- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
khron78
őstag
válasz zsoltzsolt #11398 üzenetére
Ennek toknak mi értelme van?
Hajtogatni minden egyes alkalommal, ha valamit meg akarsz nézni rajta. Felesleges mozdulat.
Telefonálás közben meg hajlik ide-oda az a kinyithatós rész.[ Szerkesztve ]
-
rüstü
csendes tag
válasz zsoltzsolt #11400 üzenetére
Én 830-hoz gondolkodtam ilyen tokon (CP-627), elég minőséginek tűnik, egy dologra viszont nagyon kíváncsi lennék. Megoldható, hogy egy kézzel használja az ember az ilyen oldalra nyíló flip tokkal rendelkező telefont, vagy mindenképp két kéz kell hozzá (hívásfelvétel, tok visszacsukása stb.)?
C64-II, Levis magnó, Goldstar tévé, 1571 floppy, 2 joystick...
-
törölt tag
Sziasztok! Tudtok olyan tokot ami csak a telefon oldalára van hátlap rész nélkül?
-
Declare
őstag
válasz zsoltzsolt #11400 üzenetére
Lattam, de szamomra ez a legborzasztob....hogy egy randa müanyagban van a telo az az elsö szint, de hogy meg hajtogassam is tokot....
Biztos nagyon jo meg minden, de ugyan ugy ahogy az autom köre sem szegecselek furnel lemezt, hogy megvedjem, a telefonomat sem hordom dobozban. Ha összetörik, akkor meg feladom az elveimet es veszek egy strapabiro androidot.....(elv eddig: androidot nem )
-
drfedayn
tag
Srácok. Torrexpro kiváltására tudtok mondani egy ingyenes torrent klienst? Mondjuk ami nincs teleb...va reklámmal. Nem egy fizetős dolgot vettem már de egy torrentkliensre nem szeretnék 900 ftot kiadni. 3-4 et még fizetnek is érte
Nem vagyok rasszista, mindenkit egyformán utálok
-
Declare
őstag
Fix IP -t hogy lehet beallitani?
-
drfedayn
tag
válasz univerzita #11408 üzenetére
Es a lite verzio miben különbözik a pro-tol? Gondolom ad ok vannak benne. Bár ha nem viszi túlzásba engem szvsz nem zavar. Vagy van rajta sebesseglimit?
Nem vagyok rasszista, mindenkit egyformán utálok
-
Declare
őstag
válasz FіkuszKukіsz #11412 üzenetére
Ezt mondjuk igy elsöre hirtelen nem nagyon ertem. A telon nem tudom beallitani, hogy fix ip vel kapcsolodjon? Nehogy mar
-
spider80
őstag
válasz Declare #11413 üzenetére
Pedig nem tudod.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Declare
őstag
válasz spider80 #11414 üzenetére
Ez gyönyörü..........hat en ennek utana sem neztem.......6 evvel ezelötti telefonomon sem okozott gondot egy fix ip beallitasa.........meg jo hogy wifi kodot enged beirni.........
(#11412) bwooster Igy mar ertem Hat de ez akkor is nevetseges....nekem mindenki azt mondta meg szabad venni a lumiat, mar nem annyira rossz a szoftver, mint 1-2 eve.......... remelem sok ilyennel talalom szembe magam............
[ Szerkesztve ]
-
Kojil
csendes tag
válasz tomboy0013 #11392 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Integrale köszönöm a zenelejátszós tippet, azt tudtam, hogy USA-ban elérhető de azt nem, hogy van hozzá ilyen kiskapu.
Olyan kérdésem lenne még, hogy milyen autóstartót érdemes venni a telefonhoz? Nokia CR-123-t néztem mióta láttam, hogy itt a fórumon is ajánlotta valaki, de szívesen meghallgatnék még más alternatívákat is.
We have greatness within us.
-
Leha
csendes tag
Nokia CK-201 ami jó hozzá, de nézd meg jó alaposan mit veszel. Én a telenornál vettem, direkt mondtam, hogy 201 és nem 200-asat szeretnék, megrendelték. Amikor átvettem nem néztem meg elég alaposan, és 200-asat kaptam (azért nem ilyet akartam mert állítólag elromlik a kioldója). Először kiakadtam, de aztán kiderült, hogy a telenor is azt hitte, 201, mert az importőri vonalkódra az van írva, de a dobozon (apró betűvel) és magán a tartón is 200 szerepelt. Visszakértem az árát, azóta se jelentkeztek, hogy lenne az újabb fajtából nekik a BestByteban is megnéztem a múltkor, ugyanez a jelenség: vonalkód más mint ami benne van. Csak azért írtam le, hogy alaposan nézd meg átvételkor, ha ilyet rendelsz.
[ Szerkesztve ]
Nokia 5530 -> iPhone 4 8GB -> Nokia Lumia 930 [Black] -> Green -> Honor 8 Black -> Huawei P30 Aurora
-
Declare
őstag
válasz heroldbalu #11416 üzenetére
Nem müködik Elvileg beallitja, de nem megy sajnos.
(#11419) Nergalos: Nem megoldhatatlan de fontos. A jo szo viszont a kellemetlen. Ez eszembe se jutott. Mar a nokia n73 on is siman beallitottam anno. Valoban nem felteteleztem 2015 ben, hogy egy elvileg "csucs mobilon" egy ilyet nem lehet beallitani. Ugyan igy nem neztem utanna, hogy vajon smst tud e fogadni es annak se, hogy vajon egy e-mailt el lehet e rola küldeni.
-
g4bb3r
tag
Sziasztok!
Kb 1 hónapja használom a telót, androidról álltam át. Van pár dolog ami hiányzik de túlélem. Viszont két olyan dolgot tapasztalok ami itt nem kerül említésre.
1. Skype videó beszélgetések után kb. 10-ből 8 esetben a beszélgetés végeztével elkezd a hangszóróból valami statikus zaj ordítani és ezután a telefon újraindul.
2. Ha "él" a képernyő tehát aktív akkor a hangszóróból halk szintén sistergést lehet hallani. Elég ha csak feloldom a képernyőzárat..
Ötlet / tapasztalat mit lehet csinálni?
A váltásban főleg az motivált, mert untam a "lagdroidot" random hibákat etc. Jelenleg nem mondanám, hogy sokal jobban teljesít a L930 random újraindulások beakadások tekintetében mint a Samsung Galaxy s3 volt.. Persze az összkép még mindig jobb (üzemidő, kamera, etc.) de többet (több stabilitást) vártam..
-
g4bb3r
tag
válasz Szergely83 #11422 üzenetére
Arra van valami mód, hogy lokálba csináljak egy mentést vagy csak felhőbe lehet? A Lumia software Recovery Tool nem ajánl fel ilyen lehetőséget..
-
g4bb3r
tag
fantasztikus.. backupoltam mindent , ment a software reinstall a a recovery tool-al ezek után nem tudom visszaállitani, semmit nem lát a onedriveon. Köszönöm M$... email beallitasok minden ment a levesbe.. kva ideges vagyok
-
g4bb3r
tag
csak a képeket..
vagy én tudok valamit rosszul. Azt vártam mint androidnál, egy hard reset után belépek és leszed minden appot beállítást, hogy voltak elrendezve a csempék, háttér etc. Ez óriás elvárás lett volna? Persze az app storebol le tudom szedni ujra ezeket de hát c'mon 2015 van .. ezt a régi telóm is alapból tudta..
-
ZavaBalazs
őstag
válasz g4bb3r #11428 üzenetére
Pedig így működik. Biztos hogy megcsináltad a biztonsági mentést? Sokszor előfordul, hogy 97% környékén meghal, és csak akkor tudja befejezni a mentést, ha előtte törlöd a legutóbbit onedriveon.
mondjuk nekem pont megcsinálta azt is gond nélkül, de sokaktól olvastam mar ezt a hibát[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Integrale
veterán
Bal felso sarokban (3x3 kis negyzet) rakattintasz, es kivalaszthatod a tobbi webes szolgaltatast, a OneDriveon belul meg tudod nezni a biztonsagi menteseidet. A kontaktokat is szepen leszedi amint beleptel a fiokoddal. A tobbire is van mod (ugy ahogy) csak be kell allitani.
"Bad reklám is reklám too"
-
pzstm
titán
válasz g4bb3r #11432 üzenetére
most nem tudok onedrive-ot nézni, de a more storage alatt van azt hiszem bal oldalt hogy backups.
Ott látsz valamit?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
heroldbalu
tag
Én is raktam már újra egyszer. Akkor Nekem visszajött minden, appok, szaracsempe , háttér, beállítások, névjegyek. Egyedül a játékok állása bánta, de az nem a Microsoftnak róható fel. Ha rendesen megcsinálod a backupot, ha látod Onedrive-n böngészőben akkor azt az újratelepítés után fel kell ajánlja, ha nem húzd újra. Képeket manuálisan kell letölteni , vagy vissza másolni a telefonra.
[ Szerkesztve ]
Synology, iPhone
-
CimbiX
aktív tag
-
Integrale
veterán
Frissült a Lumia Camera.
"Bad reklám is reklám too"
-
Lasliegrand
tag
Sziasztok! Jó ideje keresgélek már max 100 000 Ft
körüli telót magamnak. A Lumia 930 nagyon
szimpatikus modell, de idő közben
tanulmányozgattam a fényképezők/kamerák
specifikációit, konkrétan a Kamera F-számára/
rekeszértékére gondolok, ugyanis nálam relatíve
fontos szempont az éjszakai videózás minősége is. A 930
erre vonatkozó 2,4-es értéke viszont elvileg rosszabbnak
számít pl a 730 vagy akár a 920-énál... Ezek szerint
kompromisszumot kell kössek, ha a drágább modellt
választom az olcsóbbak helyett? Vagy pl. a nagyobb
dinamikatartomány kárpótolhat? Videózás esetén mennyire
lehet babrálni a kamerabeállításokat éjszakai videózáshoz
illesztve?
Előre is kösz a helpet! -
kiss.adam.9
csendes tag
válasz Lasliegrand #11438 üzenetére
Most néztem hogy milyen az éjszakai videó szerintem elég jó nem hiszem hogy gyengébb telefonok jobbat csinálnának
-
zolee1227
csendes tag
Próbálkoztam volna bekapcsolni Cortana-t, de hiába állítom át a régiót is, meg a nyelvet is USA-ra, azt írja, hogy "Disabled by company policy".
Utána olvastam, hogy mi okozhatja, és hogyan lehet megoldani, de HR kéne hozzá, amit nem nagyon szeretnék.
Van-e esetleg más ötlet, ami HR nélkül is kivitelezhető lenne? -
bgergo
csendes tag
válasz kiss.adam.9 #11441 üzenetére
Ilyen probléma a lumia camera 5 előtt nem volt. Eléggé idegesítő h nem tuduk így képet küldeni. Ez egyedi probléma v mindenkinél jelentkezik?
-
cerb
tag
válasz Lasliegrand #11438 üzenetére
nekem 920 volt a 930 előtt. Szerintem esti kültési fényviszonyok között, esetleg koncerten jobb képeket csinált a 920. Javult a helyzet a Lumia Camera 5 aktuális vátozatával, talán állókép terén már pariban vannak, de videóban szerintem a 920 sokkal jobb volt. a 930 túl sötétet akar csinálni. az expo korrekciót mindig +1, +2be kell tennem, hogy jól nézzen ki.
-
Lalaboy
őstag
En ma kaptam meg, de nagyon fura a Win-Android atvaltas! Alapbol tetszik, de ez nem andriid...........
Hiozzaszoktam, hogy "mindfent beszerzek: Anndrid rendszerre, de Windowsra nem![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest