- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasipeti
csendes tag
válasz Taknyoshal #1855 üzenetére
Igaz, és nem is az a bajom hogy ne tudnám ki az. Csak zavar a sok krix-krax
-
lexus88
tag
T-Mobilos N79-re még mindig csak a 11.x verziójú szoftver van?
-
picur220
veterán
válasz Taknyoshal #1859 üzenetére
A 11-es az első szoft? Mert ha igen, akkor tényleg szar lehet...
-
picur220
veterán
válasz Taknyoshal #1861 üzenetére
Én azzal kb egy napig használtam, FOTA-n frissítettem egyből a 20-asra. 30-as sajnos nem volt FOTA-n ,csak NSU-val bírtan nagy kínok árán frissíteni, a 31-es meg szerencsére ment teloról!
-
Szityu74
csendes tag
Sziasztok! Észrevette valaki szoftverfrissítés után, hogy egyrészt nem mindig ébreszt a teló, másrészt egy fél éjszaka alatt full feltöltött állapotból totál lemerül? De úgy, hogy be se lehetett kapcsolni, csak ha töltőre raktam. Nem biztos, hogy a frissítés miatt van, de addig semmi gond nem volt vele, az azóta eltelt pár napba jelentkeztek ezek a gondok. A teló független, Nokia garis.
-
Szityu74
csendes tag
Hát ez az, nekem se volt még ilyen problémám és most meg mintha be se lett volna állítva ébresztő! Pedig tuti be volt!
-
dussy
őstag
válasz Szityu74 #1867 üzenetére
1szer nekem is volt ilyen, meglepődtem rendesen. Az éjszaka alatt lemerült a teló, szerencsére felébredtem. Nálam még a frissítés előtt fordult elő, nem volt fullon az akku, szerintem futott vmi netes alkalmazás...
Más: 2 napja dugóban araszoltam haza, unatkoztam, bekapcsoltam a mobil Tv-t. Átfutott egy gondolat az agyamon: kipróbáltam az FM modult.
Az autó hangszóróin szólt a TV-adás. A Garmin is hibátlanul működött - nagyon jó dolog.
(Apropó, a mobil Tv a RealPlayert használja, de a gombsor miért nem alszik el? N95-nél elaludt.)Én is telefonon keresztül frissítettem szoftot. A Club Nokia mindig küldözget ilyen okosító üziket, sokszor már unalmas. Valamelyik nap jött az SMS, a telefonomhoz új verziójú szoftver érhető el. Előtte néztem a telcsiben ezt a funkciót, de nem volt mit frissítenie, most kipróbáltam, hibátlanul ment. Még ilyet sem próbáltam előtte, tisztelet a telefonnak!
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
Szityu74
csendes tag
Nekem is be van kapcsolva mindig, most is be volt. Este, olyan tíz körül teljesen feltöltött állapotban levettem töltőröl, nem szórakoztam vele, nem ment semmi program, reggelre ennek ellenére úgy lemerült, hogy vagy csak öt perc töltés után tudtam bekapcsolni. Ja és megint nem ébresztett ebből kifolyőlag.
de nem az aksival van gond, mert feltöltöttem és most megint semmi gond.
És mondom, mindezek a szoftver frissítés óta vannak.[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
válasz Szityu74 #1875 üzenetére
Bevallom őszintén, hogy én este mindig rádugom a töltőre, és reggel húzom le.
De emlékeim szerint pedig volt olyan, hogy nem volt töltőn 1 napig és akkor is ébresztett.
De akkor tuti bug, ha többeknek, ez előfordul.
Ajánlom mindenkinek a figyelmébe ezzel kapcsolatban a Handy Taskman nevű programot.
Ezzel meg tudjátok nézni mi megy a háttérben.undefined
-
rene0619
aktív tag
Én ma gondolkoztam azon, hogy lehet hogy be sem állítottam az ébresztést, amikor nem csörgött reggel, annyira kóma voltam este Nem hiszem, hogy ilyen bug lenne benne, mert ma, meg tegnap is ébresztett rendesen, meg mindig...csak 1x nem...
-
Taknyoshal
tag
Szerintetek lehet kapni valahol Polar pulzusmérős mellpátot a telefonhoz?
Nektek agybadugós headset járt a telefonhoz vagy milyen?
-
ludsimon
veterán
válasz Taknyoshal #1881 üzenetére
EZ ENGEM IS ÉRDEKELNE!!!!
Sokszor hajtom magam túl biciklizés közben.
undefined
-
vtomias
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a bluetooth-on keresztül a mobil kap egy fájlt, azt hogyan lehet az üzentekből áthelyezni egy telejesen más mappába? Igazából én nem látok ilyen lehetőséget. -
ludsimon
veterán
Kesz, vege!
Befejeztem a t9-el valo szorakozast.
Atallitottam a bevitel nyelvet angolra, egyenlore meg szokom.undefined
-
ludsimon
veterán
-
vtomias
csendes tag
Mi a helyzet az új szofttal? Valami nagyobb változást vagy hibát észrevettek. A kamera javult?
-
picur220
veterán
válasz ludsimon #1892 üzenetére
Láttam már ilyen polaros cuccot élőben is, de sosem próbáltam ki, és nem is kérdeztem ,hogy hol vette az illető. (Igazából az illetőt nem ismerem személyesen) Szóval sztem a google és a argep.hu a barátod!
vtomias: fölösleges az új szoft, semmivel sem jobb.
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
válasz Taknyoshal #1893 üzenetére
Nekem már nem kell.
Ma vettem az Aldi-ban pulzusmérő órát, 5000Ft-ért.
Nagyon profi!
Rengeteg mindent tud, és adnak hozzá bicikli tartót is!
Brutális!undefined
-
ludsimon
veterán
válasz picur220 #1897 üzenetére
Időkijelző mód
Stopper mód
Visszaszámlálás mód
Ébresztés mód
Mint amit egy normál óra tud.
Most jön a többi.
Pulzusmérő óra (mellpántal, nagyon profi, pontos)
Edzésidő mérése
Memória, legmagasabb, legalacsonyabb, átlag pulzusszám
Edzettségi szint
Elegetétt kalória
Meg még van pár ismeretlen funkció.undefined
-
Adam86
tag
Üdv,
Tervben van, hogy egy N79-et veszek, a közeljövőben.
Akik már használták/használják ezt a típust mi a véleményük róla? Megéri kicsengetni érte a 60 ruppót?
Egy Omniát használtam korábban, így valami hasonló színvonalat várnék el tőle.Lenovo Thinkad T500
-
Ronny3
aktív tag
Sziasztok
Tud valaki más progit az Incallert -en kívül arra, hogy jelezze a teló sípolással, mielőtt egy percet elérné beszélgetés közben????
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Bluetooth hangszórók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- LEGO klub
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Suzuki topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest