- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
univerzita
addikt
1484 frissítés milyen?
-
EQMontoya
veterán
-
embe
nagyúr
válasz zsoltzsolt #21650 üzenetére
Köszi!
Akkor ezzel a W10-ről visszalehet lépni 8.1-re? -
egykori
őstag
válasz univerzita #21653 üzenetére
Sajnos már kedd estétől nem hajlandó frissülni a 1884-es végű csomag a 930-asomon. Bár nem érzem szükségét, hogy jöjjön már valamilyen frissítés vagy javítás, rendben teszi a dolgát, igaz csak tartalékosként.
Azért meg kell említsem, minőségi érzés mindig megfogni a 950 után.
-
egykori
őstag
válasz univerzita #21656 üzenetére
Majd csak észreveszik, vagy már talán jelezték is nekik a fennforgást.
A családban mi is az iOS felé vesszük majd az irányt, de az szerintem még odébb van. Amíg a telefon nem romlik el, illetve az MS nem zárja el teljesen a csapot, addig maradunk. (5 készülékről van szó.)
-
embe
nagyúr
válasz zsoltzsolt #21658 üzenetére
Rendben.
Köszi a választ! -
beachsurferi
csendes tag
válasz beachsurferi #2410 üzenetére
930 reloaded!!
Úr Isten!Már több mint 3 éve!!!!
Egy kis visszatekintés,ha nem haragszotok meg érte:
625-ön ismerkedtem meg a WP-vel ami akkor 8.0-al jött ki,de gyorsan jött rá a 8.1
Nagyon bejött a rendszer,még azon a gyengécske hardveren is aránylag jól futott!Megváltás volt android után!
Pár hónap múlva a Microsoft megvásárolta a Nokia mobiltelefon űzletágát,majd bezárta a komáromi üzemet.
A dolgozók a végkielégítésen felül kaptak ajándékba-választásuk szerint-egy 1020,vagy 930 készüléket.
Ezek zöme piacra került és az akkori bolti ár(MM/Edigital 164k) kb feléért hozzá lehetett jutni.
Bevállaltam én is,pedig akkor úgy tűnt hogy gari nélküliek lesznek(IMEI alapján a Care nem dobta fel őket garisnak)Hónapokkal később aztán mégis csak garisak lettek!
Szóval akkor úgy gondolkodtam hogy ennyit megér egy csúcskészülék,bevállalom gari nélkül!
Hát nem bántam meg,soha semmi baja nem volt!
Soha nem volt rajta hr csak most a W10M uppgrade miatt!!A gyári 8.1(cian) futott rajta,szinte végig,kb fél éve a Denim(kár volt).
Azért az utóbbi időkben már belassult kicsit-érett egy hr-de tette a dolgát,soha sem fagyott le,vagy indult újra ÉS MINDÍG LEHETETT VELE TELEFONÁLNI !!!
Mivel hogy már több mint három éves,felmertült bennem a nyudíjaztatása,de gondoltam előtte kipróbálom rajta a W10M.t ,ami talán már kiforrott annyira hogy talán érdemes.És lőn!
Nem fog nyugdíjba menni!Én játszani nem használom(nem is tudom hogyan futnának a játékok),minden másra alkalmas amire nekem kell!(nyúzom rendesen)
Rendeltem bele új akksit,flip tokot(a régi már leszakadt róla),és amig el nem romlik,vagy a Microsoft vissza nem fogja vonni teljesen az os-t,szolgálni fog!
Utoljára még vmikor a múlt évezredben vettem telóba akksit-NOKIA 3210
Egy szó mint száz:a 930 jó befektetés volt 3 évvel ezelőtt! -
Bec
tag
válasz beachsurferi #21663 üzenetére
Egyetértek! Engem is jól szolgált éveken keresztül,soha nem fagyott,telefonálási problémák sosem voltak vele. Viszont az akksija feladta,pár hónapja.Honnan rendeltél akksit? Milyen minőség?
(nincs jó tapasztalatom az után gyártott akksikkal,amit próbáltam (ebay,stb.) silány mind a gyárihoz képest) -
dark-01
csendes tag
Sokadik földhöz bacás után végre összetört.Game over
-
juuzer
addikt
Beneztem a topicba es elkezdett hianyozni megboldogult 930-am
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
L4D1K
őstag
válasz beachsurferi #21663 üzenetére
Nálam biztos marad, bár lesz mellette más. Ennél jobb fesztivál telefon nekem nem kell.
# ANTAL Tuning #
-
tibike8
őstag
Nálam meg most egyik napról a másikra nem látszanak a telón az 5GHz-es wifi hálózatok...
-
TOLEDOO
tag
Nem teszi fel a legújabb frissítést.
Eddig nem volt vele gond.
Valakinek van ötlete hogy kell felrakni adatvesztés nélkül?
Külön program?
Köszönöm. -
mongoose01
tag
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy androidról èrdemes átváltani (p8) 930 ra? Most tudnèk nagyon olcsón? mindig is tetszett a teló csak a win nem igazán .
zte blade-motorola defy-htc desire hd-sony ercsson ray-lg g2 mini-s4-p7-p8-p9-nexus 6p
-
CsonkaImo
addikt
válasz mongoose01 #21673 üzenetére
Semmiképp.
-
CsonkaImo
addikt
válasz mongoose01 #21675 üzenetére
Ettől függetlenül a Windows Phone/Mobile platform halott.
-
betegphiu
senior tag
válasz mongoose01 #21673 üzenetére
Mi az az olcsó ? Én 20 ért vettem patika állapotút.
Váltás ? Hát ha bejön a win Os és kötsz néhány kompromisszumot, akkor válts.
Én a 930-amat le nem cserélném semmiféle androidos kacatra ,az tuti.
Lassú messenger ide, bugok oda ... -
densoft
tag
válasz mongoose01 #21675 üzenetére
Ha meg tudsz barátkozni a WP korlátaival akkor P8-ról érdemes váltani. Cserébe elfelejted a laggolást, újraidítást, resetet és hasonló finomságokat.
-
lbence
aktív tag
Volt Lumia 930-am, több ismerősömnek van P8 Lite-ja. Kijelzőben és kamerában jobb az L930, de egyébként semmi esetre sem váltanék egy nem támogatott op rendszerre. W10-el pedig sok akadás is volt, és újra is kellett indítani gyakran.
-
DaveJr
őstag
válasz lbence #21679 üzenetére
Egy tovább nem frissített Androidról szerintem akár válthat egy WP-re. Ott legalább biztonsági frissítéseket kap.
Huawei 10 hónapja nem adott ki frissítést P8 Lite-hoz.
Szóval igazából tekinthető mindkettő nem támogatottnak.Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
insyde5
aktív tag
A feleségem 2 éve használja teljes megelégedéssel a 930amat. Szerintem jobb bármelyik, 60e forint körüli droidtól ( pl p8lite/p9lite és társai). Az asszonyra úgy kell rászólnom, hogy indítsa már újra. Először kb. 3 hónap után . Böngészőből mindent elér, legyen az face, YT. Egész nap nyomkodja, tölteni naponta vagy gyakrabban kell, így nincs is más alternatíva még akkuban sem ( kijelzőfelbontás, ac wifi, fénykép).
A 950 már egyszer kukázva lett. Most kénytelen voltam feléleszteni, cseretelefonnak használom.
Jó a 930!!! -
mongoose01
tag
Sziasztok hát váltottam,eddig úgy ahogy elmegy csak az akku a leg nagyobb gondom...am oda vissza pofozza a huaweit sztem nem egy kapkodó idegbeteg,de amit kell azt végig csinálja,tényleg valaki tud egy jó helyet ahonnan érdemes akkut venni? Köszi előre is
zte blade-motorola defy-htc desire hd-sony ercsson ray-lg g2 mini-s4-p7-p8-p9-nexus 6p
-
betegphiu
senior tag
válasz mongoose01 #21682 üzenetére
ha 100 %-on van a telefon, és mondjuk 8 órán át nyomkodom folyamatosan,akkor lerakja magát 20%-ig.
ez RS1 WM10.
Az RS2-őn állítólag zabálja az akksit,lehet ez a gond.
csak,hogy nehogy feleslegesen új akkut vegyél.+ vannak alkalmazások,amik fűtik a procit rendesen,tehát zabálják is.
[ Szerkesztve ]
-
betegphiu
senior tag
válasz mongoose01 #21684 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
lbence
aktív tag
válasz densoft #21687 üzenetére
Jó nem vitatkozom, két évig wp-ztem én is. Wp-n a böngésző is rossz volt és az alkalmazásokat sem fejlesztették, de ha vkinek elegendő hogy böngészőből csinál mindent, vagy nincs is szüksége egyéb alkalmazásokra, akkor egy tökéletes választás a Lumia 930, mert a kialakítása, minősége (mikrofoncsere után ) az abszolút prémium.
-
TOLEDOO
tag
Sziasztok!
Verzió:1607
14393.1770A következő frissítést nem rakja föl.Eddig nem volt vele gond.
Valaki tud megoldást?
Köszönöm. -
insyde5
aktív tag
Egy kérdésem lenne:
Az természetes egy ilyen korú telefonnál( akkunál ), hogy feltöltés után 20ó12 percről indul a számló?
Csak telefonálva és böngészve van rajta ( yt, Facebook stb ) -
betegphiu
senior tag
válasz mongoose01 #21686 üzenetére
sajnos wdrt-vel csak
-
insyde5
aktív tag
válasz Forrest Gump #21696 üzenetére
átlagba menyit nyomkodod?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest