filmek között ha nem abban a folderben van?
És külön library van létrehozva?---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Silverboy
aktív tag
válasz richardbill #12717 üzenetére
Külön mappa kell nekik, FAQ fel is hívja rá a figyelmet. Valszeg a "FILM" ügynök nem találja mert a Sorozat ügynökhöz tartozik. Valószínűleg nem egyértelmű számára.
[ Szerkesztve ]
„Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”
-
enginev3.0
félisten
válasz richardbill #12715 üzenetére
Mivel a Balu fájl nevek nem s01e01 stb módon vannak megadva, így minden fájlt külön filmnek értelmez
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
richardbill
csendes tag
válasz enginev3.0 #12719 üzenetére
Áááááá! Jogos!
Köszönöm a segítséget! -
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Nem tudjátok mit kellene állítanom a plex-en, hogy a borítókat magától berakja, ne csak manuális frissítés után? És ott sem mindig jól, jót rak be. -
nababika
aktív tag
Sziasztok az mitől lehet hogy némely filmhez nem tölti le csak az angol ismertetőt? Van hogy a címe magyarul van, akkor is angolul tölti le, és van olyan aminek angolul van a címe annak pedig magyarult letölti a ismertetőjét. Szóval nem a címétől függ a dolog ahogy megfigyeltem.
-
Henrico
tag
Sziasztok! Valami okból (frissítés, vagy valamit megkavartam) sok vendég felhasználóm neve módosult plex_nn amiből az nn tetszőleges szám... így elég nehéz kitalálni, hogy ki kicsoda. Email címét pedig ugye nem látom plex alatt. Lehet valahogy a felhasználókat szerkeszteni, több adatot látni?
-
Mezga Aladár
veterán
Nvidia Shield 2019 sima és pro, Plex kliens.
Most sem sikerült a hangsáv felcserélési hibát javítani.
Ha a Dolby Processing be van kapcsolva 90 %-ban felcseréli a hangsávokat.
Utolsó jó verzió 8.27.2[ Szerkesztve ]
-
realist
őstag
Gyereknek készítettem külön profilt Plex-en, amivel a NAS-on már eleve válogatott sorozatokat/filmeket ér el.
Viszont a jobb oldali "Filmek és műsorok a plexen" menü hiba nincs kitűzve megjelenik és erre lépve lát R besorolású borító képeket is (hiába nem tudja elindítani). Ezt a menü pontot szeretném eltüntetni a fiókja alatt vagy legalább korlátozni, hogy horror képek ne jelenjenek meg. A profil korlátozást próbáltam, nincs hatása erre a listázásra.
Tudtok valami tanácsolni?kösz!
-
Iamwhatiam
csendes újonc
Sziassztok
Nas-on futtatom a plex szervert , az lenne a kérdésem hogy aazt be lehet állítani rajta, hogy a kliensen tallózáskor csak a mappa szerinti listázást mutassa?
Várom válaszaitokat -
chris-v
senior tag
Sziasztok!
Kicsit elakadtam.
Feltettem a szerverre a sorozatok közé a The Boys Diabolical sorozatot. Viszont a szerveren sehol sem látszik. Letöltöttem egy másik verziót, gondoltam hátha valami fájl probléma van esetleg, de nem. Ugyan úgy nem látom a plex-ben sehol. Újra beolvastatom a könyvtárat, akkor sincs sehol. Minden más sorozat rendben van, illetve, most bekerült pár új sorozat is, azokkal sincs gond. Az alap The boys évadokat is látja, csak ezt nem.
Ötlet?"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
Crvsh3R
senior tag
Valaki találkozott már olyan problémával, hogy a Home képernyőn rámegyek egy X film folytatására és Y filmet folytatja ugyanattól az időponttól (közben azt jelzi, hogy X-et játssza)?
-
chris-v
senior tag
válasz enginev3.0 #12730 üzenetére
Nem, nincs sehol. Csak a 2 évad van az összevont mappába.
"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
chris-v
senior tag
válasz enginev3.0 #12735 üzenetére
De ott van! A kis köcsög
Nem is értem miért fűzte hozzá mintha ahhoz az évadhoz tartozó másik verzió lenne az adott részből.
Hogy szedem ki innen? Mert ha törlöm, akkor törli a gépről az adott részt.Amúgy köszi a tippet
[ Szerkesztve ]
"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
enginev3.0
félisten
válasz chris-v #12736 üzenetére
Áthelyezed máshova
Torlod innen, vagy szemét uritese funkcióval, hogy a már nem létező fájlok ne legyenek a plexben
Csinálsz a sorozatok mappaba egy
imdb-azonositoszám mappát, belemasolod és kész[ Szerkesztve ]
-
chris-v
senior tag
válasz enginev3.0 #12737 üzenetére
Köszi!
Igen közben rájöttem, csináltam egy külön mappát neki, mintha egy külön sorozat lenne, oda átraktam és most jó."Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
Mezga Aladár
veterán
Sziasztok!
Plex kliens Apple tv-re ingyenes, Ipadra (csak 1 percet lehet lejátszani) fizetni kell?
Mindkettő belső hálózaton van.
Azért zavaró mert belső hálózaton az Android és az Android tv is ingyenes. -
addikt
válasz Mezga Aladár #12739 üzenetére
Az androidos appnak is van egy egyszeri díja (mobilon/tableten).
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
addikt
válasz Mezga Aladár #12741 üzenetére
Érdekes, én régebben próbáltam, nekem kiabált Lan-on, de meg is vettem (valami 1600ft volt).
Lehet azóta ez változott már.Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
mgTerminator
veterán
Sziasztok!
A legutolsó szerver verzió van fent win10-en és állandóan, kb napi szinten bezáródik. Tapasztalt valaki hasonlót? -
enginev3.0
félisten
válasz mgTerminator #12746 üzenetére
Béta verzióban azt hiszem pont valami ilyet javítottak
-
mgTerminator
veterán
válasz enginev3.0 #12747 üzenetére
Te is a legutóbbin vagy? Neked is csinálja?
-
enginev3.0
félisten
válasz mgTerminator #12748 üzenetére
Nekem nem csinálja
-
blakey
titán
válasz mgTerminator #12748 üzenetére
Synologyn nincs ilyen probléma.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
- Lenovo M93P Tiny Micro - Mini PC - Core i5 4570T/8GB ram/256GB SSD - több db
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest