Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pamesz

    tag

    válasz Black_Raven #3643 üzenetére

    Megoldódott, valahogy a google tárcsázót letudtam törölni, majd újra tenni, és működik. Viszont hogy engedte letörölni azt nemtudom😅. Na de a lényeg, hogy működik. Furcsaságok:
    - Qualcomm Voice Assist folyamatosan ott motoszkál az értesítő sávon. Kell az? Kilőhetem?
    - jobb felső sarokból lehet ezt a shelf bigyót lehúzni, át lehet tenni a bal felső sarokba? Vagy vissza ahol eddig volt? Nagyon zavaró, hogy az értesítési sáv helyett állandóan az jön le. Ja és vissza se megy, csak ha bezárom... Kikapcsolni viszont nem szeretném, mert néha hasznos a lépésszámláló.
    - bal oldali google-os hírolvasó eltűntethetetlen
    - ikonjaim teljesen megváltoztak, nem férnek el a képernyőn, mintha anno xp-n átállítottam volna a felbontást 800x600-ra, olyan feelingem van.
    - más rendszerhangok, néha felfigyelek a szobában, hogy mi csipog :))
    - töltés közben eltűnik az always on kijelző, nem pont az lenne a lényeg, hogy always?
    -az egész betűkészlet mintha bucibb lenne, fent ahol az akku és társai vannak, az is rendesen kitölti a teret, pedig minden levan véve legkisebb méretre
    Összegezve, szerintem egy ájfonos, ha frissít mondjuk szifon 6-ról 12-re, nem tapasztal ennyi új dolgot. Ez a frissítés most olyat dobott a telón, mintha új lenne. Csak annak javaslom aki utána ráér szarakodni vele, ne egy nehéz hétfő (ami kedd) után frissítse estefelé, mert ha lesz valami nem várt mint nálam, a pozitív élmény átmegy negatívba. Most már hogy jó, kezdek vele megbarátkozni. Remélem az akkuidő is jó lesz.

Új hozzászólás Aktív témák