- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
ööö
Nem tudom pontosan, mert nincs még meg 3 hónapja a telefon, de akkor elég gagyi lenne ha 3 hónap múlva még a térkép tallózást is blokkolnák.
Nem biztos, de én úgy tudom, hogy a navigálást lehet kérni 3 hónapra. De aztán lehet, hogy automatikusan aktiválódik.
De az is lehet, hogy nincs is próbaidő navigálásra.
Szóval ezt én se tudom pontosan.undefined
-
MC Pite
veterán
Üdv!
Pro és kontra 'listát' készítek (i7110 ellenében); érdekelnének N79 típushibái. (Összeszerelési minőségen felül.) Ott a nagyobb (és jobb)kijelző, autós töltő+tartó ill. fém ház, hosszabb üzemidő van N79hez képest pluszba, angol nyelv és memkártya hiánya (4g van az N79ekhez alapból?)
Amiket így találgattam ilyen-olyan sw hibák, nem tudom pontosan most hol tartanak...
Köszönöm a segítségeteket!szerk: Nokia gari mit is takar pontosan?
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Ronny3
aktív tag
szia
Na ez roppant érdekes akkor ezek szerint az sw feltétele a telódra, kinyitotta a telót "véletlen", na ez érdekes ez elvileg nem lehetséges.. bár az nem Nokia N79 volt
de soha sehol nem hallottam azt, hogy a mobilok sw frissítése , ha alap nokia sw-t tesznek fel rá a szolgáltatós helyett akkor kinyitja a telót.. elvileg semmi köze a kettőnek egymáshoz .. SZERINTEM KIPRÓBÁLTAK VALAMI NYITÓ IZÉT A TELÓDON, AZTÁN NEM TUDÁK VISSZAZÁRNI
Az N95-ötre lehet feltették volna az alap sw-t, egyéni okokból... de a 10 emailben írtad a Nokiáknak, hogy T-mobilos az N95-ös? VAgy csak simán megkérdezted feletszik-e az alap nokia sw-t?? nem mindegy..
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz ludsimon #2107 üzenetére
Január 28.
Mit találtál el?
Mc Pite:
az összeszerelési minősége jó, műanyaghoz képest jó. Nem olyan, mint egy E52, de N-szérihoz képest nagyon jó. Külön típushibája nincs, nekem mostanában jött elő az, hogy a netrádióból néha kilép. Ez csak a 30as szoft óta van.
Az i7110-nek viszont van elég hátrnya, pl gyengébb minőségű képet készít, nem megy rá annyi progi, mivel Samsung. Sztem nem hosszabb az üzemideje sem, max egy pár órával, ami meg nem számít, mert ha már látom, hogy energiatakarékos mód, dobom fel a töltőre. Az i7110-hez valóban több tartozékot adnak, és valóban jobb anyagból van, de ezáltal nehezebb. A kijelző csak 256Ki színű az i7110 esetében. Emellett sokkal rosszabb a szoftveres támogatottsága, cseszheti a Samsung a 3D gyorsítót, ha egyszer semmilyen progi nem tudja azt kihasználni.
Én gondolkodtam egy ideig a cserén, de rájöttem, hogy nagy baromság lenne, és cserélném vissza egyből. Szóval szerintem N79.
A Nokia gari azt takarja, hogy nem egy sufniGSM bolt ad egy WC-papírdarabot, amin az áll, hogy garis a telod, hanem a gyártó.[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
válasz picur220 #2113 üzenetére
Én nem ismerem az i7110-et, arról nem tudok nyilatkozni.
Nokia N79-ről:
- Gagyi műanyag E52 után nem biztos nem tudnám választani.
Van, ahol recseg-ropog a ház.Ennyi negatívum van összesen.
Pozitívum:
- 5 megapixelesek (este kivéve) királya!
- nagyon gyors szoftver! N82-nél minimum 2x gyorsabb!
- jó nyomású billentyű, az N82 kő kemény rizsgombjai után.
- nagyon könnyű! N82 után
-vékonyabb az N82-nél
- Led vakunak köszönhetően, zseblámpa funkcióundefined
-
Ronny3
aktív tag
Tegnap vettem át a kb. utsó db N79-et Mo-on, 3 napos gari cserébe a T-partnernél ....
és Igen az N79 az eddigieknél nem látott gyorsasággal működik...
a 6220classicnál is sokkal gyorsabb, és a fentiek szerint az N82-től is...ami valóban hátrány a két led működése esetén is sötétben nem elég...
gyenge a led vaku...viszont a zseblámpa funkció a ledek által működésre bírható egy külön progival
és annak nagy a fénye..nekem a ház nem recseg.., és a műanyag is egyenlőre jól bírja..
a kiejlzője viszont gyönyőrű és NAGY, és nekem előre lépés a 6220c -hez képest[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
Anyaga, súlya, kijelzője és alapfelszereltsége szólt a samu mellett,de pár dolog nokia oldalán is. Képei szerintem pont az i7110nek jobbak(nokia erős kontrasztot és erősebb tömörítést plusz zajszűrést használ, dinamikája is kicsit kisebb); de a lényeg hogy a mostanitól ne legyen visszalépés (pl N78 ezért is esett ki).
szerk: Előlapi kamera mellett a rés a fényérzékelő? (W810el hiányolom sok új gépből...)
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Destin4tor
tag
ez a telefon volt az egyik legnagyobb tévedésem...
the only easy day....was yesterday.
-
ludsimon
veterán
válasz Destin4tor #2121 üzenetére
Mert?
Gratulálok hozzá!
Neked akkor ajánlom a táskatelefonokat, hotline és társait!
Hülye kijelentésre, hülye válasz.undefined
-
Ronny3
aktív tag
válasz Destin4tor #2121 üzenetére
MÉÉ MI BAJOD A TELÓVAL??
gyors, nagy a kijelzője, és sok mindent tud.. MOST nem tok nála jobb telefont, ami nem érintőszaros, kinyithatós, vagy széttolós...
szal ez most a legjobb, a 6220c után, mert WIFI-s
-
-
diegho
nagyúr
válasz ludsimon #2125 üzenetére
Én is. Nézegettem elő és hátlapokat gombsorral, de csak ciril betűset találtam ami nem fehér Hozzászoktam a fekete/sötétszürke telókhoz (k800, d900, k750 volt ezelőtt) és most fura a fehér.
Tokot használtok a telóhoz? Én vettem egyet - kolléganőm beszélt rá, meg majdnem elélvezett, hogy milyen jó vegyem már meg megvettem, nem rossz, pont a telóra szabták, legalább ha zsebre teszem, nem karcolja meg a kocsikulcs.
Képernyővédő fólia? Igen/nem? Ha igen melyiket?
[ Szerkesztve ]
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok! Lehet még valahol ilyen telót újan kapni? T-mobilnál tényleg meg fog szűnni? :S
-
Ronny3
aktív tag
válasz pityaa23 #2128 üzenetére
Igen a T-mob-nál jelenleg kifutó széria alatt van már az árlistába is...
akinek szerencséje van és megkeresi az országba valahol T-partnernél az még kap.. (én is így találtam az utsó darabot Csömörön , előtte végig telefonáltam 20boltot) talán van még egy-két boltban 1-2 db... de a T-pontokban nincs már sehol sem
...az E72 az nekem NEM tetszik, marha randa
az én N79-em fehér elől és barnás szürke vagy valami ilyesmi hátúl, ami gyárilag rajta volt, de kaptam hozzá fehér és piros hátlapot
[ Szerkesztve ]
-
pityaa23
senior tag
hajjajj... 7végén jön haza haver, neki E52 van. Ez a két teló között vacillálok. Azt mindenféleképp megvárom, hogy milyen élőben. De ez mellett a jó kis cam, tv-out, és az fm transmitter szól, E52 mellett pedig a jó kis akksi. Dizájnra nemtudok dönteni, tetszik mind2ő. Valszeg az fog dönteni, hogy nem tudok már T-nél N79et szerválni.
-
ludsimon
veterán
-
diegho
nagyúr
válasz Destin4tor #2139 üzenetére
akkor ez nem a te topicod. szia!
-
picur220
veterán
gyenge kamera Canon 1Ds megfelel? Talán az jó képet csinál...
unalmas symbian Akkor neked mi a jó? Android v. iPhone OS?
csúnya - fogalmazzunk úgy, hogy neked nem tetszik.
recseg-ropog: az enyém különös módon nem...ludsimon: HELYESÍRÁS!!!! (kisebbség)
Am hova gondolsz? Én nem is mondtam, hogy lopni...[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
Értelmes megnyilvánulás. -
"recseg-ropog":
Ez összerakás kérdése, nálam is csak ha nyomkodom a házat akkor recseg, de Istenem, nem kell hülye gyerek módjára nyomkodni."unalmas symbian":
Neked mindenféleképpen egy ilyet tudnék ajánlani!
Nem symbian, és különösképpen a külseje is "egyedi". Neked való!"gyenge kamera":
Ajánlom figyelmedbe, ezt a telefont, tesztképek.
Ez a neked való!undefined
-
ludsimon
veterán
válasz Destin4tor #2145 üzenetére
Itt nem az áradozásról van csak szó.
Leírtuk a hibáit!De ne haragudj, ilyen hülyeségeket összehordani, hogy rossz a kamerája, meg általánosítani, hogy recseg-ropog, talán lehet, hogy rossz darabot fogtál ki.
Meg úgy egyáltalán ilyet írni, hogy "unalmas symbian", meg, hogy "csúnya".
És?
Magán vélemény!undefined
-
ludsimon
veterán
válasz Destin4tor #2147 üzenetére
A jó Isten áldjon meg, de akkor ne általánosítsál !!!!
Azért, mert neked nem tetszik a fekete toll, másnak még tetszhet, nem? Csak egy példa.
Vagy éppen valaki, aki éppen ilyen telefont akar venni, és ezeket a sorokat olvassa, az el is megy innen, mert azt hiszi, hogy valóban ennyire rossz.Pedig közel sem!! Néznéd meg a többi N-szériás Nokiát, utána vélekedjél róla.
Biztos vagyok benne, hogy megfordulna a kocka.
Én már csak tudom.undefined
-
ludsimon
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DUNE médialejátszók topicja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Filmvilág
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.