- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Olyat nem lehet csinálni hogy a "képaláírásnál" kiírja autómatikusan hogyha night mode-ba készült a kép? Ha simán fotóznék akkor azt írja, hogy:"AI dual camera", ha meg éjszakai mód, akkor night mode vagy ilyesmi.
-
Karavik
veterán
Nekem ébresztéskor hang van viszont fekete marad a kijelző, így nem tudok egyből szundiztatni se leállítani, csak miután feloldottam a kijelzőt és értesítésből megnyitom az ébresztőt.
Nálatok mi a helyzet ezzel?
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
nagyúr
-
veterán
Juhhi megjelent a Harry Potter "pokemon go" játéka. Próbálta már vki? Szerettem a könyvet és a filmet is, hátha a játék is jó...
-
hito
nagyúr
Na életében először jelezte a frissítést, viszont most meg nem merem feltolni Az üzemidő egyik napról a másikra megtáltosodott, magától. Semmit nem csináltam, nem állítgattam, nem nyomtam FR-t, mégis mintha egy másik telefon lenne.
Heti frissítésnek írja. Telepítsem nyugodtan? Nem fogja szétbarmolni a jól összeállt rendszert?
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
nagyúr
-
Karavik
veterán
válasz DroiDMester #12855 üzenetére
és (#12856) grafnet, (#12857) retesz147:
köszi skacok, akkor kivételesen most nálam van valami gebasz...
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
hito
nagyúr
És ez a gyakorlatban mit jelent? Nem jön rá majd frissítés? Én akkor állok majd át, ha lesz egy olyan színvonalú stabil, mint amit most használok. Nekem iszonyú bugos volt a stabil, amikor azt használtam. Írtam is róla.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
repvez
addikt
Valaki használta a telefont huzamosabb ideig videozásra vagy gyakrabban?
Mert én most a gyári stabil global romban megjelent a 4k/60fps lehetőség , de elötte is amikor az AI be volt kapcsolva a fotók készitésénél.
Hogy ha folyamatosan egy percnél hosszabb videot akartam késziteni vagy sok képet csinálni, akkor nagyon felmelegedett a készülék, és egy idő után kiirta, hogy tulmelegedett és emiatt korlátozza az olyan funkciókat mint a wifi hotspot, meg egyéb más dolgokat amiket most nem tudom már pontoan.De a lényeg, ha egy fnkció elérhetővé válik vagy akár alapbol ugy tervezték, akkor elvileg nem szabadna, hogy csak korlátozásokkal lehessen egy funkciót használni sztem.
és ha jol tudom, akkor 5 percenként uj fájlt is kezd megszakitva az elözöt, erre nem igen láttam beállitást , hogy lehessen állitani folyamatosra vagy más hosszt addni .
-
veterán
nah végre elérhető az erste appban is visa kártyával a mobil fizetés... yes yes yes... de hogy kell ezt csinálni pontosan, hogy ne bénázzak a tescoba?
Kell valamit beállítani a telefonon, mert elméletben az appban rányomok hogy nfc-s fizetés kér egy merősítő kódot és elméletben lehetne, de az irodában nem tudom kipróbálni...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Zsoleszhun #12878 üzenetére
Lehet az lesz... arcoskodok a végén meg marad a kártya...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz grafnet #12880 üzenetére
Mindig az önkiszolgáló kasszába megyek, mivel diák koromban én is dolgoztam pénztárban (mondjuk nem a tescoba) és nyilván tudom, hogy minimálbérét senki nem fog kapkodni, amit el is fogadok, de az én időm drága inkább megcsinálom magamnak gyors aztán több idő marad fórumozni.
-
ha.ro
csendes tag
A DIGI kártya mellől eltűnt a VoLTE jel.
A Telenor mellett meg sosem jelent meg.
Nálatok? -
grafnet
Topikgazda
-
ctibor
senior tag
Telekom és legujabban egy Digi kártya van a telóban. A T-n már pár hónapja megy a voLTE, és ahogy a Digit beletettem, mellette is megjelent a jelzés, párhuzamosan megy mindkét SIM-en. De a voWiFi sehol sem jelenik meg, pedig meg is cseréltem a kártyákat, most az első slot-ban van a Digi. A Beállításokban sincs ott a kapcsolója.
Ötlet?
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
veterán
Nálatok a gyári időjárás app nem szórakozik? Visszatértünk oda, hogy sokszor le kell húzni és nem frissít csak ritkán. Azt írja: "Nem sikerült csatlakozni a hálózathoz."
-
Zsoleszhun
addikt
-
Karavik
veterán
válasz INGJOKE #12875 üzenetére
Csak azt tudom mondani, hogy rendszer szinten nincs rá lehetőség, meg nem is hallottam ilyen irányú fejlesztésről.
Viszont péntektől a dátum bélyegzés és készülék vízjel a fotókon külön-külön opcionális lesz:
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz SztiviVander #12893 üzenetére
Ez fura mert a 9.6.25 china changelog újként jelzi....
-
Kevin Spéci
tag
Na most lett elegem hogy több mint egy hete nem tudom állítani az ébresztőt (global stabil). Az eu vagy a hu romot ajánljátok? Van valami előnye egyiknek a másikhoz képest? Melyiket érdemes feltenni, melyikben több a bug? Köszi!
-
Kevin Spéci
tag
Huhh, végső elkeseredésemben találtam egy megoldást. Aki szintén szív vele: Telefon nyelv átállít angolra, óra elindít, felhasználási feltételek elfogad, vissza magyarra, még mindig működik!
De azért hétvégén lecserélem a romot is csesszék meg, ez így minden csak nem stabil.
-
Karavik
veterán
válasz SztiviVander #12896 üzenetére
Köszi, most már látom, hogy csak az elrendezés változott. Bekerült egy menü alá a 2 opció
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest