- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
Ébresztés csengőhangja nem mászott el senkinek?
Xiaomi 13 eu dev...
-
MeexS
tag
Két probléma megoldására szeretnék segítséget kapni:
1)
Újra indítás után a mappákba rendezett shortcut ikonokról másolatokat készített és kiszórta néhány új képernyőre (kb 60 darab ikon) magától.(nem az applikációk ikonjai hanem böngészőből kitett shortcut)
Egyszerűen törölni nem lehet a másolatokat mert akkor az eredeti is törlődik.
Nem mindenről csinált másolatot (semmi rendszert nem találtam)
A legfrissebb pénteki frissítés van fent.2)
Chrome böngészőben pdf-ben szerettem volna menteni(print/save as pdf) de teljesen megváltozott a megszokott felület és nincs pdf opció csak printert keres.
Firefox-ban semmi gond.Valakinek volna valamilyen ötlete?
-
retesz147
addikt
Youtube Vanced működik akkor is teljes értékkel (be tudok jelentkezni saját fiókba), ha nincs rootolva a teló?
Akkor kell a microG-t feltenni?Xiaomi 13 eu dev...
-
jolti05
őstag
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni az alábbiak kapcsán.
1) Live háttere(ke)t, akár 24h háttérképeket honnan tudok/lehet letölteni a készülékre, és milyen módon lehet telepíteni (ha szükséges egyáltalán)?
2) A virtuális billentyűzet history-ja hol üríthető ki?A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
Karavik
veterán
válasz INGJOKE #13304 üzenetére
Továbbra is stabil.
- Új naptár
- Új file Explorer
- Értesítés panel érintés után bezáródik lehetőség visszakerült
- Rendszerszinten összes MIUI analytics, adatgyűjtő szarság kikerült a romból. Ilyen többé már nem fut a hátterében fölöslegesen, remélhetőleg fogyasztásra, gördülékenységre is jótékony hatással lesz...[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Kevin Spéci
tag
Esetleg tudja valaki hogy lehet-e állítani blutusz kapcsolatnál hogy milyen protokollt használjon a teló? Arra gondolok hogy ha a telefon is meg a hangeszköz is ismer többet, akkor lehet-e variálni, hogy aptx vagy a2dp vagy akármi más legyen.
Van egy adapterem ami másik telóval teljesen jó hangot ad ki, ezzel meg repedtfazék.
Nem ismerem ezeket a szabványokat meg a működésüket, már utolsó ötlet hogy a tömörítéssel van valami elrontva.[ Szerkesztve ]
-
Zsoleszhun
addikt
válasz Kevin Spéci #13314 üzenetére
¯\_(ツ)_/¯
-
nagyúr
válasz Kevin Spéci #13314 üzenetére
A teló mindég abban a formátumban kapcsolódik amit MAXIMUM támogat a kapcsolódni akaró hangcucc.
a fejlesztői menüben hiába állítod magasabb szintre vagy recsegni fog vagy eggyátalán nem fog szólni.
Régebbi cuccoknál amik SBC.t és AAC.t is tudnak ott meg jelezni fogja a teló, hogy tudja a cucc de nem biztos hogy hibátlanul fog működni!
így néz ki első párosításnál
és utólag ha rámész az adott eszközre ott betudod kapcsolni az AAC.t
Ha fejlettebb aptX, aptX-LL, aptX-HD.t tud a cuccod az automatikusan a legjobb minőségű módban fog kapcsolódni!
-
veterán
Ha felkerül az új rom nem kíméljetek dobjátok be a közösbe.
-
Zsoleszhun
addikt
-
Zsoleszhun
addikt
-
Kevin Spéci
tag
válasz Zsoleszhun #13315 üzenetére
Próbálkoztam kicsit, több eszközzel, és nem hallok változást. A DroiDMester féle beállítások viszont sehol nem jelennek meg, mindenhol max SBC van, de simán lehet hogy minden eszközöm csak ennyit tud.
Az viszont elég érdekes hogy van ami SBCvel is tökéletes, szinte CD minőségű hangot hoz, másik cuccal meg teljesen eltűnik a basszus.
Azért ez így elég bosszantó, ti mi alapján szoktatok bluetooth fejhallgatót venni pl? Mert ennyi erővel hiába veszek aptx-eset is, lehet az se lesz jó. -
Zsoleszhun
addikt
válasz Kevin Spéci #13322 üzenetére
Az én felhasználói szokásom nem mérvadó, hétvégenként fűnyíráshoz használok egy awei 880 bt fülhallgatót
¯\_(ツ)_/¯
-
Karavik
veterán
válasz Kevin Spéci #13322 üzenetére
Én tudatosan aptX fülest szoktam venni és akkor úgy működik ahogy kell, automatikusan átáll aptX codec-re
Két aptX fülesem van, mindkettővel tökéletesen kihasználható az aptX hangminőség
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
retesz147
addikt
válasz DroiDMester #13267 üzenetére
Hol szerezted be a Mipa 6.0-át? Csak 5.9-et találok XDA-s letöltőlinken...
Köszi!Vagy jobb a legújabb Franco?
Xiaomi 13 eu dev...
-
Strauss
senior tag
Reggelt!A leírásban szereplő módon át lehet térni global beta ról eu bétára?
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
retesz147
addikt
Ha már változott a File Manager, kérdeznék egyet.
Jól gondolom, hogy nem lehet beállítani, hogy megnyitáskor ne az előzmények fogadjon, hanem rögtön a "Storage"?Xiaomi 13 eu dev...
-
Kevin Spéci
tag
Na rendeltem egy biztosan aptx-es neckbandet, remélem ez jobb lesz.
Nekem is főleg fűnyíráshoz kellHa valakit esetleg érdekel egy összehasonlítás, itt van, csak sajnos az LDAC-sek árát már soknak találom ahhoz amikre én használom
-
nagyúr
válasz retesz147 #13326 üzenetére
MiPa Kernel v6.0
Upstream Linux version 4.9.186
Big update mm
Disable more debug/log drivers
Kill some caf patch for camera drivers (more stability telephoto module???)
Some patch sched/fair
Patch staging/ion by Sultan Alsawaf
Other improveDownload: mipa_kernel_v.6.0_polaris_by_palaych.zip
-
Karavik
veterán
Nálam sem működik hangerő gomb szundira ha fekete a képernyő ébresztés alatt. Fel kell ébresztenem a kijelzőt, értesítésből megnyitni az ébresztőt és ilyenkor már működők a hangerő gomb szundira.
Érdekes hogy nálam csak DND módban van ez a hiba, további érdekesség, hogy velünk együtt csak páran jelezték ezt a hibát. Többieket kérdeztem itt a fórumon és azt mondták náluk nincs ez a hiba.
Xiaomi.eu-ről még egy srác akinél van ez a hiba és nála megoldott a probléma, itt a topic és a megoldás: [link]
Nálam nem segített...
-
Zsoleszhun
addikt
9.7.25 eu alatt megint eltünt a vowifim. Most még root sincs a raiffeisen app miatt mert a magisk hide sem működik már még ezzel a megoldással sem.
Létezik erre valami jobb program vagy root nélkül kell éljek?[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
retesz147
addikt
válasz Zsoleszhun #13340 üzenetére
Vowifim már korábban eltűnt, rootom megmaradt és a hide funkció is van, mert OTP app nem reklamál.
Xiaomi 13 eu dev...
-
TpS
őstag
Újraindítás után úgy már működik a szundi, ha kikapcsolom a "Képernyőzár kihagyása" beállítást, és ha rábökök a szundi körre, akkor le is oltja a kijelzőt. Akkor ezt a fejlesztői beállítást nem kezeli rendesen. A kijelző lekapcsolás nálam sose működött, mert kezdetektől fogva kihagytam a képernyőzárat már az első xiaomi telefonomtól kezdve.
-
Karavik
veterán
Pont arra írtam, hogy nála ezzel megoldódott a probléma:
"I did some tests: @ZduneX25 is right !!!
- developer settings > skip lockscreen OFF : alarm is OK
- developer settings > skip lockscreen ON : alarm bug "
Akkor ezek szerint nálad is...Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
TpS
őstag
válasz Karavik #13343 üzenetére
A 7. havi frissítéssel romlott el, mert előtte működött, azt leszámítva. hogy ha ráböktem, nem kapcsolta le a képernyőt. Azt hittem nálam nem működik, amit említettél, mert nem indítottam újra, és csak újraindítás után működött nálam.
De ez így se igazi, mert a nem kéne a szundi működését befolyásolnia ennek a beállításnak.[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
Nálad legalább meg van a hiba oka és jó lett, de nálam továbbra is szar, meg nálam kicsit más jellegű a probléma, mert esetemben csak DND módban nem jön fel ébresztési képernyő. Ez miatt nem szeretnék tiszta telepítést, Q ig kihúzom valahogy....
-
retesz147
addikt
válasz Karavik #13345 üzenetére
Ébresztőre, szundira visszatérve kicsit.
Srácok, nálam működik minden flottul, DND módban is, most vagy 10 ébresztést végigfuttattam.
Ébreszti a kijelzőt a szundis fekete-kör kijelzővel, tudok szundit nyomni, majd rögtön elsötétül a kijelző.
Hangerő gombokkal is szundiba küldöm és akkor is kikapcsolja kijelzőt.
Szóval nálam minden ok és ok is volt korábban is.
Legutolsó EU dev, Mipa kernel, root.Ami volt nálam, az az hogy elállítódott az ébresztés csengőhangja. De azt visszaállítottam a beállításokban és azóta ismét jó, az összes ütemezett ébresztőmön is visszaállt az általam vállasztottra, nem kellett egyesével visszaállítanom (hál istennek!).
Furcsa, hogy csak 1-1 embernél jelenik meg a hiba.
Xiaomi 13 eu dev...
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok,
Csináltam egy kis tesztelést, hogy különböző fényerősségek esetében mennyit fogyaszt a kijelző és arra a következtetésre jutottam, hogy akku és olvashatóság szempontjából a legjobb 30-50% között használni.
A következő statisztikák a teljes telefon fogyasztása, de az értékek különbségét csak a fényerő változtatása adja.
Minimum fényerő: 150-200 mA
20%: 200-250 mA
40%: 250-300mA
50%: 300-350mA
70%: 450-500mA
90%: 650-700mA
100%: 800-850mASzerintem 2 dolog nagyon érdekes,
(1) hogy a fogyasztás 50% felett kezd el nagyobb mértékben felkúszni
(2) 90% és 100% között fényerőben én nem látok hatalmas különbséget, mégis a fogyasztás nagyobb mértékben megugrik.Üdv. Johnny
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest