Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZeroX92P

    tag

    válasz Rick4 #4000 üzenetére

    Nagyon sok szempontból lehet ezt vizsgálni, tény hogy az elégedetlenség általános, tény hogy a frissitést visszavonták és azóta is nagyon lassan terjesztik, tény hogy a gyártó kínál downgradet ami szintén ritka.
    Aki régóta droidon van az pontosan tudja, hogy egy-egy főverzióváltásban mindig ott van a factory reset rizikója mert félremehetnek dolgok, ez a rendszer jellegéből és töredezettségéből óhatatlanul adódik.
    Mondjuk ki nyugodtan, bármilyen rendszer főverzió váltásakor ezek benne vannak a pakliban, bizonyos környezetekbe nem véletlen nem telepitenek mindent azonnal, vállalati felhasználás esetében pedig még sokkal nagyobb az óvatosság.
    Még az ios esetében is előfordultak olyan hibák amire 0day hotfix érkezett kiadást követően, pedig az egy egészen egységes platform.

    Nincs ezzel semmi probléma mindenkinek megvan a saját maga rizikóvállalási kedve, kíváncsisága, mindenki azt csinál vele amit akar, csak nem kell meglepődni ha valami félresikerül, pláne ha valamilyen funkcionalitás változik a főverzióváltást követően.

Új hozzászólás Aktív témák