- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
neocrux
csendes tag
válasz latyika1994 #4805 üzenetére
elementalx stock órajellel
-
Rolanddd
tag
Én is tapasztaltam a problémádat, de csak VLC-ben, a korábbi verzióval készített videót lejátssza, a 3.2.2-eset viszont nem, csak ahogy neked, de megpróbáltam windows media playerrel, és az szépen vitte az újat. Gondoltam VLC bug, nem bírja a megnövekedett bitrátát vagy tudomisén
-
syler123
veterán
válasz neocrux #4801 üzenetére
Offical alatt azt értjük amit jelent? Tehát hivatalos cm támogatása van a telefonnak? Ezt már korábban is olvastam, de úgy volt korábban, hogy az 1+1 után már nem támogatják az 1+ telókat.
Már csak azért is kérdezem mert már minden boldog / boldogtalan tud cm-et fordítani, ha adott a kernel forrás..
Egyébként vannak benne bugok?
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
np,
/csak mert én és szerintem a fórumlakók 80%-a
nem tudjuk letesztelni ezeket rendesen, mert ugye nincs 4k- képes eszközünk/DE akkor te legalább úgy láthatod ahogy kellene, mindenesetre fura, pedig biztos jól nézhetett ki 4k-n a régi.
VLC még nekem is rosszalkodik néha.Youtube feltöltés után kódolja a videókat, szóval azt annyira nem mondanám relevánsnak, inkább dobj egy dropbox linket a videóról, hogy akinek van 4k képes cucclija meg tudja nézni nyersen.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Ralond
tag
válasz zsoltnyiri #4793 üzenetére
Az a baj hogy északkeleten lakom, azért nem mennék fel Budapestre
-
thomasvold
őstag
Nyíregyháza környékén nincs valakinek egy megtekintés és pár perces nyomkodás erejére eme telefon? Közben meghívom egy gyros-ra vagy egy sörre
[ Szerkesztve ]
-
ChrYsler
aktív tag
-
Rolanddd
tag
válasz Nagytoll #4811 üzenetére
Nem tudom hogy 4K-hoz gyengének számít-e az i7-4500U CPU 8GB rammal, de szerintem vinnie kéne. Van benne Nvidia kártya is, de az Nvidia vezérlőpultban néztem, se a VLC-nél, sem pedig a Windows Media Playernél nem lehet kiválasztani hogy az Nvidiát használja, így csakis szoftveres problémára tudok gyanakodni.
A tesztvideókat már töröltem, de van aki megnézte hogy valóban változott-e a bitráta?szerk.: jól van látom nem egyedi a probléma (via #4818 ChrYsler)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem olvasok vissza (bocsi), de van új OxygenOS 3.2.2
Ha minden 2. hozzászólás erről szólt, akkor szorri... :-)
-
neocrux
csendes tag
válasz syler123 #4812 üzenetére
Igen, van hozzá hivatalos, ami nightly:[link]. Bugok vannak, de nem annyira vészesek és folyamatosan javítják őket, naponta jön ki új verzió, szóval fejlesztgetik rendesen Stable verzió nem mostanában lesz. A dash charge forráskódját ma adták ki, szóval szerintem napokon belül érkezhet a cm-hez is.
-
ChrYsler
aktív tag
válasz Andris_2 #4799 üzenetére
Kérlek nézd meg ezt a videót is: S7 edge kamera teszt video
Ha ezen is látsz fura csíkozódást, az amiatt lehet, hogy nem natív felbontásban nézed. Mint ahogy az OP3-as videót sem!Mekkora a monitorod felbontása? Van FullHD egyáltalán?
(#4825) Hauzer
Igen, egy kicsit nőtt a bitráta a videónál..
A hangnál viszont elég szegényes az a 96 kb/s. Az S7 Edge-nél ugyanez 262 kb/s a tesztvideónál![ Szerkesztve ]
-
latyika1994
tag
Én is dobok fel egy pár képernyő képet akksi időről
100 % -> 98 % -ra merült 7 óra alatt éjszaka, WiFi bekapcsolva / 2G
98% -> 40% -ra 13,5 óra alatt, ez idő alatt végig Mobilneten volt, ebből kb 5,5 óra utazás Otthonom és Buda között, ekkor elég sűrűn vált hálózatot 2G / 3G / LTE között, hála a MÁV vasútvonalai mellett kiépített csodás hálózatnak . Mondjuk munkahelyemen is elég sűrűn vált hálózatot, hála annak hogy lent vagyunk a föld alatt De legalább hűvös van Nah de ez idő alatt kb 3 óra 40 percnyi SOT jött össze.
40 % -> 25 % kb 2 óra alatt , ez már itthoni WiFi-n amiből 1,5 óra képernyő idő egy tucat telepítéssel
25 % -> 1 % Ezt már nem tesztelem, de még egy 2 óra SOT biztos benne lenne WiFi.rőlA napi használat során főként böngészek opera miniben, messenger, facebook és hangouts megy némi youtube videóval. Én megvagyok elégedve vele
07.23-ai official CM13-at használok, megfelelő mennyiségű fekete színnel, minden amit csak át tudtam állítani, persze az ésszerűség határain belül
Néhány szó képekben
-
MrSealRD
veterán
!
Én egyébként nagyon örülök, hogy ennyien megosztják az akkuidővel kapcsolatos tapasztalataikat. De tényleg. Viszont úgy gondolom bőven elegendő lenne beírni, hogy SOT: 4:44 . Vagy legalább linkelni ezeket a képeket... Biztos van akinek végtelen a mobilnete, de még több embernek nem... Ezért ha nem túl megterhelő, akkor légyszíves ne hányjátok már be ide a képeket így.[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
ChrYsler
aktív tag
válasz latyika1994 #4828 üzenetére
Ezeket azért jó lett volna átméretezni. Gondolva a mobilnetesekre.
sutszi megelőztél.[ Szerkesztve ]
-
latyika1994
tag
-
Potrien
senior tag
Számomra egészen meglepő,hogy mennyire jó az akkuidőm!
Komolyan sokkal rosszabbra számítottam. -
Saccco
nagyúr
válasz MrSealRD #4830 üzenetére
Opera mini rulz!
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
ChrYsler
aktív tag
válasz latyika1994 #4833 üzenetére
Van egy olyan a Windows-ban, hogy paint.exe. Egészen használható kis alkalmazás.
[link] -
Rolanddd
tag
Egy dolog amire még nem jöttem rá, és meglehetősen idegesítő: tudja-e valaki hogy hogyan lehet több képet egyszerre kijelölni? Például Gmail-ben rámegyek hogy fájl csatolása, felugrik a galéria, ahol ha rábökök egy képre, beszúrja, de ha hosszan bökök egy képre, akkor kipipálja, és ekkor a többi képet is be tudom pipálni. Igen ám, de amikor ebben a módban van, akkor nincs semmi olyan gomb, amivel tudathatnám vele hogy OK... Lehet hogy csak én nem jöttem rá valami apróságra, de ma kétszer is szükségem lett volna erre az opcióra, és csak felbosszantott hogy nem megy.
-
kano
nagyúr
válasz syler123 #4812 üzenetére
Te kevered a CM-et és a Cyanogen OS-t. Erre a telefonra csak CM támogatás van, de az hivatalos. Viszont nem lesz rá COS soha.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
neocrux
csendes tag
Resurrection remixben már benne van a dash charge, ma késő este vagy holnap az elementalx kernelben is implementálva lesz, így már rakhatja fel mindenki a cm-et, aki a ds-ra várt
[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
válasz Rolanddd #4837 üzenetére
Sziasztok!
Akik felrakták a 3.2.2-t
a doze probléma megszűnt? és ezzek együtt a beragadásos merülés is?
a video hangja milyen? nincs valakinek esetleg olyan videója ahol beszédhang is hallható,mert érkeznek az újak,de beszéd nincs...
ennyit változott a szín a videóban? mintha fakóbb lennének a színek
de ami a fő lényeg az üzenetek megérkeznek rendesen?... nem csak nyitáskor
vagy a magától némába rakás stb..mert ha ezek jók..még a végén veszek egyet?
Amit észrevettem még a videókon...az apró remegés/bemozgás,mintha a fókusz lenne?? mozgásközben ennyire próbál javítani az ois? azért ilyen?
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
vranyek
aktív tag
Valaki próbálta már a telót VR-szemüveggel? Trinus VR progival ezt produkálja : [link]
sehol nem olvastam ilyen hibáról, más progival megy, de azok nem olyan jól optimalizáltak, és nem mennek USB-vel, ami amúgy gyorsabbnak tűnik, mint wifivel...
OnePlus 7 Pro; Toyota Prius III.
-
attiati
veterán
Mi az oka annak, hogy apróhirdetésekben sem mozdul el a készülékek ára a hivatalos honlapról beszerezhető 125e ft-os ártól? Vagy ha igen, akkor felfelé
Ráadásul úgy, hogy a szállítás oda-vissza ingyenes, ha jól tudom.Nincs nagyon kínálat és nem akarja senki eladni?
Vagy viszonylag sok garanciáztatási gond van? -
neocrux
csendes tag
válasz Potrien #4844 üzenetére
A gyors töltés forráskódját hivatalosan is kiadták. Ez azoknak lényeges, akik szeretnek romolgatni és nem a gyári rendszert fogják használni, mert egy lényegesen testreszabhatóbb rendszert szeretnének. Sokan a gyárit használják még, mert a gyors töltés eddig nem volt elérhető más rendszereken, pl.: cyanogenmod. Viszont a Resurrection Remix romban már elérhető. Az este folyamán vagy holnap bekerül az elementalx féle kernelbe is így aki a cyanogenmodot akarta már régóta használni, de nem tette, mert nem volt gyors töltés, ezután már nyugodt szívvel használhatja, ha utána ráflasheli az elementalx féle kernelt. Egyébként napok kérdése és a cyanogenmodban is benne lesz custom kernel nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs