- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
válasz Macika66 #4097 üzenetére
Ne keverjük a dolgokat. A panel nagyon jó minőségű amoled kijelző, de alapból rosszul van kalibrálva. Ezt kár tagadni, rengeteg mérés van a neten. A referenica pontoktól bőven eltérnek a színek. Ez látszik is a neon színeknél. Persze alapból minden amoled panel túlszaturált. Ezt tette helyre az sRGB mód, ami színhelyes beállításokkal dolgozik. Ezt tesztek is igazolták. Az más kérdés, hogy az sRGB módot szokni kell, mert az emberek szeme a szaturáltabb színekhez van szokva mobilon, pedig a színhelyes képet ez adja.
Viszont a "rengeteg állítási lehetőséggel" erősen vitatkoznék. Van egy színhőmérséklet csúszkád akkor ha nem használod az srgb módot. Ennyi, semmi több. Azzal is csak a Kelvin értékeket mozgatod, hideg-meleg irányba, de a színek maradnak túllőttek. Nincsen telítettség, nincsen vibrance, nincsen kontarszt, nincs csatornánkénti színállítás. Na az rengeteg lenne. sRGB módban pedig a színhőmérséklet súszkához sem nyúlhatsz. Nem azt mondom, hogy ezeknek benne kell leniük, de legalább a szakmai fórumon ne írjunk olyat, hogy rengeteg állítási lehetőség van mert ez nem igaz. Talán majd a custom romoknál kapunk ilyet.
Mindezek mellett egy nagyon jó panelról beszélünk, de a gyári kalibráláskor, az sRgb előtt ezt kicsit igényesebben is megcsinálhatták volna. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
Nyaralason vagyok, erre nem akar beindulni a Dash charge... Gyari OS rootolva, gyari eszkozok
-
Nagytoll
senior tag
A garancia mire terjed ki? Ha fogja magát a telefon lefagy és meghal akkor gondolom az benne van a gariban.
-
-
KraX
őstag
válasz UberMutant #4068 üzenetére
Illetve egesz olcson lehetne uj telefonokhoz jutni: "jajj ellpotak a telefonom", kernek egy masikat.
For the God Emperor!
-
NORBl
aktív tag
Miért raktok fel amúgy külső forrásból származó rendszereket ? Nem jó a gyári, van vele gond ? Vagy mivel lesz jobb, hogyha mást használtok, mint a gyári ? Viszonylag friss a telefon, illetve érkeznek folyamatosan frissítések is, nem ?
-
-
latyika1994
tag
válasz gombasm #4115 üzenetére
Nekem minden rendben ment a telepítés során. Multirom TWRP-t használok, ez a 3. rendszer ami fent van.
Fel flasheltem szépen a .zip-et ami tartalmazza a romot, majd miután végzett felraktam egy pico gapps zipet is. Újraindítottam és minden szépen ment, 2x is felraktam mert elsőnek véletlenül a stock gapps-ot raktam fel.
Mind a 2x teljesen simán és rendesen ment minden. Próbáljatok meg egy resetet tolni telepítés után, jobb ötletem nincs rá sajnos
-
gombasm
aktív tag
Beleszaladtam a TWRP mentés visszaállítása során a "hibás jelszó" effektusba és megkerestem rá a megoldást:
https://forums.oneplus.net/threads/guide-oneplus-3-how-to-unlock-bootloader-flash-twrp-root-nandroid-efs-backup-and-more.448149/#post-14946297
A 6. pont szerinti törléssel lehet használhatóvá tenni a mentést, ha mentés előtt nem kapcsoltuk ki a kódot és ujjlenyomatot.
(Utána persze a zárolást, ujjlenyomatokat újra be kell vinni.)
Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
Macika66
őstag
válasz Banyika #4121 üzenetére
Közben utánajártam, sajnos 3rd party programmal nem lehet megoldani, hogy a hívószám nélkül hívó ne halljon kicsöngő hangot, semennyit sem. Ami simán megy a gyári ROM-ból a Samsungoknál, LG-knél.
Én ezt szerettem volna megkapni az 1+3-nál is.Olyan progit, aminél meg sem mukkan a teló NÁLAM, olyat már találtam többet is.
-
gaba78
csendes tag
DualSim használathoz egyelőre ez nagyon tetszik. Van benne kiváló SIM - egyes számokhoz rendelő funkció
Valakinek tapasztalat?
-
Rick4
félisten
Készülékekre, amelyeknek a sorozatszámát vagy IMEI számát eltávolították, megrongálták, megsértették, megváltoztatták, vagy meghamisították.
Itt remélem nem a kis hátsó címkére gondol.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
gombasm
aktív tag
válasz #45553408 #4129 üzenetére
Ugyanaz, már írtam kicsit előrébb.
Elsőre még a nyelvválasztás sem ment, utána pedig a wifi jelszó beírása közben akadt ki.
Egyelőre felejtős, lesznek napi kiadások - legalább lesz mivel próbálkoznunk .Resurrection Remix van fenn valakinek? Témaválasztó FC -re van valamilyen megoldása?
Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
kano
nagyúr
Másik gapps-ot próbáljatok ki.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
jaysee13
tag
válasz sto1911 #4118 üzenetére
Nem akartam én senkit megbántani, csak azt gondoltam, ez azért elég egyértelmű. És a válasz pedig sajnos pont az, hogy azért mert ez a biztosítás ilyen olcsó. A biztosítónak ez nem érné meg. Egyrészt ott vannak a valós esetek, amikor téríteni kell, illetve ez egy elég vonzó kiskapu (pl. bejelentem a rendőrségen, hogy ellopták, letiltják az IMEI-t, én meg eladom alkatrésznek). Ezekkel együtt a biztosítónak nem lenne annyi nyeresége, hogy megérje fenntartani ezt a terméket.
[ Szerkesztve ]
-
Nagytoll
senior tag
Orzly és nillkin H9+ üveg között mi a különbség? Nekem mindkettő teljes előlaposnak tűnik, annyi, hogy az orzly keretes, nem?
-
sto1911
veterán
válasz jaysee13 #4137 üzenetére
Nincsen gond, de ez igaz lehet a toresre is. Gari vége felé hozzacsapom a padlohoz és van új telom.
Van egy olyan pont a szerződésben, miszerint a szándékos eseteket nem fizetik ki, én még rákérdeztem mégis mi alapján gondolnak szándékosságra, mert nem mindegy hogy ráfogják a szándékosságot aztán meg nem fizetnek.
Tibko8: lent bemásoltam a válaszukat erre a kérdésre, as good as new volt a válasz.
[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
válasz sto1911 #4140 üzenetére
Ha mázlid van akkor újat kapsz de ha nem akkor csak valami vissza küldött szervizelt telefont kapsz.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Bigemperor
senior tag
Skacok, végigfutottam jópár hsz-t és elég sokféle tokot, fóliát ajánlottatok, továbbá egyéb kiegészítőket.
Nem szeretnék gyári dolgokat feltétlen, mert indokolatlanul drágának tartom őket.Lenne olyan jó valaki és leírná, mit érdemes beszerezni a telóhoz és honnan (ebay, alli, banggod)? Nekem tökéletes lenne egy szép átlátszó tok is, ha igényes, nem bumfordi és kellőképpen véd. Kinek mi vált be, mert azért elég sok panaszt is olvastam. Hálás köszönet! -
sto1911
veterán
A vakut nem érzitek gyengének?
-
Tibko8
senior tag
válasz sto1911 #4143 üzenetére
De. Volt már ennél erősebb is. De fotozasnal még nem éreztem hátrányát.
One-ban erősebb One
[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
TomWexX
addikt
A Loop VR-ről nincs valami infó? Arról nem nagyon lehet olvasni semmit..
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
farena
tag
Valaki volna olyan szíves és leírná, hogy Oneplus által készített TWRP és a Grarak által készített TWRP között mi a különbség? Melyiket érdemes telepíteni? Illetve olvastam, hogy van már official twrp támogatás is.
Iphone 15 Pro Max + Amazfit Balance
-
Macika66
őstag
válasz bupemko #4148 üzenetére
Engem néha zavar már, hogy annyira reszponzív a kütyü, hogy az előtt végrehajtja a dolgot, mielőtt hozzáérnék.
Azaz akár 1 mm-rel az érintés előtt is érzékel, és mire hozzáérek, akkor már kész is. Ennél gyorsabb nem tudom, hogyan lehet...
Hozzá sem kell érni?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardcore café
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs