- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz gery14 #25196 üzenetére
Hát, pedig minden a helyén van, de tényleg; ki tudja, elég fura, hogy új cuccokkal amik 100%osan jók, nem működnek - csak velem lehet a bibi.
Persze tovább kellene tagolni, de az már más kérdés. Én se vagyok jó stilisztikailag, de te aztán
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
őstag
Itt az FP1 egyik fele Microsoft Apps Nokia Suiteon keresztül telepíthető, nekem most kúszik felfelé...
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
matyi19
őstag
Erről mit gondoltok?
-
xmad
őstag
sziasztok
e6 topicba ajanlottak h erdeklodjek itt. Fuggetlen belle szoftot akarok rakni a jelenlegi t-s e6 ra..tudtok nekem vmi leirast adni hogyan kellene ezt megcsinalni?
-
djstavross
tag
Sziasztok!
Ez a telefon továbbra is k.rva jó! Nagyon szeretem és hál' Istennek hibátlanul működik. Fóliát cseréltettem rajta hivatalos Nokia üzletben, mert az origi elkezdett elválni...Eddig 3x esett, de semmi baja! Nagyon jó! Csak dicsérni tudom!
Két app-al kapcsolatos kérdésem lenne!
Az első, hogy az Angry Birds Space már nem jelent meg erre a telefonra és nem is fog?
A második pedig, hogy ha megoldható linkeljetek nekem Facebook widgetet, mert a telefonon nem találtam, csak iwiw-eset! :/Köszöntem, szép estét!
-
TommyX_
őstag
válasz djstavross #25208 üzenetére
Angry Birds:
Ígérték, hogy lesz Symbian-ra is, de eddig semmi, de lehet nem is lesz már.FB widget:
Az Fmobi 3.0-ás verziójához van már widget, de úgy tudom, hogy ha frissítve van a gyári fb alkalmazás, akkor ahhoz is van widget.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
válasz djstavross #25208 üzenetére
Nokia Socialban van FB widget. Szerintem teljesen használható.
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
válasz djstavross #25212 üzenetére
Webeszköz hozzáadás -> Facebook. De a Socialban /Közösségi/ be kell állítani az FB accountot.
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
donceleger8
őstag
válasz djstavross #25217 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor a közösségi-t kell kipakolni a webeszközök közül. Ha korábban már beállítottad a facebook-ot a közösségin belül, akkor már mutatja is amit akarsz.
Ha nincs fent neked a közösségi, akkor töltsd le az áruházból, ott lehet social néven találod meg.
Mondjuk én nem pakolom ki a widgetet, mert ekkor állandóan csatlakozik a netre és sokkal gyorsabban merül az aksi. Másrészt nem vagyok kíváncsi percenként arra, hogy a napiszar és ehhez hasonló társai miket osztanak meg éppen.
Szerintem jobban jársz az fMobi alkalmazással, aminek a v3 feletti verzióiban már van widget is. Én fMobit használok, de a widgetet nem, majd én csatlakozom ha kíváncsi vagyok mi történik a fészen!
Bár most épp azon gondolkozom, hogy törlöm magam, egy ideje már semmi értelmét nem látom.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
ilgatto
tag
Sziasztok!
Aki frissített már az új Microsoft Apps-ra, ami a napokban jött,
az leírná, hogy miben változott? Ha csak jelentéktelen dolgokban,
akkor nem telepíteném, korábban többször is meggyűlt a bajom a Pixienabler-rel.
[link]Köszönöm
## Samsung R220 ## Sharp GX10i ## Sony Ericson K300 # Nokia 3110c ## Nokia E51 ## Nokia 603 ## Nokia Lumia 930 ## LG Nexus 5X ## OnePlus 3T ## OnePlus Nord CE 5G ## Google Pixel 7 ##
-
őstag
válasz ilgatto #25219 üzenetére
Változást annyit tudok írni, hogy anno én is megpróbáltam a pixienableres változatot, de lassú volt. Ez Nokia Suite-on keresztül van, és valamivel gyorsabbnak tűnik... Nem tudom ebbe van-e pixienabler meg hasonlók
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
Pikkolo^^
addikt
A Facebook fénykép megosztással csak nekem van problémám? Sok képet nem tölt fel ha az alap közösségivel töltöm fel a galérián keresztül.
-
MC Pite
veterán
válasz karldergroße #25222 üzenetére
Szintén zenész.
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Pikkolo^^
addikt
válasz karldergroße #25222 üzenetére
Kösz az építő hozzászólást.
-
matyi19
őstag
Sziasztok!
Most azokhoz fordulok segítségért akiknek lilul a kijelzőjük.
Itt egy kép, ha ezt felteszitek a telefonra, ezen észrevehető a lilulás...?
Köszönöm -
MC Pite
veterán
Videó/fotószerkesztő telepítéskor a fájlt nem lehet törölni üzenet.
Taylor, valaki?Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Pár napja jelezte az OVI, hogy van MS Office frissítés, meg is örültem, rá is nyomtam, hogy tegye fel. Azóta a telefon folyton nyafog, hogy kevés a hely! Igaz a 4 mega nem valami tágas...
Így elkezdtem törölgetni dolgokat, hogy ne zaklasson a készülék. Elsőnek az MS vackát, mert semmire sem jó számomra, majd jöttek az SMS-ek, e-mail-ek és még most is alig pár megám van...
Volna valakinek ötlete, hogyan tudok még helyet felszabadítani a C-n?
Zene, kép, program, telepített téma, egyik sincs a C-re telepítve, de így is alig van rajta hely!
Eladó cuccaim: -
-
matyi19
őstag
válasz vanezigy #25230 üzenetére
Azért kérdem, mert újra van egy kiszemelt N8, kértem képeket a tulajtól és az egyik képen látható az előzőleg belinkelt képem, a fekete Golf4-el...
A képet megtaláltam a tulaj fb-ján, és láttam vannak benne szürke árnyalatok, és gondoltam valamilyen szinten, ezzel is ki lehet szűrni a lilulást. Az előző N8-on, biztos vagyok benne hogy lettek volna elég csúnya lila árnyalatok.... -
Kvazár
őstag
válasz vanezigy #25235 üzenetére
Átnyálaztam, nincs! Viszont átpörgettem a telefonon lévő app-okat és találtam párat amit sajna kötelezően a C-re kellett tenni, de 1x sem használtam és azokat leszedtem.
Most 8 megám van, remélem ezzel már békén hagy.Valahogy meglehet oldani, hogy alapból ne a C-re tegye a frissítéseket, meg az SMS-eket és az e-mail-eket?
Mintha korábban láttam volna már app-ot arra, hogy az üzenetek ne a C-n legyenek. De arra nem emlékszem, hogy az csak az éppen aktuális mappát helyezte át, hogy ki lehessen menteni, vagy az alapértelmezett mentési helyet állította volna át és vele egy időben a régi üzeneteket is áthelyezte.
Eladó cuccaim: -
-
TaylorPro
addikt
A 7.2-ben becsúszott egy bibi. Nem fogadott hívás, vagy sms nem ugrik elő a főképernyőn, csak a redőnyön látszik és a dialógus mezőben. Mondjuk nem rossz így sem, de Finalként fent van a javított verzió. Aki akarja sima updateként frissíthet, csak töröld az udát. Amúgy senki nem vette észre? Persze aki az értesítés widgetet használja ott nincs gond.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
MC Pite
veterán
válasz TaylorPro #25238 üzenetére
SMS előugrott szerintem. Megnézem.
Épp restart után volt amikor nem ment fel a szerkesztő (pontosabban lemerült )Sőt, nem fogadottról is felugrik az ablak. Akkor?!
szerk: Szerkesztő felment, kösz matyi/Taylor
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Arra a Smartfoneapro FolderPlay-re a gépem tanusítványhibát ír ki.
Mi a franc ez?
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Nézelődöm ennek a telónak az ügyében, mert elég jókat hallok róla munkatársaktól és tetszik is, főleg a kijelzője nagyon jó. Az lenne a kérdésem, hogy valaki rendelt-e innen külföldről akár ebayről ilyen telót, illetve hol érhető el a legjobb áron még újan, ill. használtan is érdekel. Telenoros vagyok, tehát vagy ez, vagy független érdekelne, azt sem tudom, hogy ha rendelek egyet kinntről, akkor abban jó lesz-e a kártyám és érvényesíthető-e a garanciám.
Köszönöm a válaszokat!
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
janek69
senior tag
Arra vigyázz nagyon,hogy létezik nagyon jó replika,aminek semmi köze nincs a nokiához,de a symbian-hoz sem. Szóval amit nagyon olcsón adnak azzal vigyázz. Én sokat ebay-ezem,de N8-at nem vennék onnan. Ha mégis gondolkodsz benne,akkor azt vedd figyelembe,hogy egy ilyen készüléket,csak csomagküldővel küldenek.Ebben az esetben biztos lehetsz benne,hogy a vételi ár+szállítási díjra ki kell fizetned az ÁFA-t.
-
imi290
aktív tag
valaki tudna nekem mondani egy anna verzió számot ? amit le tudnák tölteni navifrim-ről. downgradeltem a készüléket,de állandóan újra indul. dead módban tennék fel egy anna-t,utána azt meg frissíteném belle-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest