Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Downsampling

    senior tag

    ...megfogadtam, nem fikázom többet ezt a rendszert és a telefont (halottról jót, vagy semmit)...
    Most inkább kérdezek, mert újabb problémákba ütköztem, s ha erre nem találok megoldást, akkor a Lumia 930-am telefonként sem képes betölteni a szerepét (holott szerintem ez az elvárható minimum!!!).

    Vasárnap este, hétfő reggel óta vártam fontos sms-eket, de mivel nem láttam a kijelzőn értesítést, hogy érkeztek volna, így bele sem néztem az "Üzenetek" mappába, ma viszont rákérdeztem egy-két "küldőnél", hogy miért nem érkezik tőlük válasz? Erre én estem pofára, mert mindenki elküldte, csakhogy az én kedves telefonom semmiféle módon nem jelezte ezt nekem. Valóban, ott voltak az Üzenetek mappában, olvasatlanul... vagyis, mostmár:
    1. Az SMS-ekről sem kapok értesítéseket, holott ellenőriztem a Rendszer--->Értesítések menüben, minden jól van beállítva!
    2. Az emailek érkezéséről hol kapok, hol nem kapok értesítést. Ez olyan random módon működik. Nem tudtam megfejteni, mikor kapok, s mikor nem?
    3. A Rendszer-->Értesítések menüben nem tudok újabb alkalmazásokat felvenni azok közé, amelyek értesítést küldenek. Így nem tudom felvenni a Vibert sem, ami nekem nagyon fontos lenne... De pl. olyan alkalmazások szerepelnek itt, mint a "Fényképek", a "Lumia mozgásadatok", "Translator", "Kisalkalmazások". Ezek mi a bánatnak küldenek értesítést? Miről küldenek? Miért nem lehet ezeket törölni (az oké, hogy kikapcsolhatom őket, de helyettük miért nem vehetek fel nekem fontosabb alkalmazásokat?)?

    Tud valaki ezekre valaki magyarázatot adni, esetleg megoldást nyújtani? Előre is köszönöm...

    (A HR-t és az újra indításokat már unom, s nem is hoztak megoldást. Pár nap múlva újra utazok külföldre dolgozni, ahol megint nem lesz wifi hónapokig. Nagyon nem lenne jó egy ennyire megbízhatatlan eszközzel útnak vágni, olyannal, ami az alapvető kommunikációt sem látja már el rendesen...)

Új hozzászólás Aktív témák