- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
Na úgy jártam, hogy az ezelőttivel teljesen megegyező új telefonon nem akar működni a frissítés.
Felraktam a frissítési tanácsadót, lefuttattam, kiírja hogy minden oké, de amikor rányomok a beállításoknál a telefonfrissítésre akkor hibaüzenetet ír, a kapott link pedig egy microsoftos oldalra vezet, hogy a win8 támogatása megszűnt......
Mindent ugyanúgy csináltam mint a legutóbbi 3 alkalommal amikor 930-ast frissítettem, szóval nem értem mi lehet.
Szerintetek valami átmeneti gond lehet, vagy létezik hogy az elmúlt hetekben valamikor megvonták a frissítési lehetőséget a 930-asoktól? Már nem tudom mire gondoljak.
-
betegphiu
senior tag
válasz zsoltzsolt #21850 üzenetére
Az kit érdekel ?
-
Khaal
őstag
válasz betegphiu #21854 üzenetére
Magamtól is oda jutottam, most már talán halad a dolog.
Wdrt 8.1-et rakott rá, arra jött egy automata frissítés, és egy hard reset után már működött az upgrade advisor, elvileg most már tölti is a 10-est rá.
Három héttel ezelőtt a másik telefonon simán csak felraktam az upgrade advisort és ment minden mint a karikacsapás.
Meg nem tudom mondani, hogy kettő, elméletben tökéletesen egyező telefon miért viselkedett máshogyan ezen téren.
Mondjuk az is igaz, hogy ezen a bakapcsoló és hangerő gombok mélyebben vannak mint a másikon voltak, erősebben kell nyomni őket. -
Khaal
őstag
Tévedtem, úgy néz ki SlimSocial is csak win10-en megy.
Egy kis helyzetjelentés így 2018 szeptember végéről:
Telekom alkalmazás nincs egyáltalán windowsra, meg nagy általánosságban bankos appok is eltűntek.
Dedikált youtube alkalmazás sincs (de edgeben nézve a youtube oldalt nekem nincs hiányérzetem).
Google maps csak nemhivatalos van, kicsit nyögvenyelős, de ha kell a streetview akkor azzal megoldható.
Visszajelzések alapján a jófogás app is használhatatlan már sajnos.Outlook viszont simán leszedi gmailes és freemailes leveleket is, nincs hiány.
Messenger is teljesen használható, pár apróság hiányzik belőle, de legalább nincs telenyomva reklámmal.
Facebook is teljesen korrekt, de Slimsocialt favorizálom.
Onedrive szinkronizálás pöpec, Office pöpec, Térképek pöpec, Kamera alkalmazás pöpec. Másra nekem nem igazán van szükségem.[ Szerkesztve ]
-
betegphiu
senior tag
A MYTUBE appot meg is vettem,volt vagy 600 Ft..
Még a droidos yutub appokat is legyalázza.Van bkk futár, vonat info, volán app. Vannak azért még olyan appok, amiről okostelefonnak érzed a telót.
A slim socit már egy ideje nem fejlesztették. Görgetési bugjai vannak én kukáztam. -
arecibo
tag
Üdv!
Behalt a droidos telóm, szerviz. Szekrényből elő a 930, frissít, és láss csodát tökéletesen műxik...Amire kell. Fb, messenger, navi, kamera, általános dolgok. Most rendeltem rá gyári hátlapot (a lencse totál karcos), kemény 2000 HUF. Ööö rendesen megbámulnak az utcán a droid fanok..."A világűrt vétek ennyi emberre elpocsékolni"
-
betegphiu
senior tag
válasz arecibo #21858 üzenetére
üdv a klubban. töröld le a messengert és tedd fel a messenger Betat ! jobb !
facebookban is jobb a beta ! plusz ajánlok mellé Slimsocialt párhuzamosan, mert a Face app néhol kurva bugos.
Az egyik legjobb windowsos teló!
Teddo da fényképét bátran egy 70-80ezres droid mellé -
arecibo
tag
Hali Fanok!
Utángyártott akku mennyire gáz? Valakinek tapasztalat?
"A világűrt vétek ennyi emberre elpocsékolni"
-
betegphiu
senior tag
Berakom ide is mert nagyon tanulságos, elszomorító összefoglaló "szeretett" OS-ünkről.
Hosszú, de ha tiszta képet akarsz kapni az egészről ezt olvasd el ! -
V@ns
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném befogni céges telefonnak a jó öreg Lumia 930-at, viszont rég nem volt nálam, és lenne néhány amatőr kérdésem:
- Telekomtól kikétem a függetlenítő kódját, és az általuk leírt módszerrel (ami WP8 leírás amúgy...) szerettem volna függetleníteni, de nem tudok annyi karaktert beírni, mint amennyit ők írtak a kódba. Egy hónapja írtam nekik, semmi válasz, szerintem itt hamarabb kapok megoldást, mint tőlük.
- felhívtam egy Nokia Care-t, és azt mondták, hogy 18e forintért van új akku és fekete hátlap a telefonomhoz. Ezeknek a cseréje mennyire kockázatos házilag otthon? Van valami megbízható olcsó bolt, akik olcsóbban dolgoznak, vagy megbízható hely, ahonnan tudok rendelni és magam kicserélni ezeket?
- gyárilag volt 5.1 hangrögzítése a telefonnak még WP8 alatt, de W10 alatt nem találtam ilyen beállítást (ahogy az FM rádiót sem khm-khm...) én vagyok a Béna Béla és tudja, vagy ezt is kivették belőle?W10 támogatás meddig van még Microsoft által?
Válaszokat előre is köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
betegphiu
senior tag
szia.
1. be tudsz írni annyi karaktert,csak egy idő után nem mutatja,mert nem fér el. elég fura,de ez van, működik
2. 20-ezerért kapsz még ha elcsíped egy 930-ast
a windows mobil HALOTT ! a legutolsó szériára még jönnek biztonsági frissítések, de az OS fejlesztése leállt..
ne költs rá egy fillésrt sem szerintem.
ha már mindenképp megszállott vagy (mint én ),akkor 35-ért egy 950-est be lehet szerezni.a 930 gyárilag 8.1-es,szal ha lett rárakva a win10,akkor valszeg nincs benne ilyen opció. Rádió nincs,de az áruházban vannak offline rádió appok.
-
V@ns
aktív tag
válasz betegphiu #21865 üzenetére
Na, hát megpróbáltam újból, tovább írtam, nem érdekelt, hogy a pöttyök száma hol akad meg.
Azt írja ki ez a mocsok, hogy SIM hiba. Ez egy céges SIM, és bármelyik telefonban a házban ami függetlenített vagy gyárilag az, röhögve működik.
Telekomot hagyjuk, annyira fogyatékos választ adtak, hogy .... le se írom.Any idea?
-
V@ns
aktív tag
válasz betegphiu #21867 üzenetére
Alaplapcserés volt a Lumia, változott az IMEI-je, de én a jelenlegi IMEI-re kértem ki a függetlenítő kódot. Azt mondta a T-s ügyintéző hölgy, hogy kérjem ki a régire is, ki tudja, lehet azzal mennie kell.
A számláló nem csökken ilyenkor, nem azt írja, hogy rossz a kód mint amikor elütöttem egyszer, hanem SIM hiba, és ezt nem tudom értelmezni. Annyi helpet kaptam még, hogy a 1422-es számon IT-s ügyfélszolgálat van IT-s emberekkel, őket kérdezzem esetleg, hátha érdemi segítséget tudnak nyújtani.
Battyogjak be egy Nokia Care-be? Vagy valami más tipp? -
-
zvolite80
tag
Üdv
Szert tettem egy vadonat új Lumia 930 Special edition telefonra!
Valahogy el lehet rejteni a fényképeknél a mappákat hogy illetéktelenek ne láthassák?
Sehol nem találok ilyen opciót a telóban.
Köszi ha segítesz ☺[ Szerkesztve ]
Huawei P30 user
-
meri
aktív tag
Tettem fel egy eladó 930-ast a hardverapróra... hátha valakit érdekel.
uff
-
poero
aktív tag
Na erre kíváncsi leszek, hogy valaki elviszi-e ennyiért.
Nem lenne sok ez az ár ne értsetek félre, de sajnos mindnyájan tudjuk hogy ennek a rendszernek már leáldozott évek óta....Ui.: egy észrevétel....a kijelzőt letakaríthattad volna fotózás előtt, mert így sokan azt fogják hinni hogy tiszta karc, hiába írod hogy nem.
Csinálj egy képet a hangjáról!
-
ZavaBalazs
őstag
üdv!
anyukám használja a régi 930-amat, ma reggel nem érzékelte a benne levő SIM kártyát. kipróbáltuk, nem a kártya a probléma, az enyémet se vette (újraindítás megvolt hozzá, tudom, hogy egy már futó telefonba betéve valamiért nem észleli)
nem tudjátok, hogy ezt mennyiért javítják? érdemes még áldozni erre a telefonra?wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
zvolite80
tag
Vagy már ez se működik a windows telókon?
WM 10-es van amúgy a telefonomon!Huawei P30 user
-
ZavaBalazs
őstag
válasz ZavaBalazs #21879 üzenetére
ha valakit érdekel, SIM + rezgőmotor csere munkadíjjal együtt 6000 ft volt a váci úti care-ben.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
zvolite80
tag
Igen megvolt és semmi változás!
Most akkor maga az alkalmazás rosz,vagy az áruházzal van valami bibi?
Mi a teendő ilyenkor?Huawei P30 user
-
rossitibi
tag
Sziasztok! Aksit hol érdemes venni? Rendeltem kínából,de nem sokáig bírta,úgyhogy újra cserélném.Gyárit lehet még venni? Hogy ismerem meg az eredetit? Vagy melyik webshopban nem vernek át? Nem szeretnék megint egy gagyit ráadásul drágábban.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
A fiók mélyéről előkerült egy ilyen teló, most hirtelen kell egy teló pár napra, így ezt használnám. De a Vibert az istennek sem tudom feltenni, nem enged a Microsoft fiókba belépni.
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest