- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Ááááá hagyjad már......
Ez egy nagy hülyeség. Nézd meg a HTC-ket az iPhone-t az új Samsung-okat mind tőltödik amikor rádugod a gépre. Ott ez nincs felhánytorgatva. Kezdem azt érezni hogy ha a Nokia csinál valamit akkor azt szeretik kikezdeni az emberek mondvacsinált butaságokkal.
Nekem az iPhone szinkronizálással együtt már tuti hogy átlépte 500-as álomhatárt és még mindig ok nála minden -
-
-
Pepita! N97 minit eladtam, az első volt a tulajnak, hogy nyitva hagyott mindent. Felhívtam a figyelmét, hogy ez okostelefon, zárja be ami nem kell mert előbb utóbb besokall.
kp78!
Az okostelefon kifejezés is durva volt az N97 új tulajának, ram meg E: meghajtó? Bakker csak nézett....
rakloo! E90-be a piros gomb = bezárás! N97-ben = háttérben futtat. Kis kitérő volt.
[link]
[link]
Ebbe az újabb N97 mini már belehalt volna. Nagyon remélem az E7 nem omlik be ha szinte minden fut. Ami igazán memóriát eszik az a netezés. -
Abban esetleg a márkaszervíz tud még hivatalosan segíteni ők feltehetnek ha jól tudom mást is,ellenben ha otthon product kódot cserélsz akkor ahogy frissítetted már ugrik is a gari mert regisztrálja a szerver a cserét és ha késöbb valami hiba miatt szervízbe kell vinned akkor bukó a dolog,még akkor is ha visszarakod az eredeti product kódot az se ér semmit sem.Amúgy ha jól olvastam az s*3 symbin még nincs okosítás
-
Lirion
addikt
A szoftvert (állítólag) a nokia szervízben is le tudják cserélni neked független szoftra, a hálózatfüggőség ettől még megmarad, viszont ha lecserélik, akkor hivatalosan, gariban lesz független szoftod és rakhatod fel a frissítéseket anélkül, hogy a szolgáltatóra kéne várnod.
De még egyszer mondom, a hálózatfüggőség megmarad. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elden Ring
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Diablo IV
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LED világítás a lakásban
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Crucial 240GB SSD eladó
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest