Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Ekkor jönnek az új Apple szoftverek mindenkihez
- Mobil flották
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Drágább lesz a Galaxy S24 FE
Hirdetés
-
Meghozta a jelenlegi mobil generációs utolsó Radeonját az AMD
ph A Radeon RX 7800M régóta hiányzott a palettáról, de nem kell tovább várni rá.
-
Drágább lesz a Galaxy S24 FE
ma Nem mintha ezen bárki is meglepődne. Manapság nem jellemző, hogy az árak kedvező fordulatot vesznek akármiről is legyen szó.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jositigris
csendes újonc
90k-ért még jó is lenne.
Nekem ez az olcsóbb kategóriába való lecsúszás nagyon nem szimpatikus az OP-tól.
És egy év főverzióupdate -
enginev3.0
félisten
Lassan új gyártó felé kell néznem
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
bollokcs80
Korrektor
A sima Nord-ot még megértem, de hogy ezeknek mi értelme volt? Szép lassan széttöredezik a kínálat és lelassul a meglevők frissítése.
Ebben az árkategóriában egy csomó konkurens lelépi, nem sokkal többért meg ott a sima Nord is házon belül.
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
Linkin1994
senior tag
válasz enginev3.0 #2 üzenetére
Csak az a kérdés hogy melyik felé
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
Shyciii
veterán
válasz enginev3.0 #2 üzenetére
Miért is? Ha a Oneplus telókat a saját jegyeik miatt szereted, akkor továbbra is van a fővonal. Ezeket az olcsósított szarokat meg nem kell megvenni, és nem is ez lesz a fővonal náluk.
ha meg eddig se tetszett a Oneplus, akkor meg minek vettél? -
Magnat
veterán
Utolsó oldalon: hordpadós
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
danielrevesz
kezdő
Újabb androidos gyártó szállt el... Lassan tényleg nem marad alternatíva az Apple-re androidos frontotn :/ Senki nem tud normális csúcsmodellt gyártani, ezért ebben az ipari hulladék kategóriában próbálkoznak. Ehhez csak gratulálni tudok.
-
joey04
titán
Előbb csak beleszürkültek a mezőnybe, de ez már kimondottan nem jó ajánlat.
-
shifty!
senior tag
válasz danielrevesz #8 üzenetére
Azért a OnePlus idei (tavalyi átcimkézve lol) csúcsszéria elég jó lett, bár sok előrelépés nem vol bennük, de maga a készülék az előrelépéstől függetlenül nagyon jó. És nem most kezdett el feljebb kúszni az ára sem a OP-nak, a csúcsmodelljeik bőven pariban vannak a többi androidos gyártóval.
Ez a tesztpéldány meg nem egy csúcsmodell, úgyhogy ez az állításod teljesen helytelen, ez egy középkategóriába szánt modell, aminél, ahogy a verdiktben is van, vannak jóval jobb opciók.
Szerintem nem szállt el sehova a OnePlus, inkább az irány, hogy követik a mainstream gyártási modellt, az nem oké.
Ha azzal a szemmel nézed a márkát, hogy korábban egy-két-három modelljük volt egy évben, amik tényleg tettek hozzá a korábbi modellek tudásához, design-jához, akkor egyet értek, nekem sem tetszik, hogy egy tényleg egész egyedi készülékeket gyártó cég most úgy látszik, rááll ezekre a tucatfonokra.
Ha meg úgy nézem, hogy esélyesen beálltak az eladási számaik a OP8 szériával, akkor meg valahol sajnos érthető, hogy bővíteniük kellett lefele, mert a csúcsszéria nem volt most akkora hozzáadott érték, amivel nagyon el lehetett volna adni - a OP8 újracimkézett OP7Pro az OP8Pro meg iszonyat drága, csúcsmodell szinten is.
Nem tudom, hogy a Nord / N10 / N100 családban mennyire van még benne a keze (
Pete Lau )Carl Peinek, ha nincs akkor tökéletesen megértem, miért szállt ki.[ Szerkesztve ]
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
janeszgol
félisten
Hat nem tudom. Nem ez a legjobb ajanlat, de van egy tippem, hogy nem is a legrosszabb ebben a kategoriaban (max 130k), hanem lesz ennel benabb is.
Akinek ennyiert 5G-s telo kell, inkabb varjon picit (negyedevet-felevet).
Max ha tonkrement a regi, akkor vagjon bele.[ Szerkesztve ]
-
jUUh
addikt
Tök érdekes, hogy más teszteknél (asszem Android Authority-s volt amit olvastam) pont arra panaszkodtak, hogy hiába a 90hz-s képernyő, dadog a rendszer, és nem elég smooth. Mindenesetre 130k-ért nem kéne.
Samsung Galaxy S23+
-
Linkin1994
senior tag
Indiánban ment mind a kettő de a 9-es széria jobb lesz.a 8-as széria volt az első flagship ami látszott is.A sima 9-es lesz jövőre a nagy dobás flat panel 120hz 65w vezetéles 30w-os vezeték nélküli töltés és az árban sem lesz nagy eltérés az előzetes pletykák alapján
-
atike
nagyúr
Ezért kár volt. Eddig a OnePlus név jelentett valamit. Sajnos egyre kevesebbet akár ennek a készüléknek is köszönhetően...
-
veterán
a 64 megás képek olyanok, mintha 16-ról nagyították volna fel. a 16-osak meg olyanok, mintha ezt a felnagyítottat méretezték volna vissza...
hova lett az a cég, amelyik ki tudott adni egy 3t-t, ami még két éves korában is bőven a jobbak közé tartozott, és az egy szem kamerája oda-vissza elveri ezt a szutykot?istálló? gazemberség? hupákolás?
-
juuzer
addikt
Ennek, meg a Nord 100-nak semmi értelme nincs. Jelenleg 30 ezerrel olcsóbb a "sima" Nord, az legalább egy értelmes telefon. Ez így hulladék ennyiért. Inkább spóroljon össze mindenki 30k-t, aki ezt nézte ki magának. Jobban jár. Sokkal.
Sajnálom, hogy ennyire mélyre süllyedt a PlebPlus.Vamos a la playa.
-
törölt tag
Csak egy év szoftveres támogatás? Nem szoktam mobilra ilyet írni de ezt kb tényleg kár volt kiadniuk.
[ Szerkesztve ]
-
Doki42
őstag
Az első oldalig olvastam el..... 😎
Mi ez??? 😜
" a név kötelez" ja nem.Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
-
válasz Linkin1994 #19 üzenetére
Milyen fúzió? Mindig is egy cégcsoport volt , nem?
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
enginev3.0
félisten
válasz Linkin1994 #22 üzenetére
Sajnos a tavalyi oneplus 7 pro-m onnantól, hogy megjelent a 7t majd a 8as széria nem nagyon kap frissítést, pedig akkora különbségek nincsenek, hogy túl nehéz legyen megírni egy amúgy is stock közeli rendszert a telefonokra
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
válasz Linkin1994 #22 üzenetére
Külön? Nem gondolom, honnan veszed?
Forrás? Mert sehol nem volt ilyen hír ...
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
tibcsi0407
titán
Nem csoda, hogy Carl Pei lelépett tőlük... ezzel a hulladékáradattal, amit az új Nord széria hozott, már Ő sem tudna azonosulni.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
mbotnd
tag
Azért 130 ezerért ez kicsit vicc. A Mi 9-em mindenben leközörözi szinte...
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #21 üzenetére
Sok telefon? A samsung/xiaomi kb 2 havonta ad ki ennyit mint az oneplus most ezekkel a nord-okkal együtt egy évben.
-
Yeffy
veterán
ezert kar volt, eleg tre.
az az ar meg lolBig girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #21 üzenetére
Már nem tudtam szerkeszteni az előzőt. 2, azaz kettő mobillal adtak ki többet mint tavaly. Ez neked az a sok?
[ Szerkesztve ]
-
-
Linkin1994
senior tag
válasz enginev3.0 #33 üzenetére
9,9pro nord 2 meg majd talán 9t. Ezeket a szutykokat szerintem nem fogják erőltetni.Nem hiába lesz a sima 9 is flat panelű látják hogy a nép mit akar a 8t is sokkal népszerűbb mint a 8 vagy a 8 pro.
[ Szerkesztve ]
-
doooo
veterán
Nappal a 16 megapixeles képek egész tűrhetőek (bár ez ebben az ársávban korántsem kiemelkedő dolog mostanra, meg persze lenne mit javítani az eredményeken, de még akkor is használhatóak). És ennyi a mobil pozitívumai közül... ja meg az SoC se rossz.
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #33 üzenetére
Ok nézzük. De ez nem változtat a jelenlegi állapoton amiről beszélünk. Ha a jővőbe tudsz látni akkor nem szóltam.
-
veterán
Ócska
-
Lawos
csendes tag
OFF
A Realme 7 Pro-t mikor tesztelitek? -
törölt tag
válasz tibcsi0407 #38 üzenetére
Minek ezt százalékosan nézni? Ne viccelj már! 2 mobillal több mint tavaly emberek! Sokan úgy írjátok mintha hirtelen 20-al adtak volna ki többet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #41 üzenetére
Ez így hűlyeség már bocsi. Szép is lenne ha 2 mobil miatt 50%-al meg kéne növelni a szoftverért felelős emberek számát.
[ Szerkesztve ]
-
-
*Mukeey*
addikt
Ennél még lesz egy rosszabb Nord modell is ugye?
Nagy kár volt kiadniuk, mennek le színvonalban.iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Noukoum
veterán
Én nem azt mondom hogy ez a valaha készült legjobb oneplus készülék, hiszen elég sok kompromisszum van a sima Nordhoz képest árban pedig nem nagy a difi.
Na de fel lehet hozva alternatívaként a mi 10 lite és a Tcl 10 pro. Azért elég erős azt kijelteni hogy jobb telefonok mint az n10. Árban a mi 10 lite akciósan 130 most, a tcl 120. És már egy ideje a piacon vannak.
A realme az tényleg többet ad. De ez a két modell, hát max minimálisan.
Olyan jó hogy még mindig ott tartunk hogy hát régen mivolt a oneplus, bezzeg most. Unalmas. 1 éve is az volt.„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #43 üzenetére
Plusz munka az biztos de akkor a xiaomi/samsung párosnak egy egész hadsereget kéne felvennie évente. Azért ez nem így megy. De én elengedem ezt a témát inkább.
-
szemy94
senior tag
Én, mint kívülálló - aki mindig megnézte a gyártó tesztjeit, de még nem volt szerencsém birtokolni egyet sem - úgy látom, hogy szintet lépett a 1+. Ami azt jelenti, hogy felépítettek egy brandet az évek alatt és most már érzik ők is, hogy ismerik és elismerik őket. Ez a telefon annak a bizonyítéka, hogy máris átestek a ló túloldalára, amikor már nem a készülék és annak a támogatása adja el magát, hanem az, hogy rá van írva a gyártó neve.
Szerintem nagyon rosszkor jöttek ki ezzel a csomaggal (szoftverfrissítésre gondolok), mikor a régen sokat szidott (megérdemelten) koreai gyártó pont most kezd foglalkozni a telefon szoftver frissítésekkel, egy középkategóriás telefon is kap 2 főverziót (a maiakat nem tudom még mennyit, de például egy J5 2017 kapott kettőt), és rájöttek, hogy nem mindig elég a nevet ráírni egy készülékre.
Persze, ha népszerű lenne a telefon, lehet meggondolják magukat azzal az 1 főverzióval ki tudja, de így látatlanban a márka rajongói is jobban járnak, ha ez a telefon megbukik, mert az egy visszajelzés lenne a vezetőknek, és korrigálhatnak a hozzáállásukon.Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
törölt tag
Okosan kell és jó kuponnal vásárolni flagship O+ -t, és akkor nem kell a Nord -dal szórakozni!
-
tibcsi0407
titán
válasz #40047616 #46 üzenetére
Hidd el, hogy egész hadseregük van, ezt máshogy nem lehet.
Ami a Oneplus-nál történt mióta több telefont adnak, lecsökkent az Open beta frissítések száma, kevesebb a stabil verzió (konkrétan volt, hogy több hónapos security patch volt a stabil OOS-en), pont a szoftveres háttér volt a védjegyük. Carl Pei sem véletlenül pattant le a cégtől, ezzel már Ő sem tud azonosulni.utdetailing.hu
-
Linkin1994
senior tag
válasz tibcsi0407 #49 üzenetére
Nekem az a meglátásom hogy nem a Oneplus romlott hanem a többiek zárkóztak fel.A fórumot nézve 2016 óta 1-2 havonta van stabil update a bétákat igen csökkentették de az nem is volt baj mert sokan azt használják stabil rom helyett és a havi kettő bétánál voltak problémák.A biztonsági frísítéseket meg régen sem követték pontosan ahhoz
szemy94:Tudják hogy bukás onnan is lehet sejteni hogy mindig telefonjuk hatalmas marketinget kap ezek a nordok meg csúk úgy egy fórum posztban mutatkoztak be ez a kettő nord az Oppo-val való fúzió miatt jöttek ki semmi vél nem volt benne nem is hiába lesz rövid ideig támogatva.YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen